|
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
I Honor podiže softversku podršku na 7 godina za Magic seriju.... https://m.gsmarena.com/honor_magic_s...news-66746.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Double tap to sleep...i osjetno fluidniji, dosta lijepse sve radi, nema microshuttera ni slicno, iako nisam bas bio primjetio prije ali vidim da mi sve nekako brze radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo probao par put restartati i dalje nista , sim kartica je bila skroz iskljucena prije nego sam aktivirao esim , esim se uredno spoji ali jednostavno ne pronalazi update hahah , nema veze probat cu jos kasnije ako cu stici ako ne sutra nastavljam haha Da zbog double tap to sleap ga zelim jer mi uzasno fali i konstantno tapkam po ekranu zbog navike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Screen off widget To ti je transparentni widget, rastegneš ga na sav prostor koji je prazan i voila, imaš double tap to sleep ![]()
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
Probaj stisnuti na "tryout version", nekad prije sam to stisnuo, ne znam jel to onda aktivno cijelo vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: xPsycho. 05.03.2025. u 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
Mali heads up: Ako stavite na video pa stisnete x2 dok vam je nesto blizu u kadru (npr sjedite i kamera vam gleda u hlace) kad stisnete snimanje pocet ce snimati sa main kamerom, ali cropano na x2 i sto god dalje snimate ostat ce na main kameri i video ce biti uzas. Ako ste na x2 prije nego stisnete snimanje pomaknite kadar na nesto dalje (cca 40cm+) da vam prebaci na telefoto kameru i tek onda stisnite snimanje pa ce cijeli video biti u boljoj kvaliteti Dakle samo nemojte stisnuti record na x2 prije nego namjestite kadar jer ce ostati na main kameri i biti cropped video |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam Honor Magic Pro 6, zna mi se dogoditi da mi se wifi zblesi..(upalim ga i on se nakon sekundu ugasi), te imam problema s bluetoothom..prijenos audia preko njega prestane funkcionirati..spojen je, playa audio ali nema zvuka..(ista stvar u autu ili ako probam preko bluetooth slusalica). Sve se to riješi ako resetiram network settings, ali tlaka mi je to triput tjedno raditi.
![]() |
#411 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Evo sada već preko tjedan dana intenzivnog svakodnevnog korištenja iza mene pa mogu dati neki sud. Baterija je bomba, traje uredno dva radna dana korištenja i još ostane baterije cca 20%. Prvih dva tjedna sam punio prije nego je palo ispod 20% i samo do 80% (ima opciju u samom uređaju za to) i kada sam krenuo raditi sam počeo puniti do 100% i evo, nakon dva dana korištenja je bilo još 27% baterije. Mobitel je ugodno iznenađenje za mene jer do sada sam koristio samo Xiaomi (zadnjih 6 godina) i sa svim uređajima mi je baterija trajala max 1 dan i uredno nakon 2 godine je baterija otišla u nepovrat i trajala cca 6-8 sati bez obzira na korištenje, kao da su namjerno to napravili. Uglavnom, svaka preporuka za HONOR i to ne samo ovaj top, nego i skoro svi ispod jer sam od frendova i kolega koji ih imaju čuo samo dobre stvari vezane uz trajanje baterije. ![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
Pokusavam sloziti Honor Share da mogu preko wifi imati pristup svim fajlovima na mobu, ali naravno nece i ne mogu naci razlog Sve je nariktano kako treba, znam da je jer sa moba mogu uci u shared folder na kompu, ali na kompu ne mogu uopce vidjeti Honora pod Network devices Ima li neka banalnost koju treba jos negdje ukljuciti? Po ovim njihovim FAQ sam napravio sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
To radi samo na Honor/Huawei uređajima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Treba ti PC Manager za to, ako su uopće omogućiti korištenje na non-Huawei laptopima... https://consumer.huawei.com/en/support/pc-manager/
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Nisi pročitao FAQ do kraja ![]() Treba ti SMB 1.0 biti instaliran. Bez toga mob se vidi u firewallu, ali ga windowsi ne vide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Premium
|
pa pise da radi i na mac-u, nigdje ne spominju da je samo za njihove Honor Connect je za njihove samo jesam, ukljucio i rebootao laptop |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Upravo prebacio nešto na mob tim putem. Radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |