|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@morph: ovo je folder - http://www.megaupload.com/?d=92C4WDDR a ovo je button pack - http://www.megaupload.com/?d=SPNL1DXI @Baja 001: ![]() c/p uploadera na deviantu: hxck Jul 19, 2010 the buttons are in the link in the description; you need to download and load them, since I forgot to add them. Sorry! Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 03.03.2011. u 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Koliko vidim ne koristis portable verziju. Tamo gdje ti trebaju biti buttoni (otprilike, jer ja ne vidim nista osim sive pozadine) desni klik, pa splitter settings, odaberes buttons, pa configure, selektiras naredbu i odaberes path do png slike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#395 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Imas na devinat-u sve opisano kako, samo ukucaj Spotifoo pa ces vidjeti. Ako ne budes znao imas dosta korisnih komentara i objasnjenja ispod dolje.
![]() |
#396 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako oćeš nešto kvalitetno samostalno napravit onda se pripremi na dosta pisanja koda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ajd pliz pomozite imam depeche mode u dts formatu - kad ga pokrenem u foobaru - on prepoznaje sve kanale, ali je output samo na 2 prednja zvucnika u bsplayeru (s ac3 filterom sve funkcionira savrseno - saljem zvuk preko spdifa u pojacalo), ali s foobarom nikako da dobijem taj spdif out probao sam s foo_out_ks.dll - ali ja nemam nikakvu zvucnu koju mogu odabrati - imam samo opcije null output, primary sound driver i realtek digital output - i nista od toga mi ne daje zeljeni rezultat probao sam i s foo_spdif.dll - al opet samo 2 prednja zvucnika mora da radim neku pocetnicku glupost, al ne kuzim koju |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
|
koristim windows 7 - 64bit foobar 1.1.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Premium
|
hvala na pokusaju, al ne pomaze - izbacuje mi ovaj error "Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 48000 Hz / 16-bit / 6 channels" - znaci sad ne cujem niti 2 prednja kanala koja sam prije cuo i tako na 8,16,24,32-bit opcijama i buffer length-ovima imam realtek hd audio drivere verzija 6.0.1.6257 - jel mozda u tome problem? al windows update mi nije nasao novije drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Banned
|
Citiraj:
Can I play DTS or DTS audio CDs with foobar2000? & DTS decoder ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Dali ima gdje na forumu neki tutorial kako podesiti zadnju verziju foobara (znaci ne ono sa prve stranice jer ono je za staru verziju koliko vidim, a i ne rade sve stvari na novoj)? Pod "Components" imam samo sve po defaultu pa ne mogu nista naravno poslozit kako treba. U biti, ne trebam nista posebno vec da si mogu poslozit da mi prikazuje ok cover od albuma, da si dodam malo nekih boja u sam foobar (odlicno bi bilo da Foobar moze pokupit boje od Win7 teme) i sl. Koje sve komponente moram instalirat i od kuda? P.S. Od kuda pokupit tekst pjesama Foobar? Moram ih imat u nekom .txt-u na kompu ili...? Dali je moguce staviti neki live servis kao npr. on-line radio kao sto ga ima Winamp? Koristim Winamp cca 8 god i stvarno mi je dojadio....osim njega za glazbu nisam nista drugo nikada koristio pa mi je ovo sada sve novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Samo vidim da je dosta stvari za starije verzije foobara, a ne za 1.1.7 koju ja koristim. Koje po vama trebam skiniti dodatke ako idem sve sam radit....mozda samo neka lista "must have" komponenti za foobar? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Nazalost nemam vise toliko vremena da navodim korisnike korak po korak po foobaru tako da cu navesti par komponenata koje cesto koristim. FooDiscogs - tagiranje pjesama pomocu Discogs servisa, jako dobro za slucajeve kada freedb omane. Ipod manager - prebacivanje pjesama na appleove uređaje, pri tome podržava on-the-fly konverziju i vuce covere albuma Send to device - salje glazbu na vanjski usb uređaj (hard, stick, mp3 player) i podrzava konverziju on-the-fly Audioscrobbler - scrobblanje pjesama na last.fm Biography view - preuzima biografiju, slike ili podatke o albumu sa last.fma Text tools - omogucava da jednim klikom povuces na clipboard bilo koje podatke iz tagova Kernel streaming - omogucava zaobilazenje kmixera tj. bit perfect reprodukciju O komponentama za izmjenu sucelja necu jer koristim gotove setupe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
najbolje ti je otić na primjerice deviant i pronađeš neki setup za tvoju verziju foobara, neku columns UI verziju kojih zbilja ima dosta tako da se poštediš kreiranja vlastitih linija koda jer će ti neki složenac sigurno odgovarat. kad izabereš neki koji ti se sviđa i procijeniš da ti je funkcionalan, skineš dodatke koji se nalaze na stranici i samo slijediš (u pravilu priložene) upute (makar je to najčešće tek dodavanje extra komponenti u root folder i poneka preinaka unutar 'preferences' u samom izborniku playera....ja sam osobno ljubitelj minimalizma pa mi je moj tako i uređen, no vrlo je funkcionalan i dodatno proširiv i složi se 2 min. koristi last.fm i freedb bazu podataka. EDIT: evo me morph preduhitrio ![]() Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 02.08.2011. u 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mene zanima di mogu ovakav skin nabaviti minimalno doslovno ![]() http://fc00.deviantart.net/fs8/i/200..._CraZyLegZ.png ili netko ima nesto slicno ovome...
![]() |
#409 | |
Banned
|
Citiraj:
McG brži. Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 02.08.2011. u 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
|
pocel traziti pa sam cacko i cacko i sve sto sam stavljao (znaci gotove radove) mi se stalno rusilo jer su podrzavali samo do 0.9.5.3 i onda sam naletio na zix++ setup i sad sve fino radi a i jako zgodno...hmm jednom pitanje scrobler je neka vrsta da po onom sto ja slusam on mi daje preporuku sto dalje slusati, dali ima kaka mogucnost da odma i skida glazbu ili da preslusavam s last.fm pomocu njega hvala na odgovorima ![]()
![]() |
#411 |
Premium
|
oke uspostavih konekciju s last.fm-om i vidim da su se pocele zapisivat pjesme, no nije mi ovo bilo jasno kad sam dobio API key, pise: Application/Device Name Application Description Application Homepage ovo se konkretno tice nekoga tko radi na nekoj aplikaciji? ja sam naveo Foobar, druga stvar je ovo ispod: Scrobbler name Scrobbler URL sta da pod ovo napisem, dali mi je to od neke vaznosti, dali ce se to uopce negdje vidjeti ![]() vidim da mi preko last.fm-a dosta covera nasao, dali ima neki jednostavan nacin da on to sam poskida ![]() ![]() BTW skinio sam i send to device verziju ali nesljaka podesio sam u koji folder hocu da kopira pjesme, ali nemam opciju kroz cijeli foobar a isto tako ni kroz shortcate
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 03.08.2011. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() evo ovo je trenutni setup, citam od 9 ujutro i 98% ljudi sto pisu po internetu u vezi foobara su gluposti, ovo mi je najduze da trazim neko rijesenje...probo sam do sada jedno 4 programa za auto tag i ni jedan nije donkle dobar, treba mi bilo kakva slicica koja ima veze s pjesmom da ju taga odma u sebe (cover, cd, artist, album - stvarno nije bitnosta ce staviti kao sliku) ali preko foobara mi se nudi samo opcija snimi sliku nema nigdje nesto tipa "tag picture to the song" pjesme su mi sve u jednom folderu znaci nisu po albumima jer ima doslovno svega, moze neke preporuke sto se ovog tice i ako ima netko funkcionalni "send to device" jer bi si to stavio u shortcut tako da dok nesto radim, bez puno cackanaj prebacim pjesmu u drugi folder ![]()
![]() |
#414 |
Banned
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
|
Znam da je greska moja, no de mi reci samo ocu moci u media monkey-u zadat da svaki file "dozivljava" kao jedan, jer sam bio dodao cca 1200 pjesama unutra i oznacio sam nasumicno par drugacijih izvodjaca te bi mi on odma automatski stavio da su svi pod jednim albumom, e sad dal on moze pretrazivati web pojedinacno svaki file zasebno pa nek ih razvrsta ako se poklope ![]()
![]() |
#416 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() hvala McG
![]() |
#417 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
|
ma da tako ce i biti iz total commandera cu probati rijesiti sve ![]() ![]() no jel mi moze tko bar navest link jel trazim po hydrogen forumu i nema tog "send to device" ili nesto bolje ![]()
![]() |
#419 |
Premium
|
skinio sam ja taj ali nisam mogo nigdje naci koja opcija je u foobaru, ali nije mi dao vrag mira i svaku opciju sam stisnio tako da sam je na kraju nasao "Desni Klik > Legacy Commands > Select" i to spada pod send to device, koda nije odma moglo biti napisano, ali dobro proradilo je ![]() ![]() EDIT: podesio sam si na ShortCut ali me zanima jel bi se dalo napraviti bez da me pita di da prebaci. Znaci Klik i odma pocne prebacivanje, u opcijama ne vidim nigdje slicno.
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 03.08.2011. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Pratim upute za ovaj setup ali nikako da mi ponudi kad otvaram foobar ColumnsUI nego stavljeno na Default? Help:/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|