|
![]() |
#4171 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ne vjerujem da je zbog proca jer po onim benchmark-ima razlika izmedju 4 jezgrenog phenoma II i trojezgrenog nije niti 5%. što se rezolucije tiče vidim da imas 22'' reza vjerovatno 1600. mom monitoru je nativna reza 1920*1200, al sam ju spustio na istu ovu koju tvoj monitor podržava, tako da stvarno nemam pojma do cega bi moglo bit.. najlosije mi vrti operation firestorm. rijetko kad preko 35fpsa.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Ne izvlačim se...na SS se jasno vidi kako je bio još jedan recon u mom squadu...ali zašto bi se ja tebi išao pravdati kad se odmah vidi da nisi osoba sa kojom se da uopce raspravljati...bez obzira na godine @danko ne bih onda znao di je problem firestorm mi je također najgori....30-40 fps-a na low edit: i jos jedna stvar jopis sve govori koliko si "odrastao" kad si me isao maknuti za prijatelja kad sam vas skinuo više puta dok ste bili u viperu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4173 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovo je mislim runda poslije... ![]() Zahvale skewp-u na uporabi soflama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Druga stvar, spajat se na server na nekog od nas samo da bi išao igrati protiv nas i pokušati rejpati avionom, lame. Što je rezultiralo kolektivnim erase-om svih nas sa ts-a ![]() A sad EOD uopće s tobom ![]()
![]() |
![]() |
#4175 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da ništa od ove igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Uzasan pad performansi nakon patcha. Btw, svi se nekome zahvaljuju i to, a mene nitko ne spominje niti mi zahvaljuje, a trebao bih se preimenovati u CITV koliko ste vozila porusili radi mene !? Hvala, decki. ![]() PUJ, KMETOVI. ![]()
![]() |
![]() |
#4178 |
Guest
|
kupio bih bf3. zanima me kako to ide sa ovim keyevima sta se prodaju po netu, trebam downloadati alternativnu verziju igre pa koristiti taj key, ili mogu odnekud skinuti original s tim keyem i sta je s tim ruskim keyevima jel ima kakvih minusa, udaljeniji serveri(pa veci ping), problemi u buducnosti ili nesto |
![]() |
![]() |
#4179 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
et trpi: padobrance nas, koristis taj key da skines oiginalnu igru preko origina, i sve ti uredno radi, nema udaljenih servera, osim ako ih izricito ne odaberes. A sad ruska verzija ili ne, procitaj na forumu PCE pod battlefield 3 temu.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 11.12.2011. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Guest
|
aha ok. imam gotovo 0 iskustva sa original igrama, steamom itd. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4181 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Htio sutra uzeti BF3 da odigram koju rundu, pa možda i s nekim sa foruma al ono, kad vidim da se tu samo izvrsnost prihvaća i kad se brišu ljudi sa liste zbog killa nekog nepada mi napamet uzimat key. Nekima u ovoj temi je igra očito sve u životu i neznaju za igranje iz zajebancije. Neželim se uopće dovodit u situaciju da mi netko sere u temi jer sam noob, il što nisam ovo il ono napravio dok smo igrali il nešto treće.
![]() |
#4183 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4184 |
Guest
|
noob si samo ako se sekiras sto ti drugi govore ![]() puca ti pipi o misljenju na forumu i u igri, zabavi se samo i to je to ja cu emigrirati iz coda u bf ne ocekujem neki skill prvih parsto sati igre ![]() |
![]() |
![]() |
#4185 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Htio kupit igru da se mogu zajebavat s ljudima s foruma, al nekima je BF3 i score u istoj sve u životu pa vidim da od zajebancije s forumašima ništa. Živo me zaboli što netko misli o meni i mom igranju, al nedaj bože da nekome upropastim savršen W/L ratio. To mene brine!
![]() |
#4186 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
samo ti kupi igru, strojnica ce rado zaigrati s tobom. ![]() a i mnogi drugi, ne brini, nismo mi mansky. ![]() btw, sretan ti sutrasnji rodjendan, mansky! ![]()
![]() |
#4187 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4188 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Joj, koliko pameti na ovom forumu. Svi sve znaju.
![]() |
![]() |
#4190 |
Bazinga
|
![]() |
#4192 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Na heli-u mi je bindan "F" za flares, 1 i 2 za mjenjanje oružja, R za reload, i sve je do patcha super funkcioniralo. Sad odjednom neovisno o bindanju u igri kao gunneru kad hoću iskoristiti flares sa F automatski mi promjeni oružje sa main guna na guided missile. Bacim flares, ali i promjeni oružje. Default u igri i je da je F mjenjanje oružja, ali to sam davno promjenio u postavkama i F izbrisao sa change weapon no on mi konstantno promjeni oružje kad bacim flareove. Vrlo iritantno, prije patcha je normalno radilo, bacanje flareova nebi prebacivalo oružje, ima li još netko takav problem?
![]() |
#4193 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Meni je sve ostalo isto od bindanih tipki..jedino šta sam primjetio jest da mi se igra ne ruši u tolikoj mjeri kao prije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4194 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4195 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4196 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4197 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Uf znaci iz jutra krece, mogao bi neko bolovanje izmisliti...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4199 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Evo probao sam zbog predugih loadinga, jednu foru koju sam našo na netu a nisam vidio da je itko posto ovdje. Za nvidia usere, otvoriti control panel od nvidie, i na shortcutu od bf3 poći pod settings i opciju threaded optimisation staviti na on. Moram priznati da ne vidim neku razliku u loadingu pa sam pretpostavio da ne radi ili da je po defaultu ukljucena (pise aplication controlled ili auto detect tako nesto) međutim tetxture su mi sada puno jasnije a nisam ništa mijenjao drugo. Barem na caspian borderu. I fluidnije mi je išlo. Sad je li do toga ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4200 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|