|
![]() |
#4202 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sto je najgore skoro svake godine slusamo kako igraju marsovski nogomet a u drugom dijelu prvenstva sve popuse |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bayern je prosle godine opasno opao nakon sto su vec osvojili prvenstvo. Valjda kako nema motiva opadne i igra. A LP se ne igra tako cesto. Slican scenarij gledamo i ove godine. A isti scenarij smo gledali i kod barce par godina. Mozda preuvelicavam, ali takav je barem moj dojam. Ukoliko sam u pravu, skupo placaju sto su konkurenciju toliko razhebali. Ponajvise mislim na Dortmund. |
![]() |
![]() |
#4205 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4206 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
#4208 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
A kak onda pod Juppom nisu pali u formi nakon što su osvojili? Bilo je u 27. kolu. A oni su zadnjih 5 utakmica pobijedili ljepo. A zamjene su se trgale, primjer Shaqiri. Lik je trčal 90min gore dolje ko da mu je zadnje. Eto tu je za mene razlike između šarlatana i pravog trenera kao što je Jupp. |
![]() |
![]() |
#4209 |
Guest
|
shebao me račun za grijanje, očekivao sam manji za 4. mj, pa nema za spajanje pobjeda Bayern + Real, a šteta, kad je zicer, onda je zicer. |
![]() |
#4210 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
toooo ivane ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#4211 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Prošle godine je Guardiola nakon što je i matematički riješio ligu rekao da je sezona (barem u ligi) za njega gotova i počeo je radit gluposti (igrat sa ispremješanim sastavima - igrački i taktički - tako da se više nije znalo k'o pije k'o plaća) i rezultat je bio da su mu glavni igrači u ključnim momentima bili izvan svakog ritma i forme (Robben i Ribery - a s obzirom da su oni bili i glavni dvojac koji je posluzivao Mandzukica, pala je i njegova forma - tu dolazi do izrazaja njegov glavni nedostatak - ne zna sam neku priliku stvorit). To je ona stvar - treba naći savršenu količinu igranja i rotacije igrača, a on je taj dio prošle sezone u potpunosti profulao. Ove godine ga nisu pojele gluposti već pun kufer ozljeda kroz cijelu sezonu i pogotovo sad u najbitnijem dijelu sezone. Ribery, Robben, Alaba, Badstuber - Lewandowski (do odredjene mjere) Martinez koji se ozljedio prije početka sezone, a nije još na 100%. Lahm i Schweinsteiger koji se takodjer bore sa sitnijim ozljedama kroz cijelu sezonu itd. Što se tiče konkurencije to takodjer nije skroz točno. Baci pogled na Bayernove utakmice protiv prve 4 ekipe. Wolfsburg - pobjeda & poraz (gol razlika 3:5) Gladbach - remi & poraz (0:2) Leverkusen - pobjeda & poraz (1:2) Što se tiče Dortmunda, tu nije problem u Bayernu koliko u Dortmundu. Dovode se skupe zamjene za odlazeće igrače koje ne zadovoljavaju igrom (Mkhitaryan, Immobile (lol), Ramos). A i odredjena doza nesreće i gluposti. Nesreće jer im se najbitniji igrač (Reus) u ključnim trenucima ozljedio - i to zbog grubih startova, a ne staklenih nogu kao što je to u Robbena slučaj npr. Nesreća - glupost takodjer jer su u dobrom dijelu utakmica koje su izgubili ove godine bili bolja ekipa na terenu, ali pred golom čista nula. I onda im ga protivnik uvali iz praktički jedinog napada lol Citiraj:
Iako, i onda je Bayernu već vidljivo forma pala - ondašnje pobjede protiv Augsburga, a pogotovo protiv Freiburga su bili više sreća nego bilo što drugo.
![]() |
![]() |
#4213 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4217 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#4219 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Izvuci se ko ja, uzmi gips za 100kn u protetici, zagipsaj se, posalji selfi...razrezi ga i u prvu birtiju |
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
|
Malo offtopica: Gledam nase u17 vs Spanjolaca. Plahi i jedni i drugi, no napokon malo nogometa za promjenu. Mozda se prebacim gledati samo ove najmladje uzraste dok jos igraju sa srcem ![]() |
![]() |
![]() |
#4223 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#4225 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015
![]() |
#4226 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Prosli tjedan sam naletio na link, bio je stream na youtube-u, HD, lag free. To je bilo za utakmicu Juve - Real. Ako netko nade za utakmicu veceras molim da linka. HRT naravno ne prenosi. ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
#4227 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Ovdje ih bude pun k http://www.ronaldo7.net/video/barcel...ve-stream.html |
![]() |
![]() |
#4228 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008