|
![]() |
#4232 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Jucer bas igro ne nekom ludom serveru, 32 slota i ziher jedno 10 ljudi sa onim smoke luncherom. Ko da se u oblacima igra cijelo vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4233 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#4235 |
Guest
|
ignorance is bliss... nego, mansky, kako lik ladno napise: "im just good" ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 | |
Addicted to music.
|
Falio je slovo,kontam si.Trebalo je pisati 'God'. ![]() Citiraj:
EDIT: Mediic Rambo Jesus - Klikni i vrišti od smijeha. hahahahahhaa EDIT 2 : BC2 Zubar Sjebano je samo kad se reptool pregrije. Hahhaha. EDIT 3 : Ono što nas frustrira. lolz. EDIT 4 : Nešto kao Proudixz. hahah. ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 05.06.2010. u 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4239 |
Guest
|
wookie wookie in the kitchen...isusati koji debili nesposobni ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ovaj je dobro monitran btw. statsverse je pao Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 05.06.2010. u 17:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4242 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma pogle samo te pogotke, pogotovo na Arici pri kraju npr. 5:23 kad onog medica ubije. Taj metak ako ga je uopce pogodio isao je ravno u torzo. A mislim da to nemoze biti one shot kill... Ja sam prije cesce igrao sa reconom prije nego sam otkrio gusle i mine ![]() Meni se i ti pogotci snajpom cine nekad kao skriptirani |
![]() |
![]() |
![]() |
#4243 | ||
LateralusX
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4244 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4245 |
Addicted to music.
|
Ja ne mogu više,ozbiljno.U ponedjeljak ću vrlo vjerojatno stavit key na prodaju,a možda i neću,već si ostavim da imam onak ak mi se nekad zaigra. Ovo nema smisla.Sad mi je maloprije tlak digao neki jebeni krvavi isusov rus (jebem im mater svima,kako su to arogantni i drski ljudi) - Marechal alex.Frajer hoda sa onom jebenom crvenom kapicom i M60 i samo spraya,pogađa i normalno i nenormalno.U biti,sve što mu se nađe na putu - pokosi. Pucam po njemu saigom - ništa. Pucam po njemu abakanom - ništa. Pucam po njemu sa M416 - ništa. Ispalim CG - ništa. Uzmem snajp,pogodim ga u torzo,on mene ubije iz prve sa 100 m. Bacim mortar - pobjegne. Uzmem 870 - NIŠTA. A on se k'o maneken našećkava po mapi i kosi 'travu'. Pa jebem ti mater i igrici.DICE gg.Jebem vam mater. Btw,knifeao sam ga barem 5 puta - opet ništa.Ovo je zbilja frustrirajuće. Jedino što me ubija zadnjih mjesec dana su Carl Gustav i/ili M60/T88 (kak se već zove ta medic puška). Naravno,izuzev što me Neo ubije SAIGOM/Abakanom i Proudixz sa bilo kojim oružjem,od noža do UAV-a.Mogu komotno reć da sam prehepi kad me ubije UAV,s obzirom da mi se više sere od Gustava i M60.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 05.06.2010. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4246 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() na squad deathmatchu obično snajpam i uglavnom djelim headshotove, al ponekad treba po 5 headshotova da bi mi priznao jedan... bzvz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
e decki jos jedno pitanje imam jos jedan problem ovak od prvog dana igra mi se ne pokrece u full screenu nego imam rubove i onda ja lijepo samo kliknem s mišem i sve ok rubovi se povuku igra prek cijeloga ekrana a danas upalim kliknem i nece mi se rubovi maknuti ono imam gore onoga crvenoga xsiča za ugaiti igru i prozor okolo kak da slozim da je full screen ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4248 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() I da sad se sjetio, na onom turniru što sam se prijavio, okinuo sam snipom pilota helića i gunnera kad je heli padao ^^ Moja 2 najebenija pogodka u igri ^^ (sa M24 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4250 |
Registered User
|
Ja se nakon cca mj dana vratio na BC i sve radi tip top. Nista ne smeta i nista me ne zivcira. Jedino sto sam neki dan moro ubost like 5 puta nozem da bi ga ubio inace sve je super. A sve ove M60 i CG nubeke je uglavnom (ne sve) cas posla za ubit jer su sami po sebi turbo nubeki. Kad naidjes na takve ukampirane nubeke sa M60 uzmes recona sa saigom i ko cheater si. Imas moution senzor koji je ko da imas legalan WH, saiga je OP a tenkove rijesavas od šale. One man army ![]() EDIT: Jedino sto me tu i tamo zivcira su lvl 40+ likovi koji od pocetka do kraja kampiraju sa AN-94 na spawnu i na kraju runde imaju 4/0... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4251 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Slažem se da medic sa M60 (još ako zna igrat) je zajeban protivnik, ali nije ništa nerješivo. Koliko sam vidio, ti si slabih živaca, a nerviranje drastično smanjuje koncentraciju i šanse da nekoga upucaš, pogotovo medica sa M60. Još te demoralizira pa nemaš ni volje više igrat...uglavnom znam kako ti je, ali rješenje potraži u sebi ![]() Ja ti predlažem da odmoriš malo od igre dok ne izađe patch, i ovako je frustrirajuća svima, a kamoli tebi... Meni kad ne ide (npr. situacija slična tvojoj) lijepo zatvorim igru i odmorim pola sata - sat, dovoljno da mi se mozak resetira nekim smećem sa TV-a, nakon čega se vratim u igru i onda sam kao brand new, a i da me nastave ubijati lijepo okrenem switch u glavi i ne nerviram se, probaj i ti ![]() ...koju nema tko reloadat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4253 |
Addicted to music.
|
Ma nije do mene,ubijao je i ostale.Skempa se,čuješ 'trrr-trrr-trrr-trrr' i ljudi padaju k'o pokošeni.
![]() |
![]() |
#4254 | |
LateralusX
|
Citiraj:
recimo ja sam ovih dana nasao zen sa GOL-om + 12X na laguni presi ako smo napad prvo pustim da se moji rasire po kopnu, prebacim se tamo, bacam motion senzore, moji znaju gdje je enemy i lagano snipam, uvijek imam nekog ispred sebe i bas mi je lijepo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4255 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Postavke HCa, bez mape, huda etc, al je damage kao na SC i obrnuto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Registered User
|
Probaj otici u my documents/BFBC2 folder i tamo imas "settings.ini" njega obrisi, odji u igru i samo na novo namjesti detalj. Ako to ne pomogne valjda ce netko drugi zant nesto pametnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4258 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4259 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ROFL,saga se nastavlja Bazajaytee Twitter... "@mennodings It failed QA so we have to make another build early in the week and get them to test it again." Ako ne vjerujete http://forums.electronicarts.co.uk/b...failed-qa.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Da, može se napraviti SC bez minimape, ali koliko znam ne može se HC sa minimapom. Bar kolko sam ja tražio po forumima, ali ako netko slučajno zna shemu kako napraviti HC sa minimapom, neka slobodno kaže |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|