|
![]() |
#391 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uh, mene fakat sad drži. Nije loš SP, definitivno. MP neću ni probati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
|
Evo, umjesto Doom-a me za vikend dočekao "doom" u kupaoni, morao sam renovirati. Jučer igrao 2-3 sata, došao na 10. misiju. Onaj boss na kraju 8. je brutalan bio, izgubio sam dobrih 20 min da ga prođem. Iskreno, više toga je trebalo biti u igri, više nećeš novog, više bossova. Ovako je do sad bilo sve isti, monotono, hack and slash, Prvi boss pred kraj igre ![]() Ali igra je definitivno dobra i zanimljiva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
|
Evo prošao Doom-a. Zadnji fight sam jedno 15 puta umro prije nego sam ju killao. Epic. Što reći. Dobra igra, zabavna, što je najvažnije. GOTY je samo zato jer nema konkurenciju u 2016, iskreno. Brišem i krećem na nešto novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Guest
|
nema brisanja, sad replay sve misije od pola na dalje na tezim postavkama i uciti sve bossove rijesavati iz prve da pokazes dominaciju nad zlim silama ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
|
Ma iskreno, jedva sam čekao da završim, da mogu ići dalje nešto igrati ![]() Mogli su malo proraditi na više bossova, nego sve isto. Nakon 50% igre kad otkriješ sve beastove, sve se ponavlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma treba je zbrisat nakon kaj se prođe. ima 80GB. Još ako je kakav SSD za igre, ubi bože. Kod mene je nema. 72h je sasvim dovoljno za neko dugo vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
muku mucim sa vracanjem savegamea na novi windows (i hardveraj ako je bitno), jel radio netko i uspio? pastam u users name savegames ali nista se ne događa, devmode_enabled 1 ne radi EDIT: RIJEŠIO Zadnje izmijenjeno od: trpi. 01.07.2017. u 18:29. |
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
jel igra netko jos? osobno mi jedna od najboljih igara ikada, svakodnevno opalim 2-3 levela za opustanje ![]() da testiram novu grafu i pokazem kako se doom igra snimio sam jedan nightmare gameplay ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 25.10.2017. u 19:19. |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
|
Ja sam ju prošao, fakat je super igra. Kada krenuo, nije mi se sviđala. I onda sam se zaljubio. I rasturio SP u par dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Guest
|
ja sam toliko puta prosao da znam tocno kad i gdje se zvjerad spawna ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Premium
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
A jesi ju našao, a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
Haha ![]() Dobra ![]() Nego, prestani se zajebavati po temama za igre i apdejtaj ryzen temu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nakon dugo dugo vremena, oprobao malo opet DOOM na maxed-out postavkama. Nikakav OC grafe ili proca, sve stock. Zanimljivo je to što zadnji puta kada sam igrao, igrao sam sa GTX 1070 i grafa je boostala na 1911 MHz (driver je bio neki stariji, a OpenGL je bio 4.5.2). Danas sam odigrao jedno pola sata i pustio HWMonitor da snima peakove. Grafa nije boostala ni herca, 1721 MHz koliko joj je nazivna frekvencija (inače u F1 recimo boosta na 1979 MHz) dok je CPU bio isto na stocku 3,2 GHz. VSync isključen. Vjerujem da su driveri, ako i novi Windows 1709 dosta popravili stvari oko gameplaya. Onaj fino konstantni minimalni FPS kod Ryzena je još stabilniji nego je bio (osjetio u nekim drugim igrama). U svakom slučaju, bilo bi super kad bi sve igre bile ovako ispeglane kao DOOM i Wolfenstein II. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Instalirao Doom opet malo za napucavanje nakon novog Wolfa, i prosli put sam presao na staroj grafi, sad s novom, sve na max, opengl 60-90 fpsa, i prebacim na Vulkan, da isprobam kako tako radi, i wtf 120-150 fpsa sad imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
Ja sam rokao na gtx980 preko 100 FPS-a cijelo vrijeme, tako da nije to čudno ni malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
https://www.fanatical.com/en/bundle/doom-bundle doom za 10 eura ako netko jos nema
![]() |
#414 |
Premium
|
Druže, kupiš mi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Guest
|