|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
tako treba. netreba preshutit. mrzim takve kurve. i onda dodju josh prodaju tu na trznicu i zale se kad nisi pristojan prema njima. aaaaaaaaaaaaa MAD MAD MAD najvjerojatnije je stradao netko tko je kupio acc od njega. zao mi je samo ako nije znao sto kupuje, ako je svjesno isao na to nek gori u paklu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma nije nitko popalio od koga sam kupio nego mislim da je stvar u tome jer sam jednom prije 2-3 mj. snimio ono smeće za nabijanje bodova a tu treba upisat pass i usern ... a od onda nisam mijenjao pass i onda je taj čekao da sakupim 10k i napravio si novi acc.... ali taj se zajebao jer piše sa koje ip adrese je napravljen novi acc i pod kojim ID-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
mislim da nemogu dvije ip adrese istovremeno. mene zanima nesto drugo. koristim jdownloader za skidanje sa rapidshare-a i stvarno sam zadovoljan, samo me ova nova pravila muce. naime kad dodjem do onih 5gb (ili kolko je vec dnevni limit) on naprosto prekine download. jel ima neki download manager koji bi nastavio skidat kao free user? znaci do limita premium i dalje kao free user, a ne da ja moram doc i kliknut? |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Već dugo nisam checko temu pa evo na par pitanja da odgovorim. @Tomekk_7 . Dva usera mogu korisiti rapidshare account ali više nemogu ga korisititi odjedanput. Kad ti ne skidas tvoj frend moze i obrnuto. @Rodney . Mozes skupljat bandwith dan dva tri (svaki dan se pribraja 5GB do maksimalno 30GB i onda to ispucat preko noci). Ovo tvoje je moguce za napraviti ali nema DMa koji to supporta. Rapidshare u zadnje vrijeme postaje sve osim onoga što mu je bila prvobitna namjera .. Ovi bonusi igracke i takve gluposti nikoga ne zanimaju. Ljudi oce platiti i skidati heh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
smrdi mi da ce sad uvest neki ultra super mega cool uberpremium account kojim ces moc skidat cijeli dan za samo 99 jura mjesecno..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
/
|
@1v@n u pravu si ali ja sam to prakticirao nekoliko desetaka puta i bez posljedica, tako da mislim da nema neke "opasnosti", ali u uvjetima da - trebalo bi jedan IP - jedan račun @rodney prije sam probao nekoliko desetaka puta i išlo je bez problema. možda se što promijenilo? @Enter Sandman sad ne može? prije je išlo bez problema...i da - simultano skidanje s obje adrese različit sadržaj ![]() @AiM ^^ valjda se onda nešto promijenilo u odnosu na prije nakon ovog redizajna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
|
Mnogo toga se promijenilo nakon redizajna XD . Nazalost nagore ali eto sta je tu je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
/
|
@svi koji kažu kako se ne može simultano skidati s dvije različite IP adrese probao s frendom preko istog računa skidati 2 različlita sadržaja - radi sve besprijekorno - full brzine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
A onda će biti ![]() ![]() Ja fakat ne kužim kaj svi pričate o nekim ograničenjima na 5, 10.... Znači trenutno je 30gb (probali dati 50 al nije išlo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
Samo pazite da ne dobite message FRAUD DETECTED. ACCOUNT CLOSED BECAUSE MULTIPLE USERS WHERE USING IT ![]() Uglavnom vecinom se closaju uplodaerima accountu tako ako nemate nista uplodano , sigurni ste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobih danas pm od nekog mulac01 koji tvrdi da će RS uskoro imati službenog predstavnika u HR. Zna netko nešto više o tome? btw, mislim da je bio u pitanju masovni pm http://forum.pcekspert.com/showthrea...51#post1119151
![]() |
#414 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kad se pojavi ovdje mail i tel. pod croatia onda vjerujem. sve ostalo je prijevara. http://rapidshare.com/resellers.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
/
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | ||
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
http://rapidshare.com/resellers.html onda uzimam premium od njih btw ja sam na tri foruma dobio PM za taj ovlašteni distibuter RS accounta ![]()
![]() |
![]() |
#419 |
Premium
|
Ja sam ovlašeni ![]() Doduše možda se i varam. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
BIND SOFT d.o.o.