|
![]() |
#4321 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Aha...zabrio sam da je Muller umjesto mandze,a znam da sam vidio Martineza kak se zagrijava,pa su sad usli Gotze i Pizzaro pa mi nije jasno...ali mislim si,mozda im je uefa dopustila jos jednu zamjenu s obziorm na potop.... ![]() |
![]() |
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Vidim, dobro im je s lažnim napadačem umjesto Mandže, drže 0:0 u drugom ![]() Jupov Bayern je ubijao, ovo je preloše... Jebeš tika taku ako nemaš igrače za nju.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4324 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4327 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Stream kasni. ![]() Jel to kikica iz slobodnjaka? ![]() rotfl JE! ![]() ![]() JA i dalje ozbiljno mislim da je netko platio bayernu da ovo izgubi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Znam da si ti povrijeđen i uvrijeđen i da dobivaš tikove kad netko spomene evrebea, al ito je tvoj problem :d Bila je tika taka super, problem je nastao kad su ju protivnici pročitali, s druge strane igrači krenuli u beskonačna dodavanja, a da trener nema alternativu. I dalje mi je tika taka draža nego murinjov bus ![]() EDIT: Aufiderzen Pep ![]()
#4330 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4331 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Jel ja hvalim bus? ![]() Nek ode u Juve. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4332 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Hamm vidimo se u finalu ![]() ![]() ![]() Idemo dalje ![]() ![]() ![]() a Pepu bi bilo bolje da se vrati u Barcelonu ![]()
#4333 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Fascinantno, 7 prekrsaja igraca Reala cijelu tekmu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4334 |
Pod naletima kopita zla
|
Yeap yeap finale ako će biti pameti i malo sreće. ![]() @nino..i rekordno malo glumatanja. ![]() ![]() ![]() ![]() Ali ništa zato. Sutra je tu ramires da ga skine s tjednog trona. ![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Još sam danas tvrdio i prepirao se s frendom da će ovo Real vrlo lako privesti kraju sa dva i više gola. Ali nisam mislio baš ovako da će proči. Drago mi je za Real. Idealno finale (za mene) bi bilo Real-Athletico. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.04.2014. u 22:53. |
![]() |
![]() |
#4341 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ovo je gore nego onih Barcinih 0:3 prošle godine na Camp Nou hebote ![]() Sad nesmijem izlazit iz kuće ni u ovaj podforum idućih 2 tjedna ![]() Ajde, čestitke Realu i navijačima Reala na zasluženom prolazu u finale, odigrali su fenomenalnu sezonu u LP do sada, što je je. Danas Bayern nije pokazao apsolutno ništa. i btw. danas je bilo jasno vidljivo kako je Mandžukić precijenjen od strane hrvatskih medija i javnosti
![]() |
#4342 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#4343 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Tvoji tip-ovi su postali "bolesni" ![]() Da ne znam bolje, rekao bih da radiš u kladionici i snagom svojih glasinama nabijaš koeficijente ![]() ![]() ![]() Bolje da preskočiš sutrašnju tekmu, ako se ne želiš zamjeriti pojedincima na forumu (khm ham khm) ![]() Što se večerašnje igre tiče ... lijepo - samo tako - znaš kako ![]() Veliki udarac za Real je karton Alonsa ... iskreno, da je Ronaldo, Bale, Ramos ili npr. Pepe dobio crveni večeras, daleko bi bila manja šteta nego u slučaju Xabia. Pljuc pljuc ![]() Xabi je razlog zašto mnogi ove sezone ne mogu prismrditi Casillasu/Lopezu sa udarcima na vrata ... čovjek ima magični defanzivni učinak ... rekao bih, ključan za obranu Reala. Velika šteta, pogotovo kada se uzmu u obzir potencijalni protivnici u finalu, pogotovo u (eventualnom ![]() Illarramendi jest njegova (neiskusna) zamjena, ali pitaj Onog gore kako će se on snaći u finalu :S Što se tiče sutrašnje tekme, neću davati tip-ove, isključivo zato što ne želim ban ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 29.04.2014. u 23:17. |
![]() |
![]() |
#4344 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Hvala Karlo!
|
![]() |
![]() |
#4346 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali ono, fakat odličan niz Reala - natambural je i Schalke i Bayern, Dortmund je pao kako je prošle godine i prošao dalje. I onda će opet neki reć da Real još nije odigrao tekmu protiv velikog kluba ove (svake) sezone ![]() ![]()
![]() |
#4347 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4348 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li itko primijetio Bayernove navijače tijekom utakmice, dok su gubili 3:0? Navijaju, mašu, slikaju se s Realovcima. Nema predmeta koji lete okolo, nema fućkanja, nema baklji. Navijači par excellence.
#4349 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
To nisu navijači jer nisu učili od najboljih - balkanskih ![]() Nisam veliki fan koji je lud za nogometom, kao za recimo F1, ali volim pogledati tu i tamo LP. Simpatiziram Milan od malih nogu, ali mi je drago sto je veceras Real prosao, te se nadam da ce ovako i onaj ruski pimpek s engleskim imenom nastradati ![]()
#4350 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|