|
![]() |
#4292 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Upravo rokam lude 70, prije ih nisam toliko cijenio ali danas mogu reci da se znam nasmijati do suza ![]() Također preporuka walking dead i breaking bad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4293 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao i 4. epizodu Falling Skies, prve 2 su mi bile ok, ovo je sad već preseravanje, i to postaje sapunica. Ovaj ovome, ovaj ovome, ovaj pak onome tamo... Oni su s alien-a prešli na političke fore. Ali budem otpratio sezonu do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Počela je Under the Dome.
![]() |
#4295 |
Guest
|
Da, malo mi retardirano djeluje. Od početka mi djeluje da će biti neka drametina teška ili zbrda zdola tipa Lost. Anyway, bumo vidjeli! |
![]() |
![]() |
#4296 | |
Premium
|
Citiraj:
Bljedunjavo, ali nije loše. Bitno da u prvoj epizodi nisu odmah pokazali cijelu priču. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4297 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Meni se jako svidja i nadam se bude jos bolje... Mislim S.King...mora biti dobro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemam vremena pratiti ovu temu ali po prijavama vidim da ste se opet razmahali sa "skidanjem" Tko nije, neka još jednom prouči pravila foruma. Posebno ovaj dio http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203058 Svaka slijedeća prijava donosi ban sa random dužinom trajanja ![]()
![]() |
#4300 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pogledao sam sve sa svih top lista najboljih ikad, osim wirea, nekako me strah zbog toliko pretjerivanja koliko je dobra, da ce me razocarat ![]() ukljucujuci 510 epizoda simpsona, i nekome gore komentar, nisi ti ostario simpsoni su postali losiji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4302 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
ovaj Under the dome samo nakon trailera izgleda totalno jadno i generic. Fakat ko da ti redatelji, producenti i kajtigajaznam koji sve uopce nemaju vise ideja za serije. A svaku seriju koja imalo dobro krene pretvore u obiteljsku dramu (a to mi je najvise mrsko od svega). A najnoviji primjer je Falling Skies. Kaj se tice sitcomova, za nasmijati se i pustiti mozak na pasu mogu preporuciti: 2 Broke Girls Za razliku od ostalih ova serija mi ima poprilicno dobre fore, i jako mi je ... "prirodna" ... uostalom serija koja sere po hipsterima svaku epizodu nemre biti losa ![]() Takoder i The Exes isto nelose, znaju dobre fore biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Počela 8. sezona serije "Dexter". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 |
Guest
|
Yep
|
![]() |
![]() |
#4305 |
Guest
|
Prijavio se za statista u GOT novoj sezoni. Sredit ću si nekako tih mjesec dana slobodno, nadam se da pozivu ![]() http://www.embassyfilms-casting.com/ |
![]() |
![]() |
#4307 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Počela sam gledat 666 Park Avenue. Za sad dobra i zanimljiva serijica ![]()
![]() |
#4309 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovaj Falling skies postaje sranje isto ko i walking dead sto je postao. Sve ove sci-fi serije nove smeca, reziseri i ekipa kao da ne kuzi da serija mora zavrsit nekad. A last second save scena ima na bacanje, ogavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4310 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4314 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Luther je zakon,tnx na info za nastavak. a kaj je s arrow?
![]() |
#4315 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4316 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() A Luther...ima on svojih fanova, nismo baš tolko usamljeni ![]()
![]() |
![]() |
#4318 |
Guest
|
Dexter odličan! Zatišje pred finalnu buru! |
![]() |
![]() |
#4319 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ukratko što sam gledao zadnjih mjeseci: Mentalist - dobra serija za pustit mozak na pašu i gledat gl glumca kak direktno zna pitat sumnjivca jeli on ubio! Lijepi prizori i ambijent. Grimm - više bajka al vrijedi pogledat. Torchwood - vidi se da je koštala dosta. al engleska je a oni nisu u SF dobri kao u komediji - nisam ni odgledao sve Warehouse 13 - nisam još odgledao sve no djeluje mi prerazvučeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4320 |
Premium
|
Pogledao Under the Dome drugu epizodu. To bude jedno veliko ništa od serije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|