|
![]() |
#4352 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
veci je od note-a ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4353 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4354 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ako su ti bitni gigaherci i gigabajti rama, gledaj Android jer je to tamo bitno ![]() Cijenu 930tke lako izvučeš jer je objavljena službena cijena u eurima i dolarima i onda usporediš sa cijenom aktualnih modela kojima cijene nisu padale (1520, 13020) te njihovom objavljenom cijenom i to je to ![]()
![]() |
#4355 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4356 |
Premium
|
onda uzmi 1520 ![]() ekran je vrh i kamera je super i to je vjerojatno jedini wp8.0 uredaj koji ce s updateom podrzavati miracast jos mu je prednost sta ima microsd utor i glance za razliku od 930 p.s. danas sam cili dan koristia mob brutalno i baterija je tek na 55% tako da mu je baterija super |
![]() |
![]() |
#4357 |
Premium
|
E pa tu dolazimo do problema kojeg nisam baš spomenuo, a to je nedostatak pokoje kune ![]() |
![]() |
![]() |
#4358 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4360 |
Premium
|
Ma ako bi ostao na Androidu onda bi svakako ostavio Note II i nebi uzimao trojku, jer mi ne treba, hehe. Ali ako bi ostao na WP onda bi možda rađe uzeo 1520 ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: jel HT daje zaključane ili otključane Lumie ? Nemam sad nijednu drugu karticu da isprobam... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4362 |
Premium
|
Ma ne pitam zato kaj me zanima da li je moja 925 iz HT-a zaključana ili otključana, a kažem nemogu isprobat jer nemam u kući karticu niti jedne druge mreže ![]() |
![]() |
![]() |
#4363 |
lijevo smetalo
|
#4364 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4365 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4366 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uređaji u t-scumu su u pravilu zaključani. Samo kod teletine prve serije modela u većini slučajeva dolaze otključane.
#4367 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4371 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
radi perfektno na wp8, povlaci kontakte sa googla bez problema kao i sa facebooka, zajedno sa info. o pojedinim korisnicima te njihovim slikama... |
|
![]() |
![]() |
#4373 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja sam se prijavio za developera, ali nemam dume o programiranju (osim strojno upravljanje robotima sa unutarnjim i vanjskim točkama). Napravio sam "jednu" (preAlpha) aplikaciju samo za sebe - da vidim kako to "radi". Sve u svemu - kada bi znao programirati - bilo bi to puno puno bolje. Evo par sličica: Napominjem - to sam napravio samo radi sebe - da vidim "kako mi ide". Iskreno - kada bi upisao nekakav tečaj programiranja, ili da mi bar netko pokaže osnove - znao bi raditi jednostavnije aplikacije. Možda bi i zaradio koji dinar. ![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Premium
|
Ja sam počeo malo učiti, isto tako radi sebe, volio bih si napraviti par jednostavnih aplikacija. Kako se ovdje postane "developer" (postupak objavljivanja aplikacija, ne pisanja, hehe) ... ?? P.S. Fora aplikacija ![]() |
![]() |
![]() |
#4376 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
#4377 |
Premium
|
Kaki je postupak kod WP-a ? Koliko se plaća registracija i koliko ona traje ? i što obuhvaća ? |
![]() |
![]() |
#4378 |
Registered User
|
Odeš na dev.windowsphone.com, platiš $19 godišnje i registriraš se. Možeš otključati 3 moba (to će navodno povećati) za testiranje na koje možeš onda instalirati aplikacije mimo trgovine. Možeš razvijati i prodavati i za mob, i tablete i pc. |
![]() |
![]() |
#4379 |
Premium
|
Aha, i znaći mogu se i prodavati aplikacije ? Jel kompliciran postupak prijave toga za prodavanje ? Moraju li se dobiti neke potvrde ili neki papiri ? |
![]() |
![]() |
#4380 |
Registered User
|
Nije. Popuniš online poreznu prijavu kao US nerezident i deri. To je jedini dokument za popunjavanje ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|