|
![]() |
#392 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#394 |
Banned
|
Da,kurirskim službama oni šalju. Najčešće overseasom mislim. |
![]() |
![]() |
#395 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#396 | |
Space Cadet
|
Citiraj:
a sto se tice poliranja hladnjaka, ako ti ne nasjeda dobro na proc, znaci da ga nisi dobro ispolirao, tj ako ti je cooler ravan a proc konkavan, onda ispoliraj proc tako da sjedne kako treba ili ako se osjecas hrabar, skini heat spreader pa ces imat direkt kontakt proca sa coolerom a i mozda ga uspijes vratit ako budes treba reklamirat...
![]() |
#397 |
Banned
|
Ne radi se o nekoj lovi da je garancija ključna,a i pri prodaji tu na tržnici donjela bi mi možda 50kn ![]() Ma ko ga ***e ispolirat ću ga.Ili možda ipak skinem IHS sada kad si mi dao ideju.. |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nešto bih pitao u vezi freezera i neravnina...zar pasta ne služi upravo tome da se nanese i da se popune eventualne pukotine, odnosno neravnine radi boljeg prijenosa topline? Možda ako stavite malo više paste (ne baš previše), temp. bude pala i bez poliranja baze. Koliko je točno taj freezer neravan, tj. bi li se vidila neravnost ako bi netko uslikao? Baš me zanima....
#399 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Da, pasta sluzi da popuni neravnine, ali u ovom slucaju su to jako velike neravnine, jos kad se uracunaju neravnine na procesoru...uhhhh ![]() Freezer je za 10C bolji kad se ispolira baza, a ako kazem da je inace bolji za 15C od box coolera (uz nizi nivo buke!) kad se nadoda tih 10C od poliranja, dobije se 25C. Vjerojatno ni zaostatak za top coolerima nije tako velik kad se ispolira, jer je to cooler sa kriminalno lose obradjenom bazom. |
|
![]() |
![]() |
#400 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 | |
Banned
|
Citiraj:
Vodič za poliranje baze. Za zadnje pitanje,zavisi.Ponekad se desi da nemoraš niti pro polirati,zavisi sve kakav te kuler zapadne.Mislim da te neravnine nastaju u procesu varenja heatpajpi na bazu,tako da je teoretski moguće da te dopadne i neki koji je taj postupak preživio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#403 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
kupio artic freezer 7 pro temp u idle 25~C, temp u loadu ne prelazi 43C (mjereno everestom i coretemp) sa box coolerom u idle mi je bilo 35C a u loadu preko 70C zakon hladnjak, necuje se nesto pretjerano, i nisam jos vidio da se vrtio preko 1100rpm jedino ne kuzim ono kod montiranja sto je pisalo da se prvo makne ventilator sa hladnjaka, postavi baza i onda namjesti ventilator da ona naljepnica na njemu ne bi bila okrenuta naopako? ventilator uopce nisam dirao, nego sve postavio "out of the box" na maticnu jel to bitno ili? |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
ako radi, ne diraj
#406 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
a čuj za te novce bi našo boljeg... pa ak nemisliš nešt pretjerano klokat, sasvim ti je dovoljan freezer koji je dost jeftiniji (nekih 180kn), a možeš dodat nekih 20 kn na ovih 250kn i kupit sonic tower (samo bi ti trebo vent za njega) što ti je iviše nego dosta... |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ovako zanima me je li bolje postaviti TT bigtyph vx na 1 ili 2 nacin - slike dolje ![]() ![]() znaci da li da bude okrenuto napajanju ili ispusnom hladnjaku (12 cm silent blade) - inace kuciste ja Chieftech Aegis CH-02B-BM.... Zadnje izmijenjeno od: mihovil. 24.02.2008. u 21:57. |
![]() |
![]() |
#409 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
ja smatram da je bolje na donjoj slici jer i ovaj kuler na zadnjoj stranici kucista pomaze u protoku zraka kroz tajfun vjerojatno, tako sam ga i ja drzao, a ako okrenes kao na gornjoj slici, onda napajanje vuce topli zrak iz tajfuna, |
![]() |
![]() |
#410 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..Freezer kažeš..a dobro,odo po Freezer ![]() ![]() 450x8 zveknem..i mirna bosna.. |
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nakon svog silnog čitanja, pregledavnja revija ( ![]() ![]() To se za Freezera može reći, jel? Cijena nije problem, iako ne bi sad ulazio u one preko 400kn tj. u one "profi" hladnjake kako piše u stickyu. Inače nad matičnom mi bdije 3x120mm ventova, iznada proca čak dva, s gornje i desne strane, pa sam čak u kombinaciju mislio uzet ST, bez stavljanja venta na njega pošto iam ova dva dodatna oko njega. Mislim da ću jedan svakako zvadit ako bi uzeo Freezera. Stvarno više neznam ni sam kaj hoću, sav sam izbezumljen. :S P.S. se da obavit njegova instalacija i skidanje stock coolera bez odvajanja matične od kučišta? Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 28.02.2008. u 16:59. |
![]() |
![]() |
#414 |
Adrenaline junkie
|
#415 |
Banned
|
I provjera ni manje ni više nego s čim to ![]() Odokativna procjena select ![]() kralj ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Adrenaline junkie
|
#420 |
Banned
|
Bez preinaka možeš naći i bolje od njega za istu lovu.Sonic tower je super,ali uračunaj još na njega cijenu od 50kn za 12cm vent. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|