|
![]() |
#392 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
e da...a ako slucajno pogodis castis cijeli forum ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#396 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Jedina stvar koja me nikad nemoze razocarati a to je navijanje!!! Nakon ovakvoga navijanja nemozes odigrati ko pickica jednostavno nemozes,a neki to ponavljaju iz tekme u tekmu pa ako te nemoze nabrijati na tekmu da das i zadnja atom snage uz ovakve navijace i jos na sp-u,onda jednostavno odi igrati u ponikve,i kakve su to pizdarije da igrac nemre trcati,a ima 22 godine,pa kad ce ako nece sad.Sad izvadi zutoga iz neke birtije s pljugom u ustima nakon 5 gemista i odraditi ce ti bar poluvrijeme na nivou.Opet nasi podcjenju kako cemo zgaziti australce koda igraju protiv nekoga amatera,a protiv amatera s malte smo odigrali 1-1 za cudo i ta opomena nam nije bila dovoljna nego radimo opet isti qurac,to mi se uopce ne svidja vec mi je pun qurac tog podcjenjivanja i takvoga pristupa! Neka istrce van na teren i odigraju muski i pobjede jer mi je vec dosta isprika oko nekih sudaca,vrucina,reuma,isijasa,nesrece,uvijek iste isprike! a ovo skinite i pogledajte : http://rapidshare.de/files/23105366/uboj.AVI.html
![]() |
#397 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ma naši mogu, samo ako ih krene... nego kaj se tiče isprika, najbolja mi je ona (sad sam zaboravio koje repke) da su im kraj hotela žabe previše kreketale cijelu noć pa se nisu naspavali...
![]() |
#398 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
A ERIC,zasto imas 0 postova? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#400 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
evo tko nam sudi u cetvrtak!! http://sp2006.net.hr/sudac.asp?id=11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Premium
|
sad da vam ja kazem uber taktiku koju ce glupi cico kranjcar s***************at i nece izvesti. da on ovo napravi imo bi najbolju mogucu postavu na terenu ____________________________ |_______/--------\___________| |________Pletikosa___________| |..........................................| |_simic__tudor__simunic___| |..........................................| |__ modrić___kovac___.| |..........................................| |_srna ____kranjćar__babic_.| |..........................................| |_____prso ____klasnić_____| |...........................................| i eventualno poslije staviti balabana,ili leku,ovisno o situaciji,te osvjezenje onim igracima kojima to bude potrebno.
![]() |
#402 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
pošalji mu formaciju možda ju prihvati ![]()
![]() |
#403 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Divno bih na tim postavkama spalio Reprezentaciju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Iz iskustva, tvrdim da se iz naše reprezentacije može izvuć maximum samo ako se postavi: 2-2-2-4 (i to u Dual Chanel).
![]() |
#407 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Joj, vec me zivcanoca hvata. Sutra cu fakat zivce izgubit. Ajmo Hrvatska, nema predaje!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Danas sam slusao na 101-ci, kako je Kre*enski k*eten iz sportske redakcije Kovacevich kojem ionako pola glave viri iz ekskretornog otvora (citaj anus) Ante Kostelicha, zajedno sa Goranom Milichem u emisiji zelio biti "duhovit i pametan... i kako rekose na Radiju.... tokom emisije je pokazao kucu i kvart u Dubrovniku od Marka Viduke igracha Australiji i rekao : "Nadam se da navijaci nece srusiti kucu Marka Viduke ako nam zabije gol sutra" Nije meni Viduka nesto mio, posebno ne nakon polickih mudoravanja, ali ovo je nedopustivo ! Vec se par odbora javilo i nadam se da ce kreten snositi i neke posljedice ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Banned
|
Citiraj:
di češ modrića na defanzivnog veznog... inače ja bi to ovako složio... simic___tudor__simunic srna---- kovac ---babic kranjcar -- modric --prso -- olic-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Banned
|
Citiraj:
di češ modrića na defanzivnog veznog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
![]() |
#414 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Brazil osvaja ovo prvenstvo, sve je vec predodređeno... : lol2 : 1930. Urugvaj 1934. Italija 1938. Italija 1950. Urugvaj 1954. Njemačka 1958. Brazil (u Europi - Švedska) 1962. Brazil 1966. Engleska (Engleska i domaćin!) 1970. Brazil 1974. Njemačka 1978. Argentina 1982. Italija --- zrcalna točka 1986. Argentina 1990. Njemačka 1994. Brazil 1998. Francuska (Francuska i domaćin!) 2002. Brazil 2006. Brazil ? (u Europi - Njemačka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
DOMA ili DALJE . |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja sampanjac ipak hladim i zastava je spremna ,ak se desi cudo - idem slaviti negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
DALJE!!!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|