|
![]() |
#391 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Slike vašeg hardvera
Ja sam mislio od cablemodsa uzet paket kablova da ne koristim te ekstenzije, pa kad sam vidio koliko to košta, blah ![]() Drugi put, kad će mi se baš bacat lova. Skoro kao još jedno napajanje košta šargije mu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo ja danas nabrzinu utrpao novo napajanje, antec true power 550w. Žena mi je presing radila i morao sam požuriti, tako da sam kablove riješio kako jesam...isfušao. Napajanje stoji doma već 6 dana, morao sam ga utrpat kako tako ![]() Evo fotki https://goo.gl/photos/xJnpT6rhN5u2VwN87 |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Jel grafa uspije uvatit išta zraka sa strane (vidim da ima samo par cm od tog elementa s live strane do kejsa)? Kolike su ti temp? Si proba okrenit kejs da je grafa na vrhu (ako se može)?
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zrak ljudi, zrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Split resist itself!
|
Gigabyte rođo, Gigabyte, zaminimo ih, pa joj ti daj zraka ![]() Ako joj 4x14cm ventovi na 1200 okretaja nisu dosta (prednji i donji vent usis, stražnji i gornji ispuh), kejbl job uredan, onda nek crkne u patnji do kraja 2018.-te godine (do kada joj je gara) ![]() BTW kolega trpi me nije odera i precijenija svoju grafu poput tebe (kad sam te kontaktira na PM za tu tvoju), dao sam novu RX 470 i sitno mu nadoplatija ![]() Istina, ona bi uspila otopit taj tvoj Thermaldrek ![]() EDIT Dobija bi terminatora na podu sobe ![]()
![]() |
#404 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Zadnje izmijenjeno od: arrow. 16.01.2017. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Split resist itself!
|
Fino posloženo, fin hardver, fina kvaliteta slika - 100%-tni finjak ![]() Jedina zamjerka mi je Gnjidabyte grafa na toj slici, ali to je sad druga tema ![]()
![]() |
#408 |
Džabe si krečio!
|
Slike vašeg hardvera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Split resist itself!
|
Da bar doživi sudbinu onih tvojih grafa ![]() BTW Evo ti post pa čitaj, neškolovana, i nadam se da ti ta njihova 1070-tka cvili ka krme pod nožem (da "beast mode", pffffffffff ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3503
![]() |
#412 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Nakon ovoga je fino radila, i jednostavno krepala, pa je počelo veselje sa reklamacijama, sve do GTX 1070 ![]() Od srca želim tebi i da tvoja krepa, pa kreneš gospodskim putem ![]() Errrm, ja sam mislio na TDP, sad, 700W, Iruda mu, nešto si omašio ![]() Nemam pojma iskreno, iako uvijek igram sa OSD-om. Sumnjam da u BF1 pređe preko 60-62 *C, jer nikad nije na maxed out loadu zbog 60fps locka. Neki lagani OC profil, tipa +120Mhz pa se boost kreće do 2080Mhz, quiet fan profil. Trebao bih baš detaljnije pratit. Igram na sve max, 130% resolution scale, lock na 60fps. Manje više radi kao beba iako zna zakucati CPU do ubera, onda se pojavi lagani stutter, ali rijetko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
![]() meni je cpu na 100% stalno u bf1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Split resist itself!
|
Ni dalje ne znam, plodovi mora su za kerove, mi vlaji čupamo mesinu ![]() Samo jednog forumskog kolegu poznam koji je više od tebe u nizu reklamira grafe (neću ga imenovat) - toliko o tatinom obuzdavanju ![]() Uostalom: Citiraj:
Hvala "tata", tvoj recept za kratki postupak mi je tajna, pa ja moram čekat ![]() Pravo zboriš kolega, "getruba" ![]()
![]() |
![]() |
#419 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bi zamotao ove ledice u paus papir i malo ublazio betlehem efekt ![]() Btw ne griju ti se ssdovi tamo? Meni se pleksiglas ugrije kad uprzi graficka, huh
![]() |
![]() |
#420 |
spava mi se
Datum registracije: Nov 2013
|
Nope, puno su izraženije na slikama nego IRL. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas