|
![]() |
#4322 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4323 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam u stanju totalnog čuda, malo sam se emancipirao od TV sekcije Metacritica i počeo čitati TV sekciju Guardiana. Utopia. Audio-vizualno-kognitivni slatkiš, jedva se suzdržavam da gledam samo epizodu dnevno, da duže traje ![]() The Returned/Les Revenants Francuzi pokušavaju integrirati u društvo imigrante s onog svijeta. Nisu zombiji, fala bogu. Bron Naveliko hvaljena Amerikanska verzija se upravo počela emitirati, pa je zgodan primjer kako serije na putu preko bare kanda izgube par tuceta IQ bodova. U prvoj epizodi ima i hommage Van Trieru i njegovom Rigetu, a u drugoj sam ugledao i penis. The Shadow Line Nisam još kušao, al izgleda obećavajuće. Edge of Darkness Stara škola BBC-ja. Verzija BEZ Mela Gibsona u glavnoj ulozi. Low Winter Sun Dvodjelna miniserija, čeka se prva (od deset) epizoda američke prerade da usporedim i odlučim se koju verziju pogledat. Ak nijedna nebu valjala, tugu ću izlječiti sa finalom Breaking Bad-a (za slučaj da ste pomislili da sam TV snob koji prezire holivudsku produkciju ovime vas demantiram), u nadi da će onaj monstrum Heisenberg biti kažnjen za trovanje američke mladeži. A za kraj smiješni video. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 15.07.2013. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
E vidiš, meni Utopia nikako nije sjela, iako sam inače fan takvih serija. Pogledao sam dvije epizode i odustao. Nije da ne valja, naprosto me niej privukla. Možda joj dam još jednu šansu preko ljeta. Odgledao sam zadnjih mjeseci 3.,4.,5.,6., sezonu Burn Noticea kao štivo za laku noć ![]() Nepretenciozna setrija B-produkcije od koje ne treba očekivati previše, ali je dobra i lagana zabava. Jučer odgledao 3 epizode Under The Dome, nije loše za sad.
![]() |
#4329 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4332 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Under the Dome, prva epizoda nešto, druga i treća ništa. Očekivao sam SF, dobio sam sapunicu samo na manjoj kvadraturi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja sam baš prije 10ak dana završio 3. sezonu i potpuno sam šokiran činjenicom da su otkazali seriju, baš kad se lik Cesarea tek razvio i dostigao vrhunac.Ovo finale 3. sezone ne može nikako biti i finale serije jer se iz aviona vidi da se treba ići na nastavak, pa makar i film. Žalosno, jer kakvi sve ispljuvci dožive po 6-7 sezona... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Guest
|
Luther završio. Mljac. Kratko i slatko kao uvjek. Jedva čekam novu sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
#4336 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja isto Luthera jučer pogledao do kraja. Nažalost moram primjetiti da je iz sezone u sezonu slabiji, zadnje dvije epizode su mi malo preforsirane. Prva sezona je najbolja i to dosta, stvarno je bila da izgrizeš i nokte i prste ![]() U globalu je jako dobra serija i svakako preporuka za pogledat. Jel gledao netko Black Mirror? Navodno isto dobra "uvrnuta" engleska serija...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Black Mirror. Neobična serija. Definitivno nije za zabaviti se. Svaka epizoda je priča za sebe i većina ih se događa u budućnosti (ne toliko dalekoj). Za sada snimljeno samo 6 epizoda (3 po sezoni).
![]() |
#4338 | |
Guest
|
Orange is the New Black. Fora mi je serija ![]() Moone Boy - Jako simpatična serija ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mah, ništ posebno. Prosjek čisti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4342 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Uff.. Treća sezona je meni bila totalno zbrda zdola, ali 4. je bila ok.. Petu još nisam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4345 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ako nekog zanimaju dokumentarci, Africa je prezakon. Pogledao sam 10 min prve epizode zasad i izgleda prekrasno! http://m.imdb.com/title/tt2571774/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4346 |
Guest
|
Sve kaj si trebao napisati je "David Attenborough" ![]() |
![]() |
![]() |
#4347 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() irsku krimi dramu Love Hate ! |
|
![]() |
![]() |
#4348 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
radnja u Hannibalu mi je mrvicu prespora i predosadna.. al Utopia mi je privukla pažnju pa ću joj dat šansu..
![]() |
#4350 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Love hate sam poceo gledati radi Robert Sheehana iz misfitsa, i serija mi je izvrstna Nidge i John Boy su izvrstno odradili uloge, s time da Tom Vaughan-Lawlor mi neodoljivo podjeca na Roberta Carlylea u najboljim danima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|