|
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
u soc si ti strelok ali zbog amnezije i greske u nekom programu,koji bi trebo stititi onu umjetnu inteligenciju od znatizeljnika,si dobio zadatak da ubijes sam sebe.ubiti strelok je stalker koji je previse doznao o zoni i trebalo ga je ubit. u cs si ti neki lik a proslost nije vazna koji opet lovi streloka jer puno zna o zoni.oni znanstvenici misle da je zona ziva i da se brani od upada u sami centar u koji je valjda strelok uspio dokucit,a to je uzrokovalo nestabilnosti.tako ja barem mislim da ide prica,ali neka me isprave ako nije tako |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam mislil da su monolitari "programirani" branitelji zone a stalkeri su samo ljudi koji su došli u zonu da zarade nešt para |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Tako je skydec, Monolith su programirani, ne stalkeri, iako je u clear skyu spomenuto da su monolith bili isto jedan od klanova koji se izgleda dobrovoljno prikljucio C-Consciousnessu (koji nije umjetna inteligencija, nego par ljudi udruzenih u kolektivnu svijest). Uglavnom za one koji nisu pratili pricu stalkera: http://en.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L...w_of_Chernobyl |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
monolith vjeruju u vanzemaljsku silu, boga nekaj takvog, vjeruju da je wish granter neki vanzemaljac i oni ga brane i ne dopuštaju nikome da se približi...btw da li je tko bio u njihovoj bazi (ne glavnoj, glavna je negdje skrivena) u prypiatu, sjede oko nekog kupa otpada i hipnotizirani su, doletiš nutra i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stalkeri su vojnici C-Consciousness-a, ali im se nekaj sjebalo, pogotovo kod streloka i onda su najebali ![]() C-Consciousness su izbrisali stalkerima njihov um i pridobivali ih na svoju stranu (ono na kraju ak se pridružiš C-Consciousness-u), a tu im je i od pomoći bil brain scorcher btw sad kad igram nazad CS, palo mi je na misao zašto nema ni jedne ženske u igri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#399 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Stalkeri su obicni ljudi u potrazi za artefaktima ili bilo cim vrijednim u zoni. To i tamo nekom sprzi mozak pa postane zombi, neke ubije vojska, neke reporogramira c-consciousness, ali u nacelu dobri, radni ljudi zeljni zarade. ![]() lol @ joolka |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
ljudi, ima metaka za vintar za kupiti kod onog tradera u bandit bazi ![]() al su prokleto skupi :mad: i onaj tamo mechanic trazi usbove o SEVi te daje za njih oko 10k RU ![]() moram ih pronaci sta brze ![]() trader mi je htio prodati stash sa jednim unutra... i poslije sam htio opet viditi i nije vise nudio to... samo o pistols-ima neka sranja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Našao sam konačno GP 37! To čudo je preciznije od SVD-a kada se naprave sve modifikacije za snajper. Čak razmišljam da se riješim tog Dragunova, pretežak mi je, a ima premalo prilika da bi ga potpuno iskoristio. EDIT: ah, da, SVD je super za ubijanke bloodsuckera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
Dobio ga kao nagradu za quest. Pred sam početak kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
I ja sam u prvom prolazu to dobio. Mislim da ovisi o tome tko ti da quest GP37 sam dobio od Freedoma, a FN od sad se ne sjećam koga, mislim Mercenary ili Duty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
|
evo jos jednom pitam,znam da sam dosadan ali ako mi ko moze poslat na mail save u red forestu nakon price sa onim starcem ali na patchu 1.505 |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Premium
|
znam da je svako igro na svoj nacin ali ovaj nastavak je prilicno linearna do tog dijela,meni se stalno rusi sad igra,a neda mi se sve iz pocetka jer moji savovi ne rade na novim patchevima |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto prošel i ja ovo...dosta brzo nekak ide priča nakon što se osvoji onaj most kod Limanska, pa zatim borbe kroz grad, pa onda put prema NPP. Uglavnom borba za borbom, a ne ona silna pješačenja prije toga...to me ubijalo u pojam, kao i u prvom dijelu. Ovdje pred kraj čak nisam ni isao po neke nagrade (onu od Clear sky-a što se dobije za onaj most, mislim da je jako velika nagrada+onaj FM2000)...al sam si mislio da ce pak biti potrebno ici ovdje, pa ondje, pa cu kasnije pokupiti...a sad kad zavrsi ono u Ch. NPP-u je igra gotova i nemože se nastaviti od tud. A ići na one save-ove prije, pa se vracati natrag, pa onda opet prolaziti, niti nemam volje. A bogme niti igrati na nekoj još jačoj težini... Al tak je to svake jeseni dok izlazi hrpa igri u tih 2-3 mjeseca...prođeš jednu, ideš na sljedeću...a moram jos rješiti jednu prije neg stigne Far Cry 2, a i hrpa toga u studenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
|
pj.pino@libero.it unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Premium
|
Citiraj:
nego jel ko ko u ree forestu uspjel uc dolje ispod tunela ? uspjel sam jednom u onoj kupaoni il cem vec nac buldoga iliti RGB6 sad poskusavam sjebat one unutra i ic vidit kaj ima dolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Imas buldoga i tam u kuci u Limansku, dok sredis na pocetku grada onog tipa gore sa strojnicom, tam gore na istom katu ima jedan tip tog buldoga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Premium
|
ovdje je dobro ak je nes kolano roknes par puta u to i otvori se tak mozes otvorit i sef u vagonu iako nema nis u njemu Citiraj:
jel ih moguce ubit ? rokam ih iz sacmarice odzgora i krvare inace sad se zajebavam pomogel sam im da produ mosta pa sad lutam okolo prvo sam se pridruzil Dutyu pa onda Loneru tak da se poslje mogu pridruzit Freedomu ![]() pa opet loneru pa Dutyu i onda sa njima napad na Freedom al jebga ja ocistim sve a oni opet spuse ![]() jel se moze pridruzit banditima ![]() il porokam bandite u onom hangaru na smecu i evo ih opet ![]() pa reko dokle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
mislim da se možeš pridružit banditima, ali ne smijep ni jednog ubiti, baza im je u garbage-u, i kod glavnog ima opcija u razgovoru da se im pridružiš, ali ja se nisam, sad sam neutralan s njima samo zato jer imaju dobrog mehaničara ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|