|
![]() |
#391 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
IIRC, Wales se nije plasirao ne neko natjecanje od 1958., tak da bi ipak bilo 'ebeno iznenađenje da se sad plasiraju ![]()
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije tema al je najblize tome, jel se gleda copa america u RH? Svi su podjednaki, odlicne tekme... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mandžukiću, ovako se puca penal. https://www.youtube.com/watch?v=YFZ5rDAsbJY |
![]() |
![]() |
#397 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Igračima očito logika danas nije jača strana. Ako već udari svom snagom, čak ako se golman i baci u pravu stranu, šanse da će prstima tu loptu i dovoljno preusmjerit da ne ode u gol su užasno male. Ako je već takav pritisak, zatvori oči i udari svom snagom. Imaš respekt navijača čak i ako fulaš.
#398 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
tu ih onda jebe visina, ako nema koncentraciju i opizdi loptu ko sivonja ode izvan stadiona kao beckhamu. Jbga može se i fulat na milijon načina. IMO najgore je pogodit stativu ili prećku, onda su baš baksuzi, jer ne možeš tada reć da su loše pucali |
![]() |
![]() |
#399 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da mi je vidjeti onog tko će iz zaleta punom nogom s 11 metara prebaciti gol... Samo ovi na finjaka koji naprave korak i "ciljaju" (ili se poskliznu) uspiju loptu poslati na vrh tribina.
#403 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Vidio sam samo golove u sportskom izvješću na Dnevniku. Koliko vidim sve tekme prenosi Arenasport. ![]() Sad ću pratiti sve od četvrtfinala do finala. ![]() Prva tekma koja slijedi Čile-Urugvaj. (P.S. ako slučajno ovo čitate cijenjeni moderatoru Hamm, može li se znati kad će se ponovno otvoriti tema o klupskom nogaču?) |
|
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hamm, otvaraj LP ![]() Mandžo se prodao u klub koji opet nemre bolje od prošle sezone, Bilić je krenuo u pohod na PL, Benitez je na kuri mršavljenja, a i naši klubovi standardno kreću vrlo rano u sezonu ![]()
#407 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
I meni bome. Dungu ne mogu smisliti organski. Misli igrat ko Grčka a ima igrače koji su umjetnici. Makar, nije to više to kako je prije bilo. Ronaldinho je još uvjek doktor za nekakve Tardellije, Bernarde itd. Doktor nauka. |
![]() |
![]() |
#408 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma da doktor, izmislio nogomet za ove koje si nabrojao. Da je pred godinu dana na svjetskom bilo iole poštenijeg suđenja, nebi iz grupe izašli. Al ajd, barem su ih švabe pred svijetom osramotili za vijeke vjekova. Žao mi je samo kaj su stali, što ih nisu htjeli uništit do kraja... |
![]() |
![]() |
#409 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koliko mi je drago, toliko mi je i krivo. Kako gledam i pratim Copu, Argentina bi ih vjerojatno deklasirala. Osim ukoliko ne bi nastavili promasivati kao ludi. No zanimljiv je i dungin roster, kad su njega doveli ocekivao sam da ce to poprilicno srediti. No ne, njemu ne igra Adriano, a s druge strane ima hrpu napadaca cija klasa nije cak ni za HNL-a, a kamo li za reprezentacije Brazila. No nastavljaju sa propadanjem. Brazil definitivno vise nije neko zvucno ime kojeg se druge reprezentacije trebaju plasiti. Razvikana obrana koja je suplja, vezni red koji je sve samo ne kreativan, a napadace valjda i Island trenutacno ima bolje od ovih sto trenutacno igraju za Brazil. Ne mogu reci da mi je krivo. Bas suprotno, hebao ih onaj Japanac ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
Mislim na ovog Adriana: ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
|
I eto ga, Chile po prvi puta osvojio. Ako sam navijao za Argentince, mora se priznati da je Chile bio bolja ekipa. Tata kao izbornik je zivi uzas. Higuain ulazi, no Tevez trune na klupi. Jos je tu bilo smijesnih rosada unutar ekipe, kao i odabir da se brane. Eto, obranili su se i dogurali do penala. A tamo im nitko osim Messia nije uspio zabiti. Sanchez je seriju zavrsio u velikom stilu, veceras ce Chileanke davati na veliko, vjerojatno ce im trebati par dana ako ne i tjedana da se od ovoga oporave. Osvojise Copu nakon 99 godina ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Argentinski nogometni savez je sličan našemu. Foteljaši odlučuju izbornike po kriteriju poslušnosti i podobnosti. Zato im ga i evo. Uz nikad slabiji i lošiji brazil, argentina je ovo ladno trebala uzet. No, čile je pokazo muda. Trebali su i pred godinu dana brazil ubit u osmini pa su se ovi govnari provukli do polufinala... Inače i Čile je mogao daleko. I španjolce nabit onako... Jaka su ekipa i svaka im čast. Ok, imali su i poguranac jer su domaćini ali opet... |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
|
Imali su ogroman poguranac, no bez obzira na to, pobjedili su u finalu zasluzeno. Bez obzira koliko su gnjusno igrali i koliko su prljavi. Svaki njihov igrac je dao 130% minimum. Argentinci bas i ne, pocevsi od Messia koji je bio nevidljiv. Pitbull ga u potpunosti zatvorio. I onda u 93oj minuti napokon bljesne, kreira odlicnu akciju, a Higuain po obicaju zicera ne zabije. Da je Higuain zabio ono Njemackoj i ovo Cileu, Messi bi bio na krovu svijeta sa osvojenim svim mogucim trofejima. Ovako unatoc dva finala za redom, olimpijskom zlatu i zlatu sa SP U20, on sa reprezentacijom kaska, tj. barem prema kriticarima nije osvojio ono sto je 'trebao'. Steta sto se Di Maria ozlijedio, a jos veca steta sto imaju totalnog debila na klupi. Sve 5, ocito i kod njih u savezu ne cvjetaju ruze, sto je ocito samo po onom ismijavanju izbornika od strane Messia i Di Marie. No mene zanima kako je ovaj lik uspio dogurati do jedne Barce? I onda napravi valjda najlosiju sezonu te Barce unazad 10-15 godina ![]() No fanaticnost i borbenost Cileanaca je cudesna. Stisnuli Argentince unutar 30m i nisu im dali disati. Ali jbg, glavno da Demichelis igra, Tevez ne, itd. Ima tu jos barem 5-6 takvih primjera, a gdje su tek oni igraci koji nama jos uvijek nisu ni poznati, a mozda su trebali igrati? ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Do finala su došli uz teške pogurance,ali su jučer pokazali da su trenutno najbolji!Brazil iz lošeg u gore!
![]() |
#419 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Misliš na onu utakmicu kad su Messi i Di Maria ispali idioti? Navodno su se smijali jer je Tata na poluvremenu pri 2:0 za Argentinu rekao da utakmica još nije gotova. Završilo je 2:2. Toliko o tome tko je od njih bio u pravu. Najlošiju sezonu Barce po čemu? Završio je drugi u prvenstvu i drugi u kupu, a uzeo supercup. Prvenstvo je izgubio od Atletica, koji ih je izbacio i iz Lige Prvaka, u zadnjoj utakmici. Njegova prva sezona u Barci je po rezultatima skoro identična zadnjoj Ancelottievoj sezoni u Realu, a nitko njega ne spominje kao najgoreg trenera bilo čega. Uostalom, u Brazilskoj i Argentinskoj reprezentaciji trener ne bira igrače. Igra s onim što mu savez, odnosno najveće menadžerske "face", ponudi. |
|
![]() |
#420 |
Premium
|
@Nybelung Da, na tu utakmicu sam mislio. I slazem se, njih dva su ispali totalni idioti. Ali na zalost i Tata je ispao idiot, jer je jos od Barce bilo ocito da on ne moze voditi ekipu nakrcanu zvijezdama. Ako nema postovanja, kako da ih vodi? Njegova sezona u Barci nije ni malo slicna Ancelottievoj u Realu. Ancelotti je prve godine uzeo LP, ovaj nije uzeo nista. Nemam nista protiv covjeka, samo da ne zna voditi ove jace ekipe - ne zna. Barem ako cemo suditi po barci i argentini. Pazi ko mu od stopera igra, a tko sjedi na klupi. Zanemarivanje Teveza je pak vrh, i to nakon sto je ovaj odigrao sezonu iz snova. Plan B takodjer ne postoji. Protiv Chilea je udario bunker, iako mu je uvjerljivo najvrjedniji dio ekipe napad. Oni nisu dvije kontre uspjeli spojiti u 120min. Messi je mozda 3-4 puta dobio loptu. Kad je vec vidio da to ne ide, i da mu ekipa ne stoji dobro na terenu, sta je napravio? Nista. Isao je na penale i uspjesno dogurao do istih. Ali koliko mu se to isplatilo svi sad znamo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|