Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.05.2015., 01:44   #4171
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Alo momak nije vrijeme stalo, 2009 je odavno prosla.
pogledaj si malo statistiku, pogotovo onaj dio o dosudjenim penalima barci i realu, nije curica bez razloga dobila nadimak penaldo

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 10.05.2015., 02:37   #4172
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Jao nećeš valjda ko mala djeca govorit Real dobio 50 penala Barca 30? Ako je penal onda je penal, sigurno je bilo krivo dosuđeni i za Real i za Barcu ali većina je suđena kako treba.

Koja 2009., koliko toga ima još ali da bi išao trošit vrijeme i tražit te gluposti radi lika kao što si ti..
Mirkopoter je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.05.2015., 03:00   #4173
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ti si pravi primjer one: pas koji laje ne grize, i to znaju svi koji citaju ovu temu.
Da se bar moze stavit avatar na temu, tvoj bi definitivno bio tamo.
Jedan (zapravo 2) trofej ste izgubili, jedva cekam srijedu pa da vratis u prvi plan one male i nevazne trofeje koji ce naglo postat vazni
i jos ak penalda ne bude prvi strijelac prvenstva i lp jedva cu cekat tvoje komentare tipa UKRALO UEFALONA SUCI SVEMIR _______(dopisi po zelji)

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 10.05.2015., 03:02   #4174
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Jesi ti ozbiljno punoljetan?

Ja ne razumijem kako odrastao covjek moze pisat ovakve gluposti, ko da slusam djecu u osnovnoj skoli kako bacaju spike Real Barca ovo ono.

Tvoje je: Real pobjedi - muk, Ronaldo se nazabija - igrac za male utakmice, penal za Real - penaldo, Real osvaji 10. LP - muk, Real izgubi - nesto ste mi tihi

Ja sam bio na dosta foruma i cega sam se svega nagledao i nacitao i rekoh ovo je ozbiljan forum ali ovo, ovo je najgori forum daleko, buljo, brko, mileni, liternesto, ne znam jesam li se raspravljao sa gorim likovima u zivotu. Nikad nijedna dobra od vas za Real, nikad, jednostavno ste hejteri, nista drugo. Vi vise imate komentara na utamice Reala nego Barce a kao neki navijaci.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 10.05.2015. u 03:10.
Mirkopoter je offline  
Staro 10.05.2015., 07:41   #4175
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Guardiola u City??

Ajd da ova tragedija od zadnje 4 utakmice donese i nešto pozitivno.

Iskreno se nadam još jednom neugodnom porazu od Barce da ga definitvno pokopaju, ako to ne razuvjeri upravu od pep-manije, onda stvarno više ne znam.

Znam da nije ljepo od mene, navijača, reći da hoću poraz kluba, ali to je jedini način da se klub spasi od propasti. zamislite da ovaj ostane trener i sljedeće sezone (kupi još kojeg Španjolca) i otiđe na kraju sezone. ostali bi "njegovi" igrači novom treneru, i što onda s njima? A pojačanja trebaju, jer ovako neće doći ni do polufinala LP, a Wolfsburg s Kruseom, a zicer budu još nešto kupili, bi mogao biti vraški opasan u Bundesligi.
karlo10 je offline  
Staro 10.05.2015., 08:10   #4176
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ovaj haripoter je puko ko kokica.
Drug Brko, pročitao sam onaj tvoj post.
Ti si Nostradamus 21. stoljeća.
Unaprijed svim navijačima Barce čestitam osvajanje Primere.
ExtremePower je offline  
Staro 10.05.2015., 08:17   #4177
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ja sam bio na dosta foruma i cega sam se svega nagledao i nacitao i rekoh ovo je ozbiljan forum ali ovo, ovo je najgori forum daleko, buljo, brko, mileni, liternesto, ne znam jesam li se raspravljao sa gorim likovima u zivotu. Nikad nijedna dobra od vas za Real, nikad, jednostavno ste hejteri, nista drugo. Vi vise imate komentara na utamice Reala nego Barce a kao neki navijaci.
Mirko, na krivom si mjestu ako misliš liječiti svoje frustracije, što privatne, što prouzročene Realom.
Kako si se postavio prema ekipi, tako se ekipa postavila prema tebi.
Najgori forum sa najgorim likovima? Slobodan si si pronaći drugi forum momentqlno. Ukoliko želiš pomoć pri tome, pikni PM.

EOD s moje strane.
LP
Brko je offline  
Staro 10.05.2015., 09:13   #4178
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Ma Mileni ti si meni isto car pogotovo tvoja logika, tu se istices.
E znam, kao vulkanac sam po pitanju logike, zahvaljujem na opservaciji

Citiraj:
Kme kme kmeee. A da jednostavno napustis forum kad je vec toliko los?
Mileni je offline  
Staro 10.05.2015., 09:41   #4179
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
nije curica bez razloga dobila nadimak penaldo
Zašto? Zbog toga što je, otkako je došao u Real, dobio više penala nego cijela Barcelona zajedno? Zbog tričavih 20 penala više od Messija?
Svašta...

Citiraj:
Ja sam bio na dosta foruma i cega sam se svega nagledao i nacitao i rekoh ovo je ozbiljan forum ali ovo, ovo je najgori forum daleko, buljo, brko, mileni, liternesto, ne znam jesam li se raspravljao sa gorim likovima u zivotu.
Ako iz protesta i nezadovoljstva napustiš forum..."YOU WILL BE MISSED"

https://www.youtube.com/watch?v=lBD98JxNgd8
listerstorm je offline  
Staro 10.05.2015., 09:50   #4180
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
penalda promašila penal
calma calma,ipak je liga prvaka najvažnija
esc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.05.2015., 09:51   #4181
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Dobro ajde dosta. Neću sada ovo brisati, a molio bi da ne nastavite.

Nitko jazavcima iz reala nije kriv kaj su izgubili tekmu, a čini se time i prvenstvo. Isto bi napisao i da je CFC dopustio da mu se istopi prednost na vrhu tablice.
Hamm je offline  
Staro 10.05.2015., 09:59   #4182
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Znam da nije ljepo od mene, navijača, reći da hoću poraz kluba, ali to je jedini način da se klub spasi od propasti.
Ti ni nisi navijač već samo čista sramota.
Uz klub se stoji uvijek, pa makar ti se i trener ne sviđao.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 10.05.2015., 10:14   #4183
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Joj, najjači si mi "navijači" kojima se ne sviđa kadar u klubu. Iskreno, ne bi se na takve popišao da gore.
burmuz je offline  
Staro 10.05.2015., 10:19   #4184
ivan77
Guest

Za info, dok traju svađe Real vs Barcelona, MU je osigurao LP

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Dobro ajde dosta. Neću sada ovo brisati, a molio bi da ne nastavite.

Nitko jazavcima iz reala nije kriv kaj su izgubili tekmu, a čini se time i prvenstvo. Isto bi napisao i da je CFC dopustio da mu se istopi prednost na vrhu tablice.

danas će CFC razbit Liverpool. Sve će se prašit.

Staro 10.05.2015., 10:46   #4185
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Bravo varane. Ti si ovdje jedini koji daje bitne informacije.

Staro 10.05.2015., 11:21   #4186
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
danas će CFC razbit Liverpool. Sve će se prašit.

Je*** se ivane. CFC danas izlazi s nešto B do C postavom. Barem su takve špekulacije.
Hamm je offline  
Staro 10.05.2015., 11:51   #4187
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Nije jos nista osigurao. Trenutno je u poziciji za kvalifikacije,a ima 2 tekme do kraja dok liverpool ima 3 tekme kao City a Arsenal cak 4. Ako zadrzi poziciju bit ce uspjeh.
spawn je offline  
Staro 10.05.2015., 11:57   #4188
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Citiraj:
Daj plz. "Prožvakao" sam razdoblje Klinsmanna i Ali Karimia i sličnih bisera, Oddo, Lel, Breno i td. Ali kaj ovaj "stručnjak" radi, doslovno mi se povrača.

I ak osi gledao doppelpass, mogao si čuti reakcije njemačkih navijača Bayerna, prvi put u zadnjih nekoliko godina su na Dopa-fonu 4/4 bili složni, svi protiv guardiole.

Očito je samo tebi dobar. Al mislim sve mi je jasno čim Podolskog na slici imaš, valjda ti je i on bil dobar u Bayernu.
karlo10 je offline  
Staro 10.05.2015., 12:08   #4189
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Daj plz. "Prožvakao" sam razdoblje Klinsmanna i Ali Karimia i sličnih bisera, Oddo, Lel, Breno i td. Ali kaj ovaj "stručnjak" radi, doslovno mi se povrača.
Vau, kako cool od tebe.

Citiraj:
I ako si gledao doppelpass, mogao si čuti reakcije njemačkih navijača Bayerna, prvi put u zadnjih nekoliko godina su na Dopa-fonu 4/4 bili složni, svi protiv guardiole.
Ponavljam, oke je biti protiv trenera, bio sam i ja protiv par njih (uključujući Klinsmanna i Magatha), ali željeti da klub za koji tobože "navijaš" izgubi utakmicu je potpuno drugi par cipela.

Meni je na kraju krajeva posve svejedno dal' će na klupi biti on ili ne. Ali nikad, apsolutno nikad ne bih želio klubu da izgubi utakmicu, ni zbog kojeg razloga.

To je ona vrsta gloryhunterskog ponašanja kojeg u tom divnom klubu ne treba. Tako da, ak se mene pita, nek slobodno ostane što duže, bar će se redovi "navijača" pročistiti i bit će lakše za doći do karata

Mogao i biti Brko opet održati jedno od svojih predavanja o gloryhunterima, nije već dugo

Citiraj:
Al mislim sve mi je jasno čim Podolskog na slici imaš, valjda ti je i on bil dobar u Bayernu.
Bitnije je što Prince Poldi drži u rukama, a ne sam Poldi

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 10.05.2015., 12:27   #4190
Fatal
kenova?
Moj komp

Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Unaprijed svim navijačima Barce čestitam osvajanje Primere.
najbolja cestitka je da razguzite real i da se "vidimo"u finalu
Fatal je offline  
Staro 10.05.2015., 14:01   #4191
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Da sam gloryhunter bi se veselio osvajanju 25. titule prva Njemačke.

S najskupljim Bayernom u povijesti samo bundesligu uzeti je po meni jadno.

Po meni je igra na razini Magathovog Bayerna, jednako ne gledljiva, onda su bili atletičari, sad pa se dodaju u nedogled, isto smeće od dosadne i jadne igre.

Kao drugo, ako on ostane u klubu napravit će od nas klub ko ostali, koji se razbacuje novcima, klub kakav Uli nikad nebi želio i kakav je stvorio.

Pod drugo pa kako se lik ponaša? Grli suce, ne zna njemački jezik, navodno se sa španjolcima po španjolskom razgovara i normalno da ostali ne razumiju, tako se ne radi u klubu..

Ja zbilja ne razumijem što svi vide u njemu.
karlo10 je offline  
Staro 10.05.2015., 17:10   #4192
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Koliko imam priliku pročitati, fanboyevi ste svi koji se vesele porazu ekipe koju je vole kao i oni koji nisu realni u viđenju objektivnih činjenica
burmuz je offline  
Staro 10.05.2015., 17:18   #4193
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Da sam gloryhunter bi se veselio osvajanju 25. titule prva Njemačke.
Očito ti pojam "gloryhuntera" baš i nije najjasniji, jel ?

Citiraj:
S najskupljim Bayernom u povijesti samo bundesligu uzeti je po meni jadno.
Heynckess je 2012 sa onda najskupljim Bayernom svih vremena uspio spušit u sva 3 natjecanja i odigrat sezonu bez trofeja. Razmišljalo se o otkazu. Na kraju mu se dala i ta zadnja sezona koja je dsvima ostala u pamćenju...

Citiraj:
Kao drugo, ako on ostane u klubu napravit će od nas klub ko ostali, koji se razbacuje novcima, klub kakav Uli nikad nebi želio i kakav je stvorio.
Da, trend kao, jel?
Jer, ono, u te 2 godine od kad je došao na transfere je potrošio već 150 mil. €, prodao 15 igrača, a ove sezone će još toliko potrošit, ako ne i duplo.

Niti je to do sad napravio od kluba, niti znaš hoće li to napraviti.

Citiraj:
Pod drugo pa kako se lik ponaša? Grli suce, ne zna njemački jezik, navodno se sa španjolcima po španjolskom razgovara i normalno da ostali ne razumiju, tako se ne radi u klubu..
I kakve to točno ima veze sa njegovom trenerskom kompetencijom ?
Mislim, da čovjek izliječi jebenu sidu ljudi bi mu našli neki vrag za prigovoriti.

Citiraj:
Ja zbilja ne razumijem što svi vide u njemu.

Ni ja zbilja ne razumijem zašto se takav hatefest organizira protiv njega.

panda505 je offline  
Staro 10.05.2015., 18:03   #4194
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Gleda tko cfc - liverpool? kakva je tekma?
Hamm je offline  
Staro 10.05.2015., 18:22   #4195
ivan77
Guest

CFC loš..

Staro 10.05.2015., 18:34   #4196
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Ni ja zbilja ne razumijem zašto se takav hatefest organizira protiv njega.[/QUOTE]

Samo zato jer radi od kluba ono što sam najviše mrzio na Barceloni, to neprekidno dodavanje. Meni je to iskreno dosadno za gledat, a kolko vidim sad (i protiv Reala prošle godine) ne vrijedi ništ takva igra!!

(bundesligu ne računam, jer realno spušil je od svih ozbiljnih ekipa BVB, Gladbach, Wolfsburg)

Bayernu nebre biti cilj razbiti HSV 7:0 i onda velićati trenera. Tom HSV-u je btw već odavno mjesto u drugoj ligi.
karlo10 je offline  
Staro 10.05.2015., 18:45   #4197
ivan77
Guest

Ove godine dosta često gledao Gladbach na Eurosportu subotom i nedjeljom kad je bundes liga. Dečki igraju po meni atraktivniji nogomet od Bayerna, Schalkea.

Staro 10.05.2015., 18:54   #4198
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ostalo ena-ena. Liverpool se morti i za europu ogrebe.
Pritom ne mislim na LP, tu više nemaju šanse.

Edit: EL skoro pa sigurna.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 10.05.2015. u 19:36.
Brko je offline  
Staro 10.05.2015., 21:51   #4199
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Heynckess je 2012 sa onda najskupljim Bayernom svih vremena uspio spušit u sva 3 natjecanja i odigrat sezonu bez trofeja. Razmišljalo se o otkazu. Na kraju mu se dala i ta zadnja sezona koja je dsvima ostala u pamćenju...
Zaboravio si napomenuti da je LP izgubio na penale od Chelsea,DFB pokal također u finalu od Borussie koja je tada bila na vrhuncu i Budesligu također od Borussie.
Sljedeće godine je sve razvalio.
spawn je offline  
Staro 10.05.2015., 22:02   #4200
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Zaboravio si napomenuti da je LP izgubio na penale od Chelsea,DFB pokal također u finalu od Borussie koja je tada bila na vrhuncu i Budesligu također od Borussie.
Sljedeće godine je sve razvalio.
Da,pogotovo jer tada Bayerna niko nije smatrao ozbiljnim kontenderom za bilošta. A ovo tada najskuplji bayern....svaki bayern je najskuplji svake godine otkad znam za sebe i za njega
trouble je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno