|
![]() |
#391 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Za razliku od Uniteda igraju LP. ![]() I mogli su se potruditi osvojit taj kup pošto im je to jedino gdje mogu konkurirati ove godine. http://www.index.hr/sport/clanak/nov...pa/767664.aspx Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.08.2014. u 08:32. |
![]() |
![]() |
#392 |
Guest
|
Ja sutra trpam lopatom na Petrolul. (4,20 koef., vjerojatnije više na dan igre) Ovo miriši na još jedan "livada liga" sindrom, sa pobjedom gostujućeg tima hendikepom nad Dinamom. Plus, Pretrolul stvarno nije lošiji klub, nego su izgubili radi vlastitih kikseva. Siguran sam da će to sutra ispraviti i zabiti barem 2 gola Dinamu. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jedvaj izvukao penal za Leverkusen koji upravo vodi 3:0
![]() |
#394 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ne znam, razočarao me Petrolul u prvoj utakmici, očekivao sam više od njih. Al lijepo je vidjet da klubovi s manjim budžetom od Dinama laganini ulaze u LP. Baš se vidi koliko sposobni ljudi u vodstvu i trener koji zapravo zna nešto o treniranju za razliku od analfabeta Zokija, znače za uspjeh kluba i da vrijede više od pustih milijuna spiskanih na poluigrače i propalitete. |
![]() |
![]() |
#396 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Raspisali se svi mogući mediji o prelasku Xabija Alonsa u Bayern :O
![]() |
#397 |
Premium
|
Da, to je gotova stvar navodno procjena je da nije potreban uz Kroosa i Modrića kao play, a defanzivno je limitiran godinama. Na njegovo mjesto dolazi (opet navodno) nešto defanzivniji Luis Gustavo koji je još ranije bio želja Carla. ne znam šta čeka Real s dovođenjem napadača, ako ostanu na jalovom Benzemi, jao si im ga |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#399 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#400 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
A zašto se dovodi Xabi? Ha jebiga, ozljede. Martinez, Schweini i Alcantara su out Ostaju Rode i youngsteri Gaudino / Scholl. Bolje onda ipak Xabija zasitnu paru uzet
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#403 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Muče ih ozljede bitnih igrača i onda uzmu starog Xabija koji se kod sljedeće ozljede neće oporaviti tko zna koliko. Taj dio Wengeru dobro ide u zadnje vrijeme ![]() Opet kažem, Geisa su mogli uzeti koji ima jako jako lijepu budućnost.
#404 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#405 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#408 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ali da ti ponovim. U njemačkoj, za razliku od Engleske, trener nije ujedno i menadžer kluba pa ne odlučuje o stvarima sam. Pep recimo može reći svojim sportskim direktorima da želi nekog igrača (kao što je to napravio sa Alcantarom npr. gdje je otvoreno na presici rekao "Želim samo Thiaga i nikog više") i onda je na sportskom direktoru/ima da to riješe. Isto tak može dat do znanja da nekog igrača ne treba pa da ga se pokušaju riješiti (Mandžo). Ali više od toga nemože. Rode i Lewandowski su dovedeni neovisno o Pepu (povezivali se obojica sa Bayernom još i dok je Heynckes bio trener), a i Kroos je prodan od uprave, a ne zbog toga što je on rekao da ga neće trebati. Isto tak npr. i Götze. Koliko se pričalo, Pep je htio Neymara, uprava rekla ne i doveo se Mario. Kao što rekoh, ima on veze sa transferima, ali da ima neku realnu ulogu u svemu tome, nema. Citiraj:
a komentar na Geisa. Onda bi bilo pametnije krenut u sezonu sa dva youngstera koji su do sad igrali u rezervama nego dovodit novog igrača za klupu ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Pod naletima kopita zla
|
GLEDA TKO? ![]() http://www.uefa.com/uefachampionslea...tre/index.html Još je ostao pot 3 i 4. http://www.pohrani.com/f/3B/iI/ULsNH...m-2014-08-.png Za sada su skipine A, D, E i F fenomenalne. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.08.2014. u 18:43. |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
Real šetnjica!Već vidim vjerojatnih 16 bodova,jedino Liverpool možda doma izvuće x,ali ako bude igrao kao u nedjelju ,biće i tu porcija! Barca ima tešku skupinu.Ajax je dobar,a Paris je svake godine sve bolji. Najviše čekam sudar Atletica i Juvea,mada juve pod ovim banana trenerom neće daleko! Off topic! otišao i Alonso.Slažem se s kolegom gore,a i sam sam u više navrata govorio i prošle i ove sezone,kupujte špicu,jer ovako ne bude dobro. Nije da sad nemate love! Recimo El nino! |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Shifo. 28.08.2014. u 20:11. |
![]() |
![]() |
#414 | |
Premium
|
Citiraj:
hala! |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Guest
|
City će razbit ovakav Bayern doma..Chelsea gubi od Schalkea |
![]() |
#416 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ma to Ivane, TOOOOOOOOOO!
![]() |
#417 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
LJUBI TE DEDA! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#420 |
Pod naletima kopita zla
|
Čovjek je car! ![]() Nego...costa pa pa na koji tjedan. http://www.givemesport.com/498801-di...on?autoplay=on Sad je teret na Drogbi. Fernando ja ovak i onak nišst koristi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|