|
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zasluzeno radi ostatka prvenstva, finale i jedni i drugi ( ocekivano ) odigrali traljavo. Steta jedino sto su suci bili tocka 1 prvenstva, jer ako ono neuera nije bilo crveni, onda neznam sta je...
|
Oglas
|
|
![]() |
#4324 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
U svakom slučaju. Kad ti u momčadi igra debil poput Palacia, onda nisi zaslužio išta. Na dušu to ide i Sabelli. Vadi Higuaina i meće Palacia. I još ako je Lavezzija bez razloga vadio na poluvremenu, onda stvarno ne znam čemu su se nadali. Dok s druge strane, švabske zamjene su donijele gol ![]() Čestitke Švabama, zaslužili su. |
![]() |
![]() |
#4326 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Neuer je došao do lopte prvi, izbio ju, koliko god brutalno to bilo.... S druge strane Aguero je zatvorenom šakom pogodio Švajnia, lopta je bila dovoljno daleko da to bude direktni crveni. Sve u svemu, Njemačka je bila bolja. E da, drago mi je da je James najbolji strijelac, stvarno je jako dobro i efikasno igrao. |
![]() |
![]() |
#4327 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
WELTMEISTER! (svjetski prvaci!) ![]()
![]() |
#4328 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa naravno da ce doci do lopte prvi zbog duzine ruke, da je higuain smio igrat rukom, onda bi "on dosao prvi", u tom slucaju se ne gleda tako, vec udarac tijelom u glavu igraca, nebitno di je lopta, je igra opasna po zdravlje igraca
#4330 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kakav Messi, Lahm je ovo zaslužio više nego itko. Čovjek bez greške odigrao sve utakmice dosad.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4332 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Bas mi je drago! Sad se kurcim po fejsu jer imam dokaz da sam 12.06.2014 napisao da ce Svabe osvojiti SP u Brazilu. ![]() Nije utakmica bila na nivou finala, ali eto...drago mi je da je Njemacka osvojila, volim Njemacku i volim njemacki nogomet.
![]() |
#4333 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
messi ,najbolji igrač ovo je smijurija malo žešća |
![]() |
![]() |
#4337 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4340 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4342 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4345 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Danas su ga fakat razvalili na terenu. Ako ga ozlijede zaobiđu iduće dvije godine, bit će još uvijek jedan od najboljih igrača u Njemačkoj ![]() Ma vidi se to iz aviona, niti Neuer ima namjeru da rukne ovoga niti Higuain vidi ili se s namjerom zaletava u Neuera. Neuer je čisto u skoku i igrom slučaja baš je koljenom pokupio ovoga. Brutalno je bilo, to da. Ali slučajno, i za nikakav penal / karton.
![]() |
#4347 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Higuain je panj koji ne gleda gdje trči. Ja sam bio gloman, i svaki golman tako skače jer koljenom štiti yayca. (to se nauči od malena, ako jedno koljeno u skoku nije uz jaja, a ruke te ne štite jer su visoko u zraku, ne gine ti propuštanje dječjeg doplatka) Čestitke. Očekivao sam da će možda i Podolski ući - ipak se dobro snalazi u gužvi, pasao bi protiv Argentine. Najbolji igrač na terenu je opet bio radnik - Lahm. Šta se sve natrčao i naspašavao kad su drugi griješili u dodavanjima, i koliko je puta bio sam uz crtu i nitko ga nije vidio, i išlo se na lijevu stranu. Najgori igrač danas - Özil. Ljeno tele. Podsjeća na Niku Kranjčara - isti lijeni stil igre. Makar Özil nekad zna i dodat pravilno loptu, za razliku od Kranjčara. Ali odlepršat će poture kad tad - dolaze braća Sven i Lars Bender - obojica bolji od turka. A tek Jonas Hofmann - njemačka ima toliko dobrih mladića da me nije strah za 2018., više me zanima kakvi će ti mladići biti na EP 2016. |
![]() |
![]() |
#4348 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meyer, Goretzka, Draxler, Hofmann, Leno (golman mladi), Volland, Werner, Durm, Hahn i Hermann (iako oni baš i nisu mladi), Ginter, Jung, Knoche itd itd. ima ih k'o kineza
![]() |
![]() |
#4350 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ovo je još smiješnije ![]() i na neki način tužno
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 14.07.2014. u 01:27. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|