|
![]() |
#4231 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Radili kinezi malo sa strane popodne ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4233 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Imam problem, doduse ne ja, ali taj problem meni pravi problem. Frend i ja djelimo net, to je manje vazno, problem je kad se njegov iphone 4s spoji na net preko wlana jednostavno zagusi vezu, stranice se neotvaraju, ago igram igricu ping ode na 999, itd. Reko je da je sve moguce pogasio, update i ta sranja. Androidi spojeni na wlan nerade sranja, samo njegova jabuka, sta telefon toliko vazno ima skidat preko wlana, preko 3g-a neskida nist, da pojede cijelu vezu. Veza je 3mbita brzine kroz nekih 0.5mbita. Nakon nekog vremena jednostavno se to skidanje prekine, i to se desava svaki put kad mob duze vrijeme nije spojen na wlan.
#4234 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4235 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pozdrav. Nikad nisam bio ljubitelj jabuke, no igrom slučaja dobio sam ga na korištenje, evo već 2 tjedna i još će biti malo kod mene, a onda ga vraćam kolegi koji se vraća s godišnjeg. I moram priznati da sam se pomalo zaljubio. Ovaj je iPhone 4 i gledam da uzemem peticu jer je veći i lakši. Skrolam po njuškalu ima ih za ne tako velike novce, ali piše da je zaključan na stranu mrežu i napomene da otključavanje košta 100€. 100€, WTF ?!?!? Jel mogu ja to sam otključati ili jel može netko ovdje pomoći ?
#4236 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Isplivale specifikacije iP6 http://www.gforgames.com/gadgets/4-7...-mobile-45050/ 5,5" verzija će u imenu imati 'Plus' da se razlikuje od manjeg brata http://9to5mac.com/2014/09/08/macota...iphone-6-plus/ @sa_stilom Koliko ja znam, trajno otključavanje ne postoji u smislu u kojem tebi treba. Naime, da bi se uređaj otključao, Apple ga mora staviti na White list i pri prvom spajanju na iTunes nakon toga, uređaj će se otključati. Kontaktiraj malo kolegu Brunu_Rv jer je on maher na tom polju. Vjerojatno ima točniju i potpuniju informaciju od mene.
#4237 |
Datum registracije: Dec 2006
|
#4238 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
#4239 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4240 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Nema to ko kod ostalih da ide box i kodovi, samo whiteliste i ovisno o mrezi cijena varira od 200 kn do 2000.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4241 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
nadam se da neće imati 1GB rama ![]() pričekat ćemo još tih par sati i uvjeriti se sami
![]() |
#4242 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Jos stvar s CPUom drzi vodu (po testoima) s RAMom nikako, jer 100% vise RAMa nema OSa da moze nadoknadit. ![]()
![]() |
#4243 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
e ovo za top droidi 2-3gb šta si napisao je oprosti ali takva glupost da neznam ![]() pa droid s 3gb rama pali imenik 5 sekundi, a ajfon s 512mb pali instant. takod a je bitnija optimizacija od kvantitete. ali svakako bi trebalo više od 1GB radi multitaskinga
#4244 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() BTW nemoj zapocimat flej war ![]() BTW zanima me sta ce sada smislit. I ovo dalje ima smisla ako si cura (ili pickica u dusi)... ![]()
![]() |
#4245 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
di je flejm? bože koda sam s curicama na forumu ![]() enivej, nekako mislim da će šestica biti samo skok na veću dijagonalu, bez neke enormne razlike u specsima, to će ostaviti za 6S ![]()
#4246 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sto se tice otkkjcavanja,hvala za info. Znaci trazim otkljucan. Jel se 5ica i 5s griju ko cetvorka?
![]() |
#4248 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
i je :> ![]() baterija ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 09.09.2014. u 19:46. |
|
![]() |
![]() |
#4249 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
iPhone 6+ G3 je vec na prodaji, prodam i 5s = iP6+ Napokon iOS phablet. I neka su pojeli vlastito goFno ![]() |
![]() |
![]() |
#4252 |
Never Forgetti
|
#4254 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
O da jako ružan. Što je najgore, očekivalo se puno od iWatcha. Na kraju ispada da možeš iste stvari kao i s Gearom. Onaj dial je retardiran, a da ne spominjem kuckanje po satu. Prekomplicirano. Uglavnom, smartwatchevi, želim vam ružnu i polaganu smrt ![]() Telefoni su ok, baterija je lagano razočaranje na običnoj šestici. Pay se čini fora. Uglavnom, mogu se zamislit sa 6+ ![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma ja sito gluposti pričam, ovo neće kod nas još 10 godina ![]() evo i sluzbena stranica http://www.apple.com/iphone-6/
#4258 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Najjaci je onaj #ApplePride scarf guy. ![]() BTW sat je glup, notifikacije jos i mogu proc, ali sve ono ostalo je nebitno. Kazem sat koristin za sat, za sve ostalo je mobac. A cijena je jos najjaca. Plus stream puca, pa imaju sranja sa zvukom i tako. Odlicno su se pripremili, nema sta ![]()
![]() |
#4259 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Od kad pustaju streamove ovo je bio uvjerljivo najgori. Uvjerljivo. I presmijesno da kao najbogatija kompanija na svijetu ne mogu osigurati pristojan stream. Bez kineskih komentara. I bez prekida. Pa sve i da je milijarda ljudi spojena, uz toliku lovu ne mogu si dozvoljavati ovakvu blamazu. No ok, sto je tu je. iP6+ je moj. Pametne satove sam do sad smatrao gluparijom, tek sad vidim da su totalna retardacija. Takodjer im zelim brzu i bolnu smrt. Beskorisni su. Opcenito, dobili smo tocno ono sto su leakovi govorili. 2 veca iPhonea, smartwatch i u2. Juhuuuuu. Uzasan keynote. Uzasan. |
![]() |
![]() |
#4260 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja isto pikiram 6+, uvijek kupujem na njuškalu nove zapakirane, baš me zanima koliko će doći, ja se nadam da nece preko 1k eura? neznam jeste vidli, novo mjesto za on/off gumb http://i.imgur.com/qCEJndT.jpg
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 09.09.2014. u 22:23. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|