|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pojavljuju mi se povremeno bljestave kricavo zelene tockice i crtice na ekranu. Velicina je do 10*10 cm, jednom je bilo skoro pol ekrana. Slikat cu ak treba. Kaj je to do drivera il grafa nije bas zdrava. S starom 9600xt to se nikad nije pojavilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#394 |
Premium
|
Nisam to uopce skuzio u igrama(al nisam igrao 5 sati ukupno), nego u windowsima, jos najvise na netu. Imam Catalyst 7.12. Fakat je dugo izdrzala. Ne znam kaj bi mi na reklamaciji rekli jer se to samo povremeno pojavljuje, nije uvijek. A mozda se i pogorsa, ak nisu driveri. Malo cu se poigrat pa ak se ne popravi u Hgsrot. Evo sad imamo i vise boja. ![]() ![]() ![]() I u igrama je ista stvar. Zadnje izmijenjeno od: pinj. 02.01.2008. u 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
|
I meni je s***o boje na forumima(plava u crvena slova,tu i tam), al lako za to, nije to hardver neispravan. Kabel je dobar, ostao je isti, a 9600xt je savrseno radila. Trebo bi nju vratit nutra, ionak slabo igram. ![]() Sad mi i polovica ekrana pocela skroz crno treperit, ne moze se nis vidjet, pa se smirilo. Jel to grafa il moze bit nekaj drugo? Nije nis klokano, temp. su ok. Zadnje izmijenjeno od: pinj. 02.01.2008. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: pinj. 02.01.2008. u 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
|
Ja bi ovo pokušal reklamirati, ovo zbilja jesu artefakti i teško da je do samih drivera jer bi više ljudi imalo problema s tim. Ne znam jel si spomenuo koju ploču i napajanje imaš, jel možda kakva nekompatibilnost isl.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: pinj. 13.01.2008. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
do Drivera je (7.12) meni se isto pojavljuju artefakti s tim driverima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#402 |
Premium
|
Al meni je isto sa svim driverima... Ocito kad nisu instalirani nikakvi driveri graficka koristi samo neke osnovne funkcije i slika je ok. A kad stavim bilo koje drivere koristi "cijeli hardver", a to je ocito kod mene fizicki s***ano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
Također nemam problema niti sa 7.11 niti sa 7.12, čak ni sa Linux fglrx 7.12 (bar što se tiče ovakvih anomalija). Ako ne radi dobro sa oba dvojima onda je ili neka žešća nekompatibilnost ili HW defekt, ne mogu biti driveri krivac za sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
JDM
|
Meni su te boje bile smotane pol sata, nakon sto sam resetirao masinu sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo, nabavio i ja HD3850. Stock hladenje je teska banana, a kartusa se grije manje od 7900GS. Jedan dan je stock bio gore, temp do 70-80. Jucer stavio Accelero S1 gore i pola pasivnjaka sa MX400 za naponski dio. Evo rezultata. ![]() Kartica clockana 730/1000. Probao sam max 750/1000 ali baca malo artefakta u Crysis-u. Memoriju nisam isprobavao kolko ide, ima vremena. Uglavnom, jako sam zadovoljan karticom. ![]()
![]() |
#409 |
JDM
|
Kaj vi nitko ne vrtite ati tool za artefakte?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
JDM
|
iz 2k3 kornjaca?? Mislim da to ne opterecuje grafu ko canyon fly iz 2k6?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Na Fireflyu padaju sve (ako su nestabilne naravno), iako nije najzahtjevniji test ![]() No kako reče Fleks, Nature iz 2k3 i nije nešto zahtjevan s obzirom na 2k5 i 2k6... |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#419 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
jednostavno se program nece pokrene, samo visi u task manageru i trayu.. *edit nova verzija radi ali ne prepoznaje grafu, tako da nis ne mogu mjenjati btw kad se moze ocekivati novi ati tray tools? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
JDM
|
ati tool se meni imho pokazao kao najbolje rijesenje. ako prolazi sat vremena ati toola prolazi SVE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|