|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Di mogu naci tu 7900gs ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
|
ok ko je zainteresiran za napravit mp server dok izade full ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Dok sam to napravil igra je radila bez problema i nije me izbacivalo van iz igre u windowse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
-Depth of the field je definitivno dobra opcija za isključit ![]() To je ono što može donijeti razliku, da vam se igra ne spusti na 20-22 fps pri heavy fightu, nego da ostane na recimo 25-26; a i dalje možete uživati u anti aliasingu, reflekciji svjetlosi specular maps, bullet efektima i ostalome što igru čini next gen. Zadnje izmijenjeno od: DayVee. 17.10.2007. u 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#400 |
Chipokemon
|
evo, probao sam i ja ovo cudo i stvarno sam ostao ugodno iznenadjen, igra mi bolje radi i bolje izgleda nego cod 2 (konfa pod "moj Komp", sve sam stavio na low, onak na brzaka)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm dovraga taman sam se skinuo s cod2 sad me ovo zaintrigiralo pa s ebojim da ću se opet navuć i na cod2 i na ovo. damn a još moram i c& c preć...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Isprobah i ja. Malo mi je žao što više nije WW2 al igra izgleda odlično i osjećaj u igri (gameplay) je odlican. 1024x768 i Default postavke i izvodi se bez trzancije na mojoj skromnoj X1300Pro. Opet su ponovili dobar posao kao i u COD2 što se tiče optimizacije. Jedini bed je što je DEMO jako kratak. Ugodno iznenađenje. ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#406 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Jako fino to sve izgleda, i u principu je jako lijepo optimizirano. Meni sve glatko ide (30FPS min , uglavnom oko 40) ako ne pretjerujem sa postavkama (1024*768, i medium i normal opcije). Ničem drugom se nisam ni nadao, mislim da je to bilo realno za nadati se. Demo nije prekratak kao što neki misle, nego vas taman ubaci u akciju, i vidite što sve možete očekivati ![]() Uživajte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#407 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo i ja presao taj DEMO ![]() Sta da kazem nego da me igra ugodno iznenadila ![]() ![]() A o optimiziranosti da ne govorim... ![]() Igram je na 1280x1024 4XAA AF=MAX..sve ostale detalje na MAX,znaci,sve moguce je na MAX...I dok sam unutri vrti mi 125-135 FPS-a,dok vani 60-80 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#408 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo probao i ja malo demo odigrati, zanimalo me kako radi i kako izgleda na mojoj konfiguraciji, i kaj da kažem presretan sam, detalji gotovo sve na max. i rezoluciji 1280X1024...neznam za fps-e a neda mi se instalirat fraps ![]() Evo jedan ss: http://img220.imageshack.us/img220/7020/shot0002iw0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Premium
|
u opciji odite na enable koznole i u igri upisi \cg_drawFps 1 btw onaj bug s konzolom je jos tu xD
![]() |
#411 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
evo zabavljao se malo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@Hrconja tak je ![]() @wintersun sve ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Silent killer
|
Da vas pitam nešto...na moj konfi iz siga (ili Moj komp) kad stavim sve na High (osim onoga što neda pa je na normal), reza 1280x1024 ili 1440x900, AA na off igra mi radi full glatko. Trza samo kad se bagra kod tenka skupi ali na kratko. Jučer sam instalirao FRAPS čisto da vidim FPS-e...kad tamo od 20-27, tu i tamo padne na 9?!?!?! Ali igra fakat radi fluidno. Probao sam staviti na optimal settings i tu dobijem par FPS-a više (cca 4-6). E sad nije mi jasno čemu "meni radi na 60FPS!!". Zar nije minimum 25 koliko ljudsko oko precipira bez da se uoči trzaj slike? Mislim da mi konfa nije preslaba za ovu igru...vi? Ispravite me ako griješim. Pozz.
![]() |
#419 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Moraš razlikovati broj sličica u video materijalu od broja sličica koje engine igre može izrendati u sekundi a koji pak naravno ovisi o hardware-u. Da bi ljudsko oko gledajući video materijal imalo osjećaj fluidnog dovoljno je 24 sličice (kino projekcija) ili 25 (TV, zapravo PAL TV ima 50 poluslika u sekundi isprepleteno), u nekim slučajevima dovoljno je čak i manje. Da bi pak igra radila fluidno vrlo često je potrebno više sličica u sekundi od 24-25 jer se one generiraju dinamički ovisno o interakciji sa korisnikom. Vjerojatno si primijetio da dok je slika relativno statična, imaš puno više fps-a nego kad se gibaš pa još kad se pojave drugi likovi, koje pak treba iscrtati, kontrolirati... U takvim trenucima fps može samo na trenutak pasti ali ljudsko oko (zapravo mozak) to primijeti. Apsolutno ti ništa ne vrijedi što je prosjek fps-a oko 25 ako je u kritičnim trenucima tek nekoliko a ostatak recimo 100. Također pokušaj pauzirati video materijal, vidjeti ćeš da je slika kod brzih scena zamuljana. Upravo ta zamuljanost zbog tromosti oka doprinosi osjećaju fluidnosti, igre pak pokušavaju svaku sliku potpuno detaljno iscrtati ili možda i ne kao ovaj engine.
![]() |
#420 | |
Silent killer
|
Citiraj:
E sad si postavljam pitanje....jel sam ja ćorav ![]() Još jednom hvala. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|