|
![]() |
#4201 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ta posiljka se u RH ne tretira kao preporucena, znaci nacekati ces se dok dodje jer je guzva.Nije ti otisla na carinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4202 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
A može i da nikad ne dođe, i meni je tako došlo u HR i tu paket nestaje (xiaomi slušalice) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4204 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Zna li neko koja imam prava tj. jel mogu tražit da mi se refundira lova natrag u slučaju da čekam preko misec dana dostavu sa Giztopa? Znači, naručija san 9.12. Xioami RN2 i od 18.12. stoji da je u tranzitu. Pokuša san par puta kontaktirat Giztop al odg je tipa istražit ćemo i tako već par dana.kad san pita koji je krajni rok isporuke, nema odg.Ima li neko savjet šta dalje? Thx Zadnje izmijenjeno od: Vajkl. 14.01.2016. u 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Jesi platio putem paypala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
Registered User
|
Jesam..zadnja opcija mi je povrat love, al neznam šta mi drugo preostaje.pričeka bi još koji dan kad ovoliko čekam, al mi nedaju konkretan odg kad će doć pa onda ko zna koliko može potrajat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#4208 |
Registered User
|
već san napisa, od 18.12. u tranzitu (Francuska zadnje di je zabilježen) i valjda je triba ić u Italiju i onda u Hr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4209 |
Registered User
|
Otvorija san zahtjev za povrat kod pay pal, al sad će i to potrajat 20-tak dana. Ko će mi nadoknadit izgubljeno vrime i živce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4210 |
Premium
|
ma uvijek moze gore, sad taman za 20 dana narucis note 3 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4211 |
Registered User
|
je, kako me je krenilo ko zna šta će sad iskrsnit kad triba vratit lovu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4212 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne znam gdje da pitam. Na drugom forumu govore da se sada za small paket naplaćuje 4.5kn i u poštanskom uredu. Poštar mi ima napomenu da mi ne mora ni uzeti te od 4.5kn već samo neka ubaci obavijest. Nitko nije nedavno podignuo paket u pošti da provjeri? Po meni je to nevjerojatno, prije su naplaćivali dostavu 4.5kn pa ne mogu i to da ja moram čekati 30min u redu te mi sve jedno naplate.
![]() |
#4213 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ja sam neki dan dizao na pošti, ostavio mi je poštar obavijest na kojoj je pisalo "Small packet", ali mi ništa nisu naplatili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4214 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja idem sutra dignuti jedan mali paket na posti pa javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Gledam uzeti Lenovo A806 za 99$ na tinydeal. Kakva su vam iskustva s navedenim? I koliko im treba da mi stigne iz Spain ili EU skladišta? 3,4 dana? Ima neki pouzdaniji shop za istu cijenu moba da ide isporuka u tom periodu? Može i uz nadoplatu za bržu dostavu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 |
Registered User
|
Neznam kojom postom salju iz Spanjolske, ali ako salju njihovom nacionalnom racunaj desetak dana. Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 19.01.2016. u 06:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4217 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Još je službenica bila malo zbunjena da li mi to smije dati bez naplate pa je išla pitati kolegicu i ova potvrdila da naplate nema. Nisam trebao niti potpisati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4218 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Razmišljaj o tome kao nekakvoj usluzi dostave - naplati ti poštar ako preuzmeš paket od njega. U pošti nema naplate.
![]() |
#4219 |
Premium
|
Zanimljivo je to da od dvije djelatnice (mali poštanski ured) jedna uopće nije znala da li treba naplatiti ili ne. Prije par mjeseci sam slao veći paket i dimenzijama i po masi (~6-7 kg, špaga, sve upakirano po PS-u) i uredno je primatelju naplaćeno, bez pardona su dovezli na odredište autom i ponudili plaćanje ili da voze natrag na poštu. Mislio sam da postoji neka granica za "small packet", poslao sam najobičnijom poštom, bez deklarirane vrijednosti. Dodatno me začudilo da su takav paket uopće išli voziti okolo. Koprivnica je bila pošta primitka u tom slučaju, možda ovisi kako koja pošta ima organizirani prijevoz okolo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4220 |
Registered User
|
Small packet je usluga u medjunardnom postanskom prometu.Small packet ne postoji u unutranjem postanskom prometu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 |
Registered User
|
Koliko sam vidio, taj Lenovo šalju iz Njemačke (cca 115$) i piše da je dostava 3-5 radnih dana pa ne kužim kako bi ti brže (ovih 99$ je iz Kine pa na to idu još davanja i traje bar 3 tjedna). I dobar je uređaj, kupio sam ga šogoru prije cca godinu i pol dana, do danas sve uredno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Također potvrđujem frulexov post, vrijedi mob tih novaca, pogotovo sad kaj se može kupiti "lokalnije" pa dojde brže.. A i moj šogor je zadovoljan, očito je mob dobro pogođen za taj dio familije. ![]()
![]() |
#4223 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4224 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 |
Registered User
|
Od uvijek se naplacuje prijevoz paketa od poste do primatelja.Osim ako nije posiljatelj platio uslugu od vrata do vrata.Uglavnom treba razdijeliti uslugu paketa i pisma.Ti si slao paket a kinezi nama salju pismo.Nije mi jasno cemu tolika galama oko tih 4,50 kuna.Kada nesto kupujete napisite kinezu da pismo ne deklarira kao small packet ili si uracunajte u cijenu kupnje tih 4,50 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Gdje ste vi kupili svoje? Na ovom shopu,ili? Iakustvaako netko ima? Zadnje izmijenjeno od: NeooS. 19.01.2016. u 13:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4227 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Obično kod checkouta, odnosno prije plaćanja izbaci cifru za dostavu.. Mislim da nisam nigdje vidjel jeftinije od ove ponude..
![]() |
#4228 | |
Registered User
|
Citiraj:
Warehouse: Germany |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4229 |
Premium
|
Hvala ti, gledao sam ranije preko mobitela, pa je nedostajalo informacija. Sada sam i sam preko laptopa pogledao gdje vidim sve što me zanima. Gledam na njuškalu što ima i stalno se vraćam na ovaj mobitel kao najbolji izbor. Samo nisam nikada do sada naručivao ovako nešto skuplje (samo ebay sitnice) pa sam malo skeptičan. Iako mislim da nema razloga, jer sve je tu evidentno. Dostava je u roku 3-5 radnih dana, imam paypal dispute ako nešto ne bude OK. Ukoliko bude neko sr**e s mobom, moram ga slat u Kinu? Samo pitanje kod kupnje, da ne bih preskočio korak. Jel moram odabirati nešto posebno (neki euroline shipping), kod nekih shopova je bilo tih nekih peripetija kod kupnje, da se prije same uplate s paypala treba odabrati nešto.. itd itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4230 |
Premium
|
Ako ikako možeš probaj platiti u eurima, nekad se prode malo jeftinije. A što se tice mobitela, imam ga i vec sam ti sa svoje strane rekao sto mislim o njemu. I zasad nisam vidio nekih tehnickih problema (da kucnem od drvo). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|