Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.04.2012., 23:30   #4381
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Sa ovim si dokazao da nisi gledao Drogbu 5 puta u životu.
Obični diver. Nije loš nogometaš ali ponašanje i to padanje koda ima epilepsiju su sramota.
Govorio si o današnjoj utakmici gdje nije ni jednom dajvao.

Al stajemo ovdje jer trolovi se ovime hrane
Juice je offline  
Staro 18.04.2012., 23:31   #4382
Cico96
........
Moj komp

Cico96's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
@Hamm jesu to se vidjelo, ali šta je tu je više sreće drugi put - u uzvratu

@buljo zavisi kako kome fanovima chealse je ovo bila odlična ili dobra(jer su pobijedili) a barcinim za plakat
Cico96 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.04.2012., 23:32   #4383
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Niti je meni lijepo za gledati tika-taka dosada.
Kakvo ti je bilo prošlo finale LP?

Citiraj:
Pročitano
Zašto ih onda nitko ne nakanta kad su pročitani? Obično kad je netko pročitan zna se kako mu zabit par komada.

EDIT:
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Govorio si o današnjoj utakmici gdje nije ni jednom dajvao.
Drogba danas nije dajvao? Ček malo. Koju si ti točno tekmu gledao?

Citiraj:
Autor Cico96 Pregled postova
@buljo zavisi kako kome fanovima chealse je ovo bila odlična ili dobra(jer su pobijedili) a barcinim za plakat
Ako je samo pobjeda mjerilo odlične ili dobre igre, slobodno prestanite gledat nogomet.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.04.2012., 23:37   #4384
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Svako finale gdje je barcelona mi je užasno. Velim ti ozbiljno organski ne podnosim taj nogomet koji oni igraju.

To ako su pročitani ne znači da su loši. I chelsea je bio pročitan pa im barca nije uvalila par komada. Vidlo se odmah koja je taktika. Barca u napadu = bunker, ako bude prilika onda kontra, a kao stvore pritisak lampard, meireles, ramires i drogba idu naprijed te se obrana igra visoko.

Doduše ova postava chelsea mi je bila kak-tak. Mata nije igrao na svojoj poziciji i nije se iskazao iako je mogao, meireles je bio očajno loš i umjesto mikela je trebao igrati essien koji je puno čvršći, konkretniji i brži.
Hamm je offline  
Staro 18.04.2012., 23:42   #4385
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Svako finale gdje je barcelona mi je užasno.
Onda je problem u tebi, ja sam ti lijepo naveo lijepu utakmicu gdje nije bilo forsiranja tika take jer se druga ekipa samo brani, zbog ovakvog odgovora nisi kompetentan da komentiraš igru barcelone zbog svoje subjektivnosti i općenitog preziranja iste.

Kao što sam i rekao, sve ekipe protiv njih igraju isto jer drugačije ne znaju/ne mogu.

To što oni pretjeruju sa svojim dodavanjima i masa njih je beskorisna je drugi par rukava.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.04.2012., 23:45   #4386
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Onda nisi ni ti kompetentan komentirati igru chelsea jer ne volis bunker.
Eto ti. Odo spati!
CHELSEA!!!!
Hamm je offline  
Staro 18.04.2012., 23:50   #4387
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Znači niti jednog kluba kad je na drugoj strani barca

Tko voli bunker?

Ajde da se i vi malo veselite nakon onog od prije par godina. Za tj. dana samo vam vaša muška liga ostaje

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.04.2012., 00:17   #4388
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Steta sta su mislima bili na bitnijoj utakmici, jer Chelsea nije protivnik po mjeri. Imali su svoje sanse, promasili su, i dobili su gol. No nebitno je sve to, jer na Nou Campu se nece toliko promasivati, pogotovo ne nakon clasica.

Uopce se ne brinem za ukupan ishod polufinala, ajmo reci da je od 3 utakmice (chelsea, klasiko, uzvrat) ovo najnebitnija, zna Pep dobro da chelsea nije ekipa koja moze nekog unakazit. Oni su trebali vise izvuci iz ove utakmice, ovo im je samo jalova pobjeda

Htio bih se samo osvrnuti na sudenje i glumu, dakle, pokrijte se po usima svi koji mislite da je barca jediba ekipa koja simulira, ovog jadnika drogbi je bilo zalosno za gledati veceras
Staro 19.04.2012., 00:58   #4389
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Danas barca neefikasna, i ispodprosjecna, cak mi se cinilo i nemotivirana. ko da i ona i real tempiraju snagu.

Chelsea je igrao odlican bunker, uvijek su bili na lopti i blokirali su masu udaraca prema golu. Villa bi stvarno dobro dosao umjesto sancheza, falio im je klasicni trpac golova.

Ipak, ovo se odlucuje na camp nou, gdje ce nesto veci teren, atmosfera i kvaliteta barce presudit.

S druge strane, momcad koja na domacem terenu opuca jednom u okvir gola u 90' i kojoj je golman igrac utakmice realno nema sto trazit u polufinalu lp. Pogotovo na camp nou
Fatal je offline  
Staro 19.04.2012., 01:11   #4390
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
sta mi je cudno citati bulju i hamma, jedan po svome, drugi po svome .

nego, meni je tekma bila onakva kakvu sam manje-vise ocekivao. ako je netko ocekivao nekakvu ljepotu, fulao je dan, to je bilo u utorak, mozda cak i na lokalnom terenu klubova Xte zupanijske lige.

no ono sto ja ne kuzim, kako je chelsi trebao odigrati? onako, atraktivno, "muski", napadacki, otvoreno? protiv barcelone? pa nije dinamo danas istrcao sa spanjolskim tablicama, da je chelsea igrao otvoreno, barca bi uz ovih 24 udarca imala jos toliko......... mislim, ja ne tvrdim nimalo da sam uzivao u nogometu veceras, ali sam uzivao sto za svaku igru postoji (uz odredenu dozu srece) i protuigra.

no, mislim da ce barca nakantati sa dva+ razlike ko' od sale chelsea u uzvratu, jednostavno jer se dobro zna da imaju preko nekoliko sposobnih igraca za ubacit loptu, dok je kod chelsea to puno drugaciji slucaj. daleko od toga da ne znaju zabit, ono, nebi dosli danas gdje su da ne znaju, ali ono, realno...........

tako da je rezime - ocekivana igra, rezultat mozda cak i ne toliko, ali je i poraz barce bio ne previse imaginaran. cak i da je chelsea dobio po njonji mislim da nebi nitko rijeci pretjerano zamjerki potrosio na engleze, jer je barcelona zaista bolja od svih, sta jest jest. i danas bi dobili realno 2,3-1, lopti se bas i nije dalo u gol i to je to. jos je ceh imao obranu i to svjetsku, malo po precki, pa malo po stativi, a sta je chelsea pokazao? jedna prilika - gol, jedna cudna sansa - zapucano u kuruzu. i ajd, zaprave discipliniranost punih 90 minuta, izlazenje i pokrivanje. ali opet ponavljam, i uz takvu igru je barca okinula 24 puta prema golu . bolji jesu, nije lopta htjela u gol, pobjeda chelsea koji je realno losiji, ali je jedna lopta usla u gol gostiju.

Burko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.04.2012., 01:31   #4391
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Sad se Mou pita kako je neki tamo Di Matteo uspio, a ja nisam.
Svaka čast Chelsea, kao što sam i rekao, ako će itko; Drogba će.
Terry je nakon dugo vremena odigrao kao prije par godina kad je bio daleko naj stoper na svijetu.
Di Matteo je sve pogodio osim izmjena. Kalou je debil, trebao je uć Torres i igrat krilo, lik igra vrhunski; samo jebiga, neće ga gol. Ramires ne smije izlazit van i možda Bosingwa umjesto Ivanovića, mada ne znam u kakvoj je formi, ali je puno brži i probojniji.

Uglavnom, ako Mou čita, taktika za dobit barcu je:
Igra na svojoj polovici; super sporo i unazad.
Kad se dođe na njihovu polovicu, onda blitzkrieg; ne više od 3 dodavanja do 16 i trka i samo trka.
Na messija standardna zona s tim da kad je jedan prati, ni slučajno dolazit blizu, a drugi metar-dva dalje prati moguće putanje prolaska.

Znači, na Nou Campu osovina Lampard na krilo do Ramiresa, trk dok ne dođe do Alvesa, onda balun Torresu ili Drogbi, koji proslijeđuje Torresu ili Drogbi i bum. I tako, non stop isto.
Druge dvije opcije su; ako se prođe Alvesa nabačaj, ili ako Lampard dođe do 20m, povratna i šut.

Znači; sporo na svojoj polovici, super brzo na njihovoj i što više preko njihovog lijevog beka, a to je posao za Torresa.

Prolazak zagarantiran

Mou i Di Matteo; nema na čemu.
Staro 19.04.2012., 01:50   #4392
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ahaa... Zagarantirano će popit jedno 3 gola na prevelikom Nou Campu..
Puno se teže tamo branit.. Obrukat će se..
Staro 19.04.2012., 06:55   #4393
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

I sada je chelseea garantirano trebao biti pregažen prema najavama fanova svemirskog ultra dosadnog nogometa. E pa zajebali ste se.

@buljo..ma tko god da igra protiv barcelone navijam za tog istog. Svga par igrača mi je super u barci, a ostatak je odron. Jučer smo vidjeli magičnog čarobnjaka vanzemaljca mesija koji nije napravio ama baš ništa.

Kako je to moguće? Kako je moguće da napadač od 34 godine utrpa gol, a čarobnjak ne može?

Ako ekipa ne pristane na barceloninu igru, barcelona ima problema. Ali pazi oni su u stanju dodavati se 10-15min ko kreteni pošto drugačije ne znaju. Bože oprosti dati dugu loptu naprijed!

Tko može igrati lijepi nogomet protiv njih?

U subotu najvijam za real iako vjerojatno neću gledati utakmicu čisto da se taj prenapuhani balon zvan barcelona malo ispuše.

Očekuje nas drama

Jučer je taman bila ona tekma iz 2009.g Beusan i štimac. Manje više sve sve ono kaj je barca napravila je bilo za penal. Barcelona je imala jedabn udarac prema golu koji je ujedno bio i u okvir te naravno koji je i bio pogodak. Sudac je nakon toga otišao u mirovinu. Jedini zaključak kojeg mogu izvući je taj da je barcelona kupila suca s dovoljno love kako bi isti pristao uništiti svoju karijeru i otići u mirovinu. Eto još malo "vanzemaljaca".

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 19.04.2012. u 07:15.
Hamm je offline  
Staro 19.04.2012., 08:16   #4394
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Nja-ha-ha evo da sam i ja došao na svoje... Barca je izgubila. Jadni cigančići su bespomoćno trčkarali terenom, lovili suca i ronili krokodilske suze nakon svakog dodira. Čelzi je primijenio istu metodu
Barcina igra je bila za leć i spavat. Ubiju svaki pojam nogometa i siluju tu loptu dok se sama od muke ne probuši, koma.
Vidjet ćemo kaj će biti do kraja sezone... hoće li se ostvariti moje predviđanje?

Da se bar vrate onoj staroj kreativnoj igri, bili bi mi odmah 50% draži...

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 19.04.2012., 08:17   #4395
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Onda je problem u tebi, ja sam ti lijepo naveo lijepu utakmicu gdje nije bilo forsiranja tika take jer se druga ekipa samo brani, zbog ovakvog odgovora nisi kompetentan da komentiraš igru barcelone zbog svoje subjektivnosti i općenitog preziranja iste.
My thoughts exactly

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 19.04.2012., 08:29   #4396
ivan77
Guest

moram priznat , potpuno zaslužena pobjeda Chelsea. Ne zato jer su tehnički bolje igrali , nego zato jer su se Messi i društvo ponašali ko zadnja razmažena derišta poslije 65 min. jer, eto, "nije bilo kako oni vole". Još su dobro prošli, jer su sa druge strane bili autsajderi premiershipa, da je kojim slučajem bio United ili neki malo ozbiljniji klub izbacili bi ih iz finala sa par komada razlike. Što se tiče "possesion" statistike to ima veze ko statistika mog trčanja po jarunu sa statistikom Messievog pretrčanog po terenu. Iz svega zaključujem da je Real u subotu opasan value protiv Barce. Stavili su čak 6,60 pobjeda Reala.

Staro 19.04.2012., 08:48   #4397
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Steta sta su mislima bili na bitnijoj utakmici, jer Chelsea nije protivnik po mjeri.
Zato su imali onaj očaj u pogledu? Zato su i izgubili?
Hamm je offline  
Staro 19.04.2012., 09:02   #4398
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
dobro. sada citam hamma, citam ivana, jeste spremni dati lijevu ruku jucer u 20:00 da ce chelsea pobjediti, ili za uzvrat da ce biti barem X?

mislim, sada i vi radite ono sto fanbojevi obicno rade, uzdizu nekoga ili nesto u nadvisine. sta, nije iznenadenje sto je chelsea pobjedio, uz kontantno igru malo da rezultata, malo dobijaju po tamburi "od tamo nekih sa dna liste".

messi, isto tako. sta je trebao pokazati kada je konstantno dva+jedan covjek visio po njemu, i jest, opet je pokazao sta moze (kad se sjurio kroz nekoliko igraca, nitko ga nije zaustavio).

mislim, samo zbog ovakve "objektivnosti" bi obozavao da barca natrpa 10-1 chelsea na kampu, samo jer je sada chelsea bolji, kvalitetniji, ima bolju igru, ovo ono........ iako realno volim i jedne i druge, ali iz nekog drugog vremena, prije ~10tak godina, mozda i vise. no chelsea najdrazi mi od engleza, ali svejedno, samo da se spusti ovakvo "mi, mi!" i to posteno.

Burko je offline  
Staro 19.04.2012., 09:07   #4399
ivan77
Guest

ma naravno da ne bi dao lijevu ruku na bilo koju od tih situacija ,al želim reći da je dobro da je ovaj "božanski klub" spušten na zemlju jer mi već ide na onu stvar egotripiranje Messia , usporedbe s Peleom i sl. Kompletna osobnost se gleda, na kraju krajeva , a kod Messia je to da se ko malo djete jučer ponašao , krajnje nezrelo kao i ostatak njegove momčadi, jer, zamisli, njegov klub je GUBIO. Tko se osudio dat gol svemoćnoj Barceloni? Takav je njihov stav bio jučer.

Staro 19.04.2012., 09:12   #4400
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Znači barcelona je OVISNA o tome da neki krele istrči van i pokuša uzeti loptu koja je uvijek brža od čovjeka pa tako izbace nekog van i tak mic po mic do gola. Super im je taktika. Pročitano i dosadno.
Isto tako bi mogli reći da su bunkeraške momčadi ovisne o tome da protivnik uzme loptu i inicijativu, a oni da čekaju. E, pa to mi je još dosadnije.

Ak je tak pročitano i dosadno, kako primjerice jedan superskupi Real s Murinjom na klupi nemre niak dobit Barcu? Dapače, ponizili su ih preko nekoliko puta

Svi kažu da im je igra pročitana i dosadna, a opet ih malo tko uspijeva dobit, i to uglavnom Barca mora imati jako loš dan. U nogometu su najbitnije pobjede, i to je ono što se pamti ne vidim zašto bi Barcin nogomet bio lošiji od bunker-kontra nogometa ili engleskog nabacivanja?

Pogotvo što je Barcin nogomet izuzetno efikasan, i pun atarktivnih poteza

Uglavnom, teško će Barca ponoviti ovako lošu utakmicu doma i iskaazti ovakvu neefikasnost. Kad ih razvuku na onom svom širokom terenu, ne dajem previše šanse Čelskom.

EDIT:
E, moj Ivane, kad smo već kod osobnosti, nemoj mi u istom kontekstu spominjati Pelea, koji izvaljuje okolo da Messi tek mora postati bolji od onog glumca padavičara u Brazilu

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.04.2012. u 09:19.
Roberto je offline  
Staro 19.04.2012., 09:12   #4401
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
jer mi već ide na onu stvar egotripiranje Messia , usporedbe s Peleom i sl. Kompletna osobnost se gleda, na kraju krajeva , a kod Messia je to da se ko malo djete jučer ponašao , krajnje nezrelo kao i ostatak njegove momčadi, jer, zamisli, njegov klub je GUBIO.
Mislim da pretjeruješ.
Ako je Messi takav kakve bi epitete onda dao derištu Ronaldu?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 19.04.2012., 09:15   #4402
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

@burko..da bio sam poprilično siguran da će chelsea pobijediti. Igraju doma i znaju igrati protiv barcelone makar to bio ružan nogomet koji se svodi na bunker i kontre. Znao sam da će biti gusto. Kod barce doma ih čeka pakao. Teško da će izdržati svih 90 minuta bez da im barca utrpa koji gol zato je od iznimne važnosti da opet odigraju disciplinirano i čvrsto te pokušaju dati gol.

Barca je igrala super nogomet iz doba kada je Ronaldinho igrao u njoj. Ovo danas je kak-tak.

Da odmah budemo na čistom chelsea ne zaslužuje osvajanje lige prvaka. Bilo bi mi draže da ga bayern osvoji jer su pokazali kud i kamo ljepši i bolji nogomet.

@roberto..da to sam jučer komentirao da je barcin teren puno drugačiji i teže je igrati ovakvu igru. I ne vidim zašto je barcelona imala loš dan? Jednostavno nije imala sreće i preciznosti. To kaj su teško prolazili to je zasluga obrane od chelsea.
Hamm je offline  
Staro 19.04.2012., 09:15   #4403
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Malo 'ko padobranac..

Zbog čega je nogomet sa puno dodavanja "ultradosadan" ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 19.04.2012., 09:19   #4404
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Zato što se svi čude 78% posjeda lopte u prvih 15min, a ovi se dodaju centar-obrana-krilo-obrana-centar-obrana.

Meni je jednostavno dosadno. Puno bolje mi igraju bayern i real. No to je stvar ukusa.
Hamm je offline  
Staro 19.04.2012., 09:39   #4405
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
@roberto..da to sam jučer komentirao da je barcin teren puno drugačiji i teže je igrati ovakvu igru. I ne vidim zašto je barcelona imala loš dan? Jednostavno nije imala sreće i preciznosti. To kaj su teško prolazili to je zasluga obrane od chelsea.
To je poznata priča, Barcin teren je maksimalnih dimenzija što se širine tiče. Zato im je tamo teško uzeti loptu i izbaciti ih iz njihove igre.

I ja bih volio da Bayern osvoji. Dobro su posloženi na svim mjestima.
No, real je puno jači, i trebat će im dosta sreće da dođu do finala. Ako Real ne zabije u prvom dijelu i uhvati ih nervoza, šanse im rastu...
Treba isprovocirati plačljivka i onu brazilskog razbijača i to je pol posla

Citiraj:
Zato što se svi čude 78% posjeda lopte u prvih 15min, a ovi se dodaju centar-obrana-krilo-obrana-centar-obrana.

Meni je jednostavno dosadno. Puno bolje mi igraju bayern i real. No to je stvar ukusa.
Pa nek im uzmu loptu i igraju nekaj bolje ak mogu
To je poanta cijele priče. Svi se na to žale, svi kažu da je pročitano, a opet en uspijevaju dobit. U jednoj tekmi je moguće sve, ali Chelsea se teško može dvaput uspješno obranit....

Real igra neku čudnu kombinaciju obrane koju je Murinjo preslikao iz Intera, a u napadu čak dosta podsjećaju na Barcelonu, uz opasku da ipak igraju konkretnije i okomitije.
Staro 19.04.2012., 09:42   #4406
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nemreš uzetli loptu igračima koji se konstantno brzo dodaju jer je lopta brža od čovjeka i uvijek će netko biti slobodan. Ok taktika ali je dosadna.

Ima bayern šanse samo da ribery bude opet onako raspložen. Stvarno ne znam od kuda mu toliko snage. Čovjek je igrao na svim pozicijama tu tekmu. Doslovce ga je bilo svugdje.
Hamm je offline  
Staro 19.04.2012., 09:46   #4407
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Uglavnom,meni je zanimljivije gledati takticko nadmudrivanje i sahovsku nogometnu tekmu talijanske skole od ovog masiranja lopte koju Barca igra...eto ti posjed od 75% i popljugaj tekmu
Staro 19.04.2012., 09:48   #4408
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Meni je bilo dobro gledati kako se barcelona dodaje na 40ak metara, a nekad i bliže i traži rješenje kojeg nema.

Iako cech je po meni igrač utakmice pošto je skinuo par vrhunskih udaraca od barce. Dobro dao je drogba gol ali ipak da čeh nije bio onako dobar dala bi barca 2-3 komada.
Hamm je offline  
Staro 19.04.2012., 09:52   #4409
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Real je igra puno ljepše od Barce. Brzo, efikasno i s puno golova. A rade ista "rukometna križanja" o kojima Ćosić priča za Barcu.

Messi je trenutno najbolji igrač na svijetu i možda u top 5 ikad. Najbolji ne može biti bez SPa.

Ali najveći igrač ikad nije ni on ni Maradona, ni Pele. Najveći su Del Piero, Raul i slični. Nisu najbolji, ali su najveći.
Staro 19.04.2012., 09:53   #4410
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Isuse koji war,moramo i klanove osnovat

Anyway,bio je prevelik gušt solo s dresom iz 1999.(kupljen u suvenirnici Stamforda btw) gledat tekmu među svom silom kvazi Barcelonista koji utakmicu lige petice uživo mogu samo sanjat

Tako cu i u uzvratu,dres na sebe i časno izginut ko Nikola Šubić Zrinski
trouble je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno