|
![]() |
#4201 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
#4202 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma đaba, ajde. Izašli Sense 7 ROM-ovi na xda i za M7 i M8 ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4203 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4204 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Ekipa ovako, koristim LP već malo manje od tjedan dana, točno otkad imam M8 i skužio sam par sitnih bugova, uglavnom messenger trza užasno, ali se lako riješi pomoću gašenja zvuka u aplikaciji ili gašenja nuplayera iz developer opcija... Ali par drugih bugova me malo iritiraju.. mob je super brz, dakle time se prezadovoljan, ali chrome zna nekada zezati i trzati u bezvezni stvarima pa nije baš neki doživljaj.. kakav je ovaj HTC-ov preglednik? I jel mogu preko njega povući sa Google računa oznake i sl? I zanima me, zna li se vama nekada dešavati da ulaskom u meni ima kratak delay animacije? Meni nekada, nije ništa strašno al osjeti se.. i nekada mi se zna desiti da povratkom na homesceen ne očita sliku odma, nego black screen pa za manje od sekunde učita sliku (wallpaper).. eto to su neki bugovi koje sam dosada skužio.. nisu strašni al me zanima imate li vi takve bugove
#4205 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja isključivo i koristim HTCov browser zato što mi nudi bolji text reflow prilikom zoomiranja. Ne znam zašto ali više ne povuče bookmarke i ostale podatke, prije mi je. Ja jučer digao Loli na M8, problema zasad nikakvih ne primjećujem, isto mi brzo radi kao i na 4.4.4., nisam ni factory reset radio. Za bateriju ću skontati nakon par dana. |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#4207 |
Registered User
|
Ekipa koji browser koristite? HTC-ov stock mi trza užasno na LP, Chrome mi se ne svida jer i on zna trzati tu i tamo, koja je vaša preporuka?
#4208 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Boat, Dolphin, Naked. |
![]() |
![]() |
#4209 |
Registered User
|
Juice, svaka čast, Boat je zmaj, pinch to zoom i surfanje po stranicama koje najčešće posjećujem radi brutalno, taman isprobao
#4210 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da ćete se još malo morati strpiti za M9 obzirom da su u**bali prvu seriju http://www.gforgames.com/gadgets/fir...delayed-46629/
|
Oglas
|
|
![]() |
#4211 |
Premium
|
I M9 se grije opako.. Nek se komotno presaltaju na s820... http://www.gsmarena.com/htc_one_m9_f...news-11571.php |
![]() |
![]() |
#4212 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Naravno kad je chipset vruc a mob je jos sav metalan pa se to osjeti jos vise.. 820 cemo vidit prije nego sto se mislilo, ne samo jer je vruc nego i Samsung napravil dobar job sa Exynosom 7420. Procesori su tu negdje, mozda je SD nes malo jaci al grafa na Samsungu je visa liga. Qualcomu bi se uskoro mogle trest gace jer bi mogli bit porezni i od Samsunga i od MTK u srednjem segmentu jer i oni imaju brzi chipset za manju lovu. |
![]() |
![]() |
#4213 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#4214 |
Premium
|
Ja nemam primjedbi na stock browser, ali reko' idem probat ovaj Boat kad sam pročitao tvoj pozitivni komentar. Ukratko - debakl. Pa surfanje mi se odvija kao na Pentium 2 sa 128mb rama. Nije mi jasno kako aplikacija na dva ista moba može toliko drukčije raditi. |
![]() |
![]() |
#4215 | |
Premium
|
Citiraj:
Al, M9 odgađaju izlazak radi navodno softvera, a onda je procurilo i da se M9 grije, a znamo da se to softverski nemre riješit osim spustit takt proca, al onda cijela priča oko S810 gubi smisao tj pada u vodu i na kraju to više nije 810 neg, bubam, s800.. Ma glupost čista, Samsung je dobro napravio, uzeo exynos i boli ga briga.. Prošlo je više od godinu dana od predstavljanja s810 i imali su vremena za testiranje i uštimavanje.. Mislim da je 820 isto u 14 nm procesu rađen, koji vrag čekaju... Sumnjam da bu se nekaj rešilo oko tog pregrijavanja, eventualno, druga revizija SoCa.. |
|
![]() |
![]() |
#4216 |
Premium
|
Ja stvarno ne kužim taj HTC. Svaki, ali baš svaki flagship kojeg izdaju, ima nekakvih problema prilikom izlaska. Naravno da i drugi imaju problema, ali ne baš toliko i baš kod svakog flagshipa. Ispada da im je QC od qrca.
#4217 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ovi benchevi i pregrijavanja su na testnim modelima, a ne na finalnim verzijama. |
|
![]() |
![]() |
#4218 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Iskreno,ne slazem se bas. S3 je imao problema s maticnom,s4 s pregrijavanjem i baterijom,g2 s pregrijavanjem zbog cega su se dobivale zute fleke na ekranu, s5 pocetni lagg, xperia z da ne pricamo. Svaki proizvodjac brze bolje izbacuje na trziste i naravno popravljaju greske usput. |
![]() |
![]() |
#4219 |
Registered User
|
Svaki mobitel ima nekih problema, tako je bilo i sa G3 - pregrijavanje i gašenje, sada je riješeno, Z2 je imao probleme sa pregrijavanjem pri snimanju 4k videa, S5 sa laggom i trganjem poklopca od USB konektora (bilo je par slučajeva), ne sumnjam da će se uložiti trud da se to softverski popravi
#4220 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4221 |
Premium
|
Ovo mi sigurno ne budu vidli http://www.htc.com/us/uh-oh-protection/ EDIT: Hima Ultra aka M9+ https://twitter.com/upleaks/status/578089434924511232
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 18.03.2015. u 18:05. |
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
|
Ništa od 5.1 za M7 http://www.androidpolice.com/2015/03...g-android-5-1/
#4223 |
Fresh Juice
|
A standardno. Dobro da je dobio i 5.0. |
![]() |
![]() |
#4225 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4227 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kamera na m9 je tek sad na razini nekih starijih flahshipova tipa Z1, Z2, G2 i slicno.. Puno "fora" koje G3 ima vec dugo kao i ostali su tek sad stigli na sense. Opcije za tipke na ekranu, tap to wake, camera sa vol down su sve stvari od LG kaj postoje vec dugo i koju korisne. Razocaravajuce je da to na m8 nije bilo do sad pogotovo jer je tolko nadaleko hvaljen kao najbolji skin. |
![]() |
![]() |
#4228 |
Premium
|
M8 je u ovom trenutku i dalje bolji uređaj. Duža autonomija, kontrastniji ekran, daleko manje zagrijavanje i kamera bolja u slabijim svjetlosnim uvjetima. Jedino gdje je M9 u prednosti je kamera po danu i trenutno Sense 7 koji će ionako uskoro i na M8. Koliko sam upoznat u G4 će isto ići S810, to će tek biti zanimljivo. MAGARAC - tap to wake ima i M8. |
![]() |
![]() |
#4230 |
Registered User
|
Ako kamera na M9 bude u rangu sa Z2, to će biti odlično, kamera na Z2 je dovedena u red sa update-ovima, dok kod Z3 i dalje fali WB u 90% slučajeva. A vjerujem da M9 ima bolju kameru od Z2, jedini problem koji vidim kod kamere na Z2 je ona glupost sa lećom (u sredini slika full oštra, ostatak je izvan fokusa).. G leće su se lošima dosada pokazale. Vidjet ćemo kakav će M9 biti kroz koji update, ne sumnjam da će biti dobar. Posjedovao sam puno flagship modela (Z, Z1c, Z1, Z3, N5, iP5s, S5, G3, M8), moram priznati da mi se ovaj M8 brutalno svidio. Tako je ugodno raditi na Sense sučelju da je to čudo. Odlično kalibriran display, odličan na suncu, odlična izrada i dizajn, zvučnici, kamera u low light uvjetima.. svaka čast HTC-u
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|