|
![]() |
#4171 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Alo momak nije vrijeme stalo, 2009 je odavno prosla. pogledaj si malo statistiku, pogotovo onaj dio o dosudjenim penalima barci i realu, nije curica bez razloga dobila nadimak penaldo ![]()
#4172 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jao nećeš valjda ko mala djeca govorit Real dobio 50 penala Barca 30? Ako je penal onda je penal, sigurno je bilo krivo dosuđeni i za Real i za Barcu ali većina je suđena kako treba. Koja 2009., koliko toga ima još ali da bi išao trošit vrijeme i tražit te gluposti radi lika kao što si ti.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4173 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti si pravi primjer one: pas koji laje ne grize, i to znaju svi koji citaju ovu temu. Da se bar moze stavit avatar na temu, tvoj bi definitivno bio tamo. ![]() Jedan (zapravo 2) trofej ste izgubili, jedva cekam srijedu pa da vratis u prvi plan one male i nevazne trofeje koji ce naglo postat vazni ![]() i jos ak penalda ne bude prvi strijelac prvenstva i lp jedva cu cekat tvoje komentare tipa UKRALO UEFALONA SUCI SVEMIR _______(dopisi po zelji) ![]()
#4174 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jesi ti ozbiljno punoljetan? Ja ne razumijem kako odrastao covjek moze pisat ovakve gluposti, ko da slusam djecu u osnovnoj skoli kako bacaju spike Real Barca ovo ono. Tvoje je: Real pobjedi - muk, Ronaldo se nazabija - igrac za male utakmice, penal za Real - penaldo, Real osvaji 10. LP - muk, Real izgubi - nesto ste mi tihi Ja sam bio na dosta foruma i cega sam se svega nagledao i nacitao i rekoh ovo je ozbiljan forum ali ovo, ovo je najgori forum daleko, buljo, brko, mileni, liternesto, ne znam jesam li se raspravljao sa gorim likovima u zivotu. Nikad nijedna dobra od vas za Real, nikad, jednostavno ste hejteri, nista drugo. Vi vise imate komentara na utamice Reala nego Barce a kao neki navijaci. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 10.05.2015. u 03:10. |
![]() |
![]() |
#4175 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Guardiola u City?? Ajd da ova tragedija od zadnje 4 utakmice donese i nešto pozitivno. Iskreno se nadam još jednom neugodnom porazu od Barce da ga definitvno pokopaju, ako to ne razuvjeri upravu od pep-manije, onda stvarno više ne znam. ![]() Znam da nije ljepo od mene, navijača, reći da hoću poraz kluba, ali to je jedini način da se klub spasi od propasti. zamislite da ovaj ostane trener i sljedeće sezone (kupi još kojeg Španjolca) i otiđe na kraju sezone. ostali bi "njegovi" igrači novom treneru, i što onda s njima? A pojačanja trebaju, jer ovako neće doći ni do polufinala LP, a Wolfsburg s Kruseom, a zicer budu još nešto kupili, bi mogao biti vraški opasan u Bundesligi. |
![]() |
![]() |
#4177 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kako si se postavio prema ekipi, tako se ekipa postavila prema tebi. Najgori forum sa najgorim likovima? Slobodan si si pronaći drugi forum momentqlno. Ukoliko želiš pomoć pri tome, pikni PM. EOD s moje strane. LP |
|
![]() |
![]() |
#4178 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
E znam, kao vulkanac sam po pitanju logike, zahvaljujem na opservaciji ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4179 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zašto? Zbog toga što je, otkako je došao u Real, dobio više penala nego cijela Barcelona zajedno? Zbog tričavih 20 penala više od Messija? Svašta... ![]() Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=lBD98JxNgd8 |
|
![]() |
![]() |
#4180 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
penalda promašila penal ![]() calma calma,ipak je liga prvaka najvažnija |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4181 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobro ajde dosta. ![]() ![]() Nitko jazavcima iz reala nije kriv kaj su izgubili tekmu, a čini se time i prvenstvo. Isto bi napisao i da je CFC dopustio da mu se istopi prednost na vrhu tablice. ![]() |
![]() |
![]() |
#4182 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4183 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4184 | |
Guest
|
Za info, dok traju svađe Real vs Barcelona, MU je osigurao LP ![]() Citiraj:
danas će CFC razbit Liverpool. Sve će se prašit. |
|
![]() |
#4185 |
Guest
|
|
![]() |
#4187 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#4188 | |
šekler
|
Citiraj:
I ak osi gledao doppelpass, mogao si čuti reakcije njemačkih navijača Bayerna, prvi put u zadnjih nekoliko godina su na Dopa-fonu 4/4 bili složni, svi protiv guardiole. Očito je samo tebi dobar. Al mislim sve mi je jasno čim Podolskog na slici imaš, valjda ti je i on bil dobar u Bayernu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4189 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni je na kraju krajeva posve svejedno dal' će na klupi biti on ili ne. Ali nikad, apsolutno nikad ne bih želio klubu da izgubi utakmicu, ni zbog kojeg razloga. To je ona vrsta gloryhunterskog ponašanja kojeg u tom divnom klubu ne treba. Tako da, ak se mene pita, nek slobodno ostane što duže, bar će se redovi "navijača" pročistiti i bit će lakše za doći do karata ![]() Mogao i biti Brko opet održati jedno od svojih predavanja o gloryhunterima, nije već dugo ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4191 |
šekler
|
Da sam gloryhunter bi se veselio osvajanju 25. titule prva Njemačke. S najskupljim Bayernom u povijesti samo bundesligu uzeti je po meni jadno. Po meni je igra na razini Magathovog Bayerna, jednako ne gledljiva, onda su bili atletičari, sad pa se dodaju u nedogled, isto smeće od dosadne i jadne igre. Kao drugo, ako on ostane u klubu napravit će od nas klub ko ostali, koji se razbacuje novcima, klub kakav Uli nikad nebi želio i kakav je stvorio. Pod drugo pa kako se lik ponaša? Grli suce, ne zna njemački jezik, navodno se sa španjolcima po španjolskom razgovara i normalno da ostali ne razumiju, tako se ne radi u klubu.. Ja zbilja ne razumijem što svi vide u njemu. |
![]() |
![]() |
#4193 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Očito ti pojam "gloryhuntera" baš i nije najjasniji, jel ? Heynckess je 2012 sa onda najskupljim Bayernom svih vremena uspio spušit u sva 3 natjecanja i odigrat sezonu bez trofeja. Razmišljalo se o otkazu. Na kraju mu se dala i ta zadnja sezona koja je dsvima ostala u pamćenju... Citiraj:
Jer, ono, u te 2 godine od kad je došao na transfere je potrošio već 150 mil. €, prodao 15 igrača, a ove sezone će još toliko potrošit, ako ne i duplo. Niti je to do sad napravio od kluba, niti znaš hoće li to napraviti. Citiraj:
Mislim, da čovjek izliječi jebenu sidu ljudi bi mu našli neki vrag za prigovoriti. Ni ja zbilja ne razumijem zašto se takav hatefest organizira protiv njega.
![]() |
![]() |
#4195 |
Guest
|
CFC loš.. |
![]() |
#4196 |
šekler
|
Ni ja zbilja ne razumijem zašto se takav hatefest organizira protiv njega.[/QUOTE] Samo zato jer radi od kluba ono što sam najviše mrzio na Barceloni, to neprekidno dodavanje. Meni je to iskreno dosadno za gledat, a kolko vidim sad (i protiv Reala prošle godine) ne vrijedi ništ takva igra!! (bundesligu ne računam, jer realno spušil je od svih ozbiljnih ekipa BVB, Gladbach, Wolfsburg) Bayernu nebre biti cilj razbiti HSV 7:0 i onda velićati trenera. Tom HSV-u je btw već odavno mjesto u drugoj ligi. |
![]() |
![]() |
#4197 |
Guest
|
Ove godine dosta često gledao Gladbach na Eurosportu subotom i nedjeljom kad je bundes liga. Dečki igraju po meni atraktivniji nogomet od Bayerna, Schalkea. |
![]() |
#4199 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Sljedeće godine je sve razvalio. |
|
![]() |
![]() |
#4200 | |
našikan pravim haos