Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.10.2013., 13:08   #4291
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Pa upravo zbog toga što i ti radiš (surfaš netom a u battle si,kad vidiš da ti je pola tima mrtvo odeš u garažu itd) igra trga živce igračima koji se trude utjecat na ishod borbe.

Nikad nisam simpatizirao igrače koji očekuju od svog tima da osigura pobjedu,ili da prevagne,a da je taj igrač samo usputna pojava negdje s strane...tako mi zvuči tvoja taktika,a ni statistika ne ukazuje da si tip igrača koji radi neku prevagu u borbi.
Treba gledat samo vlastiti učinak,kad igram u TC-u ili CW onda očekujem od svog tima barem jednak trud u borbi,random je random,apsolutno ništa od nikoga ne očekujem...prestao sam se živcirat ali trebalo mi je 7k borbi da shvatim da ne treba ništa očekivat od random suigrača...
Staro 20.10.2013., 13:12   #4292
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Zar misliš da si jedini takav. Zbog takvih se i srozala igra. Takve viđam svakodnevno kad počne igra, a oni nepomično stoje. Ali ne dira me to previše. Više će meni ostat za pobit.
Baš si sad gledam statistiku, a igram 99% solo.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.10.2013., 13:38   #4293
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Pa upravo zbog toga što i ti radiš (surfaš netom a u battle si,kad vidiš da ti je pola tima mrtvo odeš u garažu itd) igra trga živce igračima koji se trude utjecat na ishod borbe.

Nikad nisam simpatizirao igrače koji očekuju od svog tima da osigura pobjedu,ili da prevagne,a da je taj igrač samo usputna pojava negdje s strane...tako mi zvuči tvoja taktika,a ni statistika ne ukazuje da si tip igrača koji radi neku prevagu u borbi.
Treba gledat samo vlastiti učinak,kad igram u TC-u ili CW onda očekujem od svog tima barem jednak trud u borbi,random je random,apsolutno ništa od nikoga ne očekujem...prestao sam se živcirat ali trebalo mi je 7k borbi da shvatim da ne treba ništa očekivat od random suigrača...
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Zar misliš da si jedini takav. Zbog takvih se i srozala igra. Takve viđam svakodnevno kad počne igra, a oni nepomično stoje. Ali ne dira me to previše. Više će meni ostat za pobit.
Baš si sad gledam statistiku, a igram 99% solo.
Fulali ste cijeli football ili se ja nisam dobro izrazio...
Niti cekam da tim pobjedi niti ocekujem to od istoga. Statistika je takva kakva je zbog masovnog rage quitanja, 99,9% igram sam
Da li sam tip igraca koji donosi prevagu, don care, sto ti moja statistika govori dont care
p.s. bio sam doboljno dobar za tvoj bivsi klan u sestom mjesecu nakon odigranih par tc-ova i platoona (otisao na more na mjesec dana pa se nisam poslije ni javio).
Audi45 je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2013., 13:39   #4294
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Nemam ja zivaca za takvu taktiku.
Kliknem na battle i spustim igru, surfam netom, citam vjesti, trazim zanimljive add-onove za xbmc, sredujem titlove..... u get the point.
Vratim se u igru nakon 2-3 minute, ako je pola tima mrtvo, kod njih nitko ili svi kampiraju na jednoj strani, jedini ja u timu plavi svi ostali bijeli, sivi, suprotni tim barem cetvorica plava ili jos bolja (wow style xvm) - esc. - back to garage. izaberem novi tenk i sve nanovo.
U prosjeku igram svaku trecu partiju i boli me jedna stvar. Nekada sam znao uredno napraviti po 6k, 7k dmg i spusit partiju pa pizditi i cupati kosu.
Siemka.

P.S. ekipa. vidim da skoro pa ne igrate t10 tankove...

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 20.10.2013. u 14:04.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2013., 14:41   #4295
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
Siemka.

Sta T10 .. pa ja u garazi nemam nijedan T8 9 10 a ni nepada mi napamet da ih kupujem na ovome acc ... 7 mi je vrh vrhova, i uopste mi nedostaju veci tieri, volim taj osjecaj kad izgubimo 15 0 (valjda sado mazo ili godine, tko bi ga znao).

Eto i tlak mi poceo opet skakati od WoTa pa je vrijeme za jednu tabletu Blocara.
Staro 20.10.2013., 15:05   #4296
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Citiraj:
Siemka.

Molim. Pa samo i igram od 8 do 10.

Asus N750JK (Upgrade)

Staro 20.10.2013., 15:31   #4297
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

T10 samo CW i eventualno kad je apsolutka u TC-u...nema mi smisla igrat 10tke,imam za grindat ohoho...
Staro 20.10.2013., 16:16   #4298
gsxr750k9
Banned
Moj komp

hahah
Staro 20.10.2013., 16:17   #4299
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma nema nista do dobre T5 bitke ... ponekad

jedna za poslje rucka s KV-1, jako fina, bar po meni video
Staro 21.10.2013., 14:02   #4300
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Nemam ja zivaca za takvu taktiku.
Kliknem na battle i spustim igru, surfam netom, citam vjesti, trazim zanimljive add-onove za xbmc, sredujem titlove..... u get the point.
Vratim se u igru nakon 2-3 minute, ako je pola tima mrtvo, kod njih nitko ili svi kampiraju na jednoj strani, jedini ja u timu plavi svi ostali bijeli, sivi, suprotni tim barem cetvorica plava ili jos bolja (wow style xvm) - esc. - back to garage. izaberem novi tenk i sve nanovo.

Igram platoon sa statisticki jos vecim njubekom od mene vec neko vrijeme, dnevno oko 20ak partija i svaki put wr oko 65-70%, poslije toga odigram jos 10ak partija solo i wr padne na 40-45%.
Vikendi su klasika
[
zašto onda igraš World of tanks?
Mnoge druge online igre imaju opciju alt-tab.Alt-tabaj i na doti... zašto ne?
Odavno sam izgubio (općenitu) toleranciju na siemke i WOT igrače slične tebi koji očekuju da im drugi donesu pobjedu. Takve riješavam na mapi po kratkom postupku.Ova igra zbilja zna onome tko se imalo trudi iskidati živce.
To je žalosno.
Činjenica je sljedeća:kada ulaziš u partiju ti sam igraš 1Vs.29.
Jesu li ti šanse veće ako igraš platoon sa trojicom.Statistički nisu veće od 60% za pobjedom.To je činjenica.
Ova igra polako ali sigurno odlazi u propast, ne samo zbog mrtvo-pasivnih igrača(da ne napišem grublje riječi,zaslužuju ih) nego i wargaming osoblja kojo se polakomilo za zaradom.Nakon 15.000 partija sretan sam što nisam dao niti kune wargamingu.Razvučem ovakav smiješak kada čitam i čujem da je netko uplatio 50,200 ili sačuvaj me bože 500 eura wargamingu.
Da budem iskren divim se wargaming marketingu na odlično odrađenoj kampanji kako nagovoriti bubuljičavu klinčadiju da izvuku zadnju kunu iz novčanika svojih roditelja.
Ovdje neznaš tko je gluplji roditelji i djeca?
Warthunder kao vrlo jaka konkurencija WOTu iako još u razvoju je demonstrirao tenkove mislim da se Serb dobrano počešao tamo gdje ga najviše svrbi, jer zna da im dolazi kraj.
Na kraju tko sam ja da ikoga učim pameti i branim bilo kakvu vrstu igranja.Ali samnom u timu neces igrati.
Da li me brine report him ili plava boja na imenu?

Zadnje izmijenjeno od: donbon. 21.10.2013. u 14:12.
donbon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.10.2013., 14:13   #4301
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
zašto onda igraš World of tanks?
Mnoge druge online igre imaju opciju alt-tab.Alt-tabaj i na doti... zašto ne?
Odavno sam izgubio toleranciju na siemke i igrače slične tebi koji očekuju da im drugi donesu pobjedu. Takve riješavam na mapi po kratkom postupku.
To je žalosno.Kada ulaziš u partiju sam igraš 1Vs.29.
Jesu li ti šanse veće ako igraš platoon sa trojicom.Statistički nisu veće od 60% za pobjedom.To je činjenica.
Ova igra polako ali sigurno odlazi u propast, ne samo zbog mrtvo-pasivnih igrača(da ne napišem grublje riječi,zaslužuju ih) nego i wargaming osoblja kojo se polakomilo za zaradom.Nakon 15.000 partija sretan sam što nisam dao niti kune wargamingu.Razvučem ovakav smiješak kada čitam i čujem da je netko uplatio 50,200 ili sačuvaj me bože 500 eura wargamingu.
Da budem iskren divim se wargaming marketingu na odlično odrađenoj kampanji kako nagovoriti bubuljičavu klinčadiju da izvuku zadnju kunu iz novčanika svojih roditelja.
Ovdje neznaš tko je gluplji roditelji i djeca?
Warthunder kao vrlo jaka konkurencija WOTu iako još u razvoju je demonstrirao tenkove mislim da se Serb dobrano počešao tamo gdje ga najviše svrbi, jer zna da im dolazi kraj.
Ne branim nikoga, čisto sumnjam da Audi45 baš tako postupa kao što opisuje i čini mi se da više karikira na sadašnju situaciju u WoT-u, ali dobro... "razapinjanje" ne vodi ničemu dobrome, samo se tenzije gomilaju nepotrebno.

...

@all: Ne podržavam da se tako odnosi prema suigračima,da se odmah razumijemo, ali smiješni komentari vezani uz skill dotičnoga i sl...ma dajte, ajmo se uozbiljiti malo

A fanboyismus vulgaris chronica, i paralele sa drugim igrama...jel' nismo već izvukli neke poučke iz tema CoD/BF?
Jel' baš moramo i ovdje to imati?

Reply With Quote
Staro 21.10.2013., 14:25   #4302
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Ne branim nikoga, čisto sumnjam da Audi45 baš tako postupa kao što opisuje i čini mi se da više karikira na sadašnju situaciju u WoT-u, ali dobro... "razapinjanje" ne vodi ničemu dobrome, samo se tenzije gomilaju nepotrebno.
Ispričavam se ako je moj prvi post bio grub.Vidim da je.
Nisam imao namjeru nikoga ¨razapinjati¨. Samo malo žustrije razgovaramo.
pa valjda poštovani Audi45 stoji iza svojih postova?

No dobro...
Windfucker
Upravu si.
Trenutna situaciju u WOT-u je katastrofalna.Timska igra skoro pa i ne postoji.Svi ste u pravu najlakše je igrati sa TD -om i lagano si pikaš damage.Koliko ide.
Vjerujem da će se dogoditi veliki egzodus WOT igrača prema Warthunder-u kada se cijeli koncept razvije.
donbon je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2013., 14:42   #4303
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:

...

@all: Ne podržavam da se tako odnosi prema suigračima,da se odmah razumijemo, ali smiješni komentari vezani uz skill dotičnoga i sl...ma dajte, ajmo se uozbiljiti malo

A fanboyismus vulgaris chronica, i paralele sa drugim igrama...jel' nismo već izvukli neke poučke iz tema CoD/BF?
Jel' baš moramo i ovdje to imati?

Nitko nije rekao da je loš igrač ili da ima loše statse,nemamo 15 godina...gle moje a vidi svoje i te priče...ali se po statsima može vidjet "taktika","pristup".

Ne ide mi u glavu samo jedna stvar,ako nisi taj push ilitiga igrač koji većinom ima direktan utjecaj na ishod borbe,onda neznam zašto očekuješ od svog tima da igra drugačije,još iz protesta izlazi iz bitke i napušta tim.

Imam ja frenda,Wn7 ima 800 i 6k bitki,koji je totalno nezainteresiran za svoj učinak ili trud u borbi kad vidi da ima 60+ % šanse za pobjedu,a kad su 40% kaže "ionako nemamo šanse".

Ali on se ne živcira oko učinka suigrača,jer je svjestan svog doprinosa.
Staro 21.10.2013., 15:17   #4304
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Trenutna situaciju u WOT-u je katastrofalna.Timska igra skoro pa i ne postoji.Svi ste u pravu najlakše je igrati sa TD -om i lagano si pikaš damage.Koliko ide.
Vjerujem da će se dogoditi veliki egzodus WOT igrača prema Warthunder-u kada se cijeli koncept razvije.
A kao u Thunderu će biti timska igra.
Inače, jedva čekam da Thunder izađe i da dođe do egzodusa igrača prema toj igri, a mislim i Serb. WoT not team playing game anymore ? "How terrible " i "Don't play WoT".
Staro 21.10.2013., 15:27   #4305
windfucker
Guest

Citiraj:
Nitko nije rekao da je loš igrač ili da ima loše statse,nemamo 15 godina...gle moje a vidi svoje i te priče...ali se po statsima može vidjet "taktika","pristup".

Ne ide mi u glavu samo jedna stvar,ako nisi taj push ilitiga igrač koji većinom ima direktan utjecaj na ishod borbe,onda neznam zašto očekuješ od svog tima da igra drugačije,još iz protesta izlazi iz bitke i napušta tim.

Imam ja frenda,Wn7 ima 800 i 6k bitki,koji je totalno nezainteresiran za svoj učinak ili trud u borbi kad vidi da ima 60+ % šanse za pobjedu,a kad su 40% kaže "ionako nemamo šanse".

Ali on se ne živcira oko učinka suigrača,jer je svjestan svog doprinosa.
Ma neee mislio sam ja na dežurne djelitelje eksplicitnih komplimenata iz uličnoga žargona...ovo tvoje je "dubinska analiza", to već ima znanstveno utemeljenje, bogamu...

Jasno da se neke stvari ne treba tolerirati; ja sam čovjeka par puta sreo ingame, i svaki put je "s3ronj@" odigrao odlično, i ladno smo spušili, koliko me sjećanje služi...

Valjda nisam imao sreće, pa mu se dalo igrati...

(nhf Audi)
  Reply With Quote
Staro 21.10.2013., 15:33   #4306
gsxr750k9
Banned
Moj komp

trebalo je odvojit statistiku random igraca i ovih pushaju statove kroz platoone, tc-e i ostala sranja.

masu puta sma se ponadal da imamo cistu pobjedu zbog tih plavih, zutih ljubicastih i crnih vragova pa smo popusiili gore nego da mi je cijeli team bil crven! xD

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 21.10.2013. u 15:49.
Staro 21.10.2013., 17:11   #4307
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Jednostavno ignorirajte moj post:
Citiraj:
Fulali ste cijeli football ili se ja nisam dobro izrazio...
Za vrsnog poznavatelja igre ovo je vjerovatno najgluplji moguci post
Citiraj:
Kako onda pojedninci (more njih) imaju wn7 oko 500 i wr 40%?

Citiraj:
Zar misliš da si jedini takav. Zbog takvih se i srozala igra.
Zbiljam Van Gogh to je tvoj post?

Citiraj:
Odavno sam izgubio (općenitu) toleranciju na siemke i WOT igrače slične tebi koji očekuju da im drugi donesu pobjedu. Takve riješavam na mapi po kratkom postupku. Ali samnom u timu neces igrati.
Da li me brine report him ili plava boja na imenu?
Molim u buduce nemoj citati moje postove, jer vidim svijest ti je jednaka kompleksnosti recenica, a red misli konzistentan uriniranju muskarca trece dobi.

Citiraj:
Nitko nije rekao da je loš igrač ili da ima loše statse
Citiraj:
Ergo los igrac, wn7 oko 500 i wr 40% insinuacija.

Citiraj:
Siemka...
...fv 183...jpe100...e100...attak all... u idiots....no help...hack...cheater...reported...weed...food...Joe...banana...theron...
Citiraj:
ja sam čovjeka par puta sreo ingame, i svaki put je "s3ronj@" odigrao odlično, i ladno smo spušili, koliko me sjećanje služi...
Imao si nocne more.
u javi su pojedinci vec napisali psihoanalizu, mog igrackog lika.

Citiraj:
Valjda nisam imao sreće, pa mu se dalo igrati...
To nisam bio ja, tim je sve odradio.

E sad koliko se ono igraca izjasnilo prije par postova da ima taktiku cekanja u bazi minutu ili dvije prije no sto odluci sto i kamo.....
....da krenem prozivati imena....

radim isto samo sto procitam nekakvu vijest ili post na forumu, (jbg citam vise od jedne rijeci po minuti)
Vratim se u igru i igram.
Staro 21.10.2013., 17:16   #4308
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Kada su svi debili na jednoj strani a njihov platoon od tri igraca ih gazi sto bih ja trebao sam protiv sestorice na full helthu mog tiera ili jace, rage qitam i pocinjem novu partiju gdje nesto i mogu napraviti. Pogotovo sa sporim tenkom. Sa t95 cuvam sam jednu stranu protiv petorice (da neznam kakav si unicom 5 tenkova sa t95 nemozes drzati ako su iole normalni igraci - to je psiho efekt koji t95 ima) pogledam mapu svi zginuli na kontra strani esc-back to garage, nisam ciganin da zicam to malo dmg sto bih uspio napraviti.

Jucer igram sa t28 prot. stanem u zbunj dode obj. 704 i gura me Ur in my spot, kada se nisam maknio bum u guz esc-back to garage ovo je noob
Krenem igrati ponovno sa t28prot. oni 3 igraca u platoonu xevi, efe mislim da je bio u pitanju, mi 3 is7 sa 400 wn7 vicu idemo i zginuli, nisam procitao ni naslov na stranicama jutarnjeg, ostali ginu kao na streljani, ja siemka sjedim u krugu baze i gledam da imam rattle sa autoloaderom nema im pomoci. jbg kada sam siemkolowski.
Sada kad sam ja tako los tip igraca koji vam gadi igru pa koji ste vi to hebeni unicami sunce ti jebem, uostalom pa di ste bili dok sam bio u pce, nisi moga naci platoon ni za ljek, pa da malo ja ucim kako da igram, mozda ne bih bio to sto jesam.

Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 21.10.2013. u 17:40.
Staro 21.10.2013., 17:31   #4309
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Kada su svi debili na jednoj strani a njihv platoon od tri igraca ih gazi sto bih ja trebao sam protiv sestorice na full helthu mog tiera ili jace, rage qitam i pocinjem novu partiju gdje nesto i mogu napraviti. Pogotovo sa sporim tenkom.
Uopće ne ulazim u cijelu tvoju problematiku zadnjih 2 strane, no, ja to gledam ovako: u slučaju da gubimo opako, povlačim se i probam ispucati makar 2 šuta više nego inače, automatski više expa i kredita, čak i u porazu. Jesam, ljut sam, nabrijan ponekad, opsujem, no ne izlazim iz borbe ak nisam mrtav.
Staro 21.10.2013., 19:28   #4310
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
trebalo je odvojit statistiku random igraca i ovih pushaju statove kroz platoone, tc-e i ostala sranja.

masu puta sma se ponadal da imamo cistu pobjedu zbog tih plavih, zutih ljubicastih i crnih vragova pa smo popusiili gore nego da mi je cijeli team bil crven! xD
Budi siguran da igra u bilo kakvom platoonu,tc...SPUŠTA statse (ili ih lagano lagano podiže...),takva igra podiže SAMO WR Random je jedini način da dižeš statse,tj. da radiš hrpu damage-a,ubiješ hrpu tenkova...
Staro 21.10.2013., 20:16   #4311
gsxr750k9
Banned
Moj komp

ti si klasican primjer koji je digao sve statse sa klanom i platoonima. i naravno igranjem IS3 i obj.
p.s. ne igranjem istih mozes se jebat sa statisima. odnosno dici ces ih do jedne granice preko koje nejde

evo ti jedna usporedba tebe koji platooniras i sve ostalo, mene koji igram solo zadnjih 2000 bitaka.
http://www.noobmeter.com/compareplay...k/Thoroughbred
razlika je iskljucivo zbog tiera gdje ja sa prosjecno 1 tier jacim tenkovima(10) ne mogu napucati toliko koliko mogu da igram tier 7 i 8.
a zasto?
zato jer igram solo i prezivjeti sa visokim tierom je puno teze nego sa nizim tier tanakovima. plus puno vise ovisis o ekipi i ako je team za kurc voda si.

a za w/r se slazem. ti si ga povecao za 10% u zadnjih 6 mjeseci.

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 21.10.2013. u 20:40.
Staro 21.10.2013., 22:51   #4312
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
ma partija za partijom ja guštam... ne gledam drugo osim u kompaniji i to je to ...

btw. momci ja moram klan napustit...postao je preneaktivan..mislim nije baš ni prije sve cvitalo ali eto...idem potražit nešto drugo ..aktivnije zanimljivije!

mjesto commandera sam prebacio na madman-a...on to može raspodjelit kako hoće! čujemo se ..

Zadnje izmijenjeno od: MeanBoss. 21.10.2013. u 22:57.
MeanBoss je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2013., 23:38   #4313
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Prije nego li sam prodao svoj acc 90% bitaka igrao sam solo i imao sam bolje statse nego sada sto imam na ovom accauntu sto sam naslijedio. Tip koji je kupio moj acc sada igra u klanu ima sve te beneficije platuna i tc ali mu statsi padaju, nije mogao nastaviti istim ritmom kojeg sam ja drzao. Svaki igrac wota ima svoju taktiku za ovu igru i na temelju nje se ispotvalja da li je dobar, prosjecan ili los igrac. Evo amd igra isto solo vecinu vremena, statsi mu konstantno rastu (iako mu win rate ide malo gore malo dole) ali on pridonosi timu uvijek i onda kada gube.

@PCE klan ekipa: buduci da od klana nece biti nista ali vas ima i dalje koji igrate predlazem vam naravno ako ste zainteresirani da se prebacite u klan Munje, to su isto momci (ima jedna djevojka) koji igraju for fun ali ih ima dovoljno da navece ponekad odigraju i koji tc pa tako da ne ostanece sami u klanu (MeanBoss takodjer prelazi kod njih) slobodno dodite i vi, naravno i svi ostali solo igraci s PCE foruma su dobrodosli..

http://worldoftanks.eu/community/cla...y=member_since

Zadnje izmijenjeno od: mitra. 22.10.2013. u 00:22.
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2013., 00:02   #4314
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

a malo aktivnosti nam naškodit neće...a i fora je igrat one kompanije :P
Staro 22.10.2013., 01:27   #4315
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

A bit će onda najbolje da rasputiš klan.
Probali smo nije išlo.

Asus N750JK (Upgrade)

Staro 22.10.2013., 01:29   #4316
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Citiraj:
A bit će onda najbolje da rasputiš klan.
Probali smo nije išlo.

ma netreba .. nema potrebe...ima tu njih 10-tak,nek odaberu sefa i sisaj!
Staro 22.10.2013., 01:35   #4317
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
ti si klasican primjer koji je digao sve statse sa klanom i platoonima. i naravno igranjem IS3 i obj.
p.s. ne igranjem istih mozes se jebat sa statisima. odnosno dici ces ih do jedne granice preko koje nejde

evo ti jedna usporedba tebe koji platooniras i sve ostalo, mene koji igram solo zadnjih 2000 bitaka.
http://www.noobmeter.com/compareplay...k/Thoroughbred
razlika je iskljucivo zbog tiera gdje ja sa prosjecno 1 tier jacim tenkovima(10) ne mogu napucati toliko koliko mogu da igram tier 7 i 8.
a zasto?
zato jer igram solo i prezivjeti sa visokim tierom je puno teze nego sa nizim tier tanakovima. plus puno vise ovisis o ekipi i ako je team za kurc voda si.

a za w/r se slazem. ti si ga povecao za 10% u zadnjih 6 mjeseci.
Ja sam digao sve statse klanom i platoonom? Samo WR (i to vrlo malo,jer imam od ukupnih 8000 borbi samo cca 200 TC-a i možda 30 CW-a)...

Ajd fino sad nađi klan,dobar,loš kakav god,platunaj,igraj TC...i onda se vrati na ovu temu,jer pričaš nebuloze,dizat statse možeš samo kad soliraš u randomu! Zaboravi na dizanje statsa u TC-u ili dobrom platoonu,jel moram navoditi razloge? Think! Meni u TC-u ne ostane baš puno,igra 15 odličnih suigrača,ak STIGNEM napravit 1.5k+ damage-a to je vrhunski,isto tako u platoonu...SAMO SOLIRANJEM možeš dizati eff i wn7,to će ti potvrditi bilo tko bilo gdje tko ima iskustva.

Inače za sad nam dobro ide,4 provincije su naše i idemo dalje...dosta golda!

http://worldoftanks.eu/community/cla...WMI/provinces/

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.10.2013. u 01:47.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2013., 01:39   #4318
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
u platoonima se mogu dizat statsi (win ratio i eff) ali u tc samo win ratio.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2013., 02:08   #4319
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
u platoonima se mogu dizat statsi (win ratio i eff) ali u tc samo win ratio.
Samo jednako ili manje nego da soliraš u randomu,na koju foru ti platoon omogućuje da dižeš statse više nego da soliraš? Čuvanjem leđa kolege itd? To su apsolutne gluposti koje barem ja nisam nikada doživio...uostalom najviše borbi u platoonu imam s osobnim dragim prijateljima,Bokinho i Crodanch,samo molim pogledati njihove statse...prvi je teži oblik siemke,drugi pozelenio tek na 12k borbi.

Evo zadnje vrijeme odigram tu i tamo s TIFA-om,pa neka on potvrdi koliko nabijame statse u platoonu... Koliko si čuvamo leđa itd,to su apsolutne pizdarije,svako odabere svoju stranu i bok,a u platoonu si radi druženja,a ne pumpanja statsa ili neznam čega.

Upravo zbog toga radije igram solo random,zbog pumpanja statsa i grindanja raznih tiera,jer ako želiš biti u dobrom klanu gdje ima golda,moraš imat statse,moraš igrat na određenoj razini.

Ta čuvanja leđa itd...spašavanje vojnika ryana itd...apsolutne gluposti,sad bi ja cijelu borbu trebao biti uz kolegu iz platoona i gledat da jednako razmjenjujemo vatru itd,daj ajde,igram da se opustim a ne da razbijam glavu tko je gdje,koliko primio kakvih šuteva itd...platoon je PICK A SIDE i aj bok,igraš kao u randomu a jedina benificija platoona koju sam ja osjetio je ZAJEBANCIJA

EDIT: Jutro! Evo sad ti gledam malo statse na http://wot-news.com/stat/calc/en/ru , ja sam uspio dignut statse ČAK i u TC-u,ali ful malo...no eto ostao iznenađen,jer vidim da svi imaju manje statse u TCu nego random.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.10.2013. u 08:32.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2013., 09:27   #4320
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
normalno da imaju manje u tc nego u randomu, protiv manje tenkova se boris, osim u apsolutci, igrate ko tim, coporativno i svatko radi dio stete, negine se ko siemka.

Naravno da taktika igranja solo igraca i platoona u randomu ovisi o puno stvari, mapi, strane mapi na kojoj si, tenku koji vozis i koji ti lega vozi, i nemozete uvijek ic na istu stranu, ali da se nemozete pokrivat nije istina, naravno nemoze uvjek ali bar znas da mozes rec nekome ajde krenimo, pushaj drugu stranu itd. sto moze bit odlucujuci faktor u borbi. Ali opet naravno sve je to relativno i ovisi o timu, ako ostalih 12, 13 ljudi igraju kao zadnje njubare i ginu ko na pokretnoj traci onda nist nepomaze.

Naravno da nemoras cijelu borbu ostat uz legu iz voda jer to ovisi o trenutnom stanju na bojnom polju i to cesto nije ni moguce, ali da kako sam gore napisao vod moze okrenut bitku u svoju korist timskom igrom i usput dignut statse to je moguce.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 22.10.2013. u 09:52.
pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno