|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Kod mene nikad problema ,moja ima malo bolji cooller ali isti vrm setup kao i tvoja.Kad bi testirao overclock radio bi to sa 3dmark vantage jer bi kombustor vrtio a vantage bi se rušio na istim postavkama.Grafa sve vrti i ne vidim smisao dizanja takta jedino ukoliko se igra na većim rezolucijama neka uber zahtjevna igra.
![]() |
#392 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam jedno biserno pitanje, valjda je primjereno za ovu temu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#394 |
Civic (ab)user
|
Vec sam snimio taj u linksu, osim tog accelera paše i accelero 2 turbo......ali ja tražim stock radi garancije. E bay je ćorak, nema niš, a tu na tržnici mislim da nemam kaj tražiti još barem godinu i pola dok tim grafama ne počnu isticati garancije..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajd poslikaj da vidimo kak je to popucalo. Ja sam već ljepio par puta krilca na ventovima sa moment (super) ljepilima i držalo se odlično. Jedan od tih je i Atijev referentni vent sa dual slot kartica. Samo treba raskopat cijeli hladnjak da ostane samo ventilator i onda stavit ljepila i pincetom prikeljit natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Civic (ab)user
|
PLA08015S12HH, ugrađivao se na dosta single i dualfan kartica pa ak netko ima doma s neke crknute grafe, trebao bih samo propeler -->
![]() Ma raskopao sam sve i corak. Moment ljepilo jede tu plastiku jer je nikakva, pistolj sa plastikom ne sljaka jer je to u biti silikon koji se pod temperaturom olabavi i vent ruzi. Da li se da taj vent nekako izvaditi iz kucista jer ako bi se dao, mozda bih mogao nabaviti drugi takav isti. Usporedio sam velicinu venta s palitovom gtx 460 i 465 i iste su velicine pa mi to prosiruje izbor.
Edit: spomenuti vent je Power Logic PLA08015S12HH, ugrađivao se na dosta single i dualfan kartica pa ak netko ima doma s neke crknute grafe, trebao bih samo propeler ![]() Zadnje izmijenjeno od: e-one. 09.06.2012. u 17:32. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. decki moze brzinsko. sta mislite o upgrejdu gigabyte gtx460 1gb OC za gi gtx570 SOC? i koja od onih silnih msi 570tki parira SOC-u? jesu msi-eve isto tihe (u idleu) kao windforce il da ih ni ne gledam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Taman je kolega u drugoj temi stavio MSI GTX 570 Pwr Ed. Po meni je više isplativija od Gigabytice, al Gigabytica je za zeru tiša u full loadu. Međutim za GTX 570 se više isplati malo pričekati pa ubrat polovnu kad naiđe neki dobri model, a kao nova kartica je neisplativa kupnja osim ak je hitno. Bilo bi ti bolje da pričekaš GTX 660 Ti, zbog manje potrošnje, naprednije arhitekture, i većeg oc potenciala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde brzinski. koliko je to MSIeva glasnija? jel pricamo o 2dB ili 10dB? imam dobru priliku za novu N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC. kakva je po OC jer vidim da je stock puno nizi od gig 570 SOC? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Premium
|
Pa nije baš puno niža, za 80 mhz-a stvar je u tome da SOC puno više cucla struje. Što se tiče tišine ne znam svatko je drugačiji po tom pitanju, Gigabytica ima bolje i tiše hlađenje zbog 3 venta na sebi koji su kvalitetniji, a MSI je tiha u idleu kao i Gigabytica međutim u full loadu se primjeti razlika. Sad ne znam kak bi ti to objasnio ali Gigabytica se ponaša kao da ima više prigušen zvuk. Ako imaš dobru ponudu za MSI koja je niža od ove linkane i ima garanciju uzmi ju definitvno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() buka pod loadom me uopce ne dira, meni je bitan idle. pod loadom ja nafrljim ventove na max skoro tak da to nije bitno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
|
Onda ta MSI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
|
E hebi ga, ipak je predobro izgledalo da bi bilo istinito, ako tražiš tu negdje performanse s tom cijenom pogledaj onda MSI R HD 7850 2GB TWIN FROZR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Premium
|
Citiraj:
necu ATI ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
|
Citiraj:
sta se desi ako uplatim i onda mi sutra jave da nema, jel povrat na snazi? kakav je RS, nisam sjima nikad jos suradivao, uvijek idem na protis/adm/diskont? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Premium
|
Ako nemaju grafu ponudit će ti povrat novca ili neku drugu u obzir. RS je ok dučan tak da nemaš brige s njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa vratit ce ti novce, naravno, ali nemas sta uplatit dok ti ponudu ne posalju. U principu ako ne moze nabavit protis, ne moze ni magazin u 99.7% slucajeva osim ako bas slucajno imaju na lageru. Takoder se prikljucujem pohvalama za mrs, usudio bih se reci najkorektniji odnos prema kupcu od ducana u nas (iskljucujem futuru jer od njih jos nisam nista uzeo).
![]() |
#411 |
Premium
|
cek, dobio sam odma potvrdu narudzbe sa podacima za uplatu. sta jos neka potvrda od njih dolazi prije uplate? jer nigdje ne pise nis da trebam cekat da mi se jave, il sam ja corav :-)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema nikakve potvrde. Uplatiš lovu i njima pošalješ mail da znaju za tvoju uplatu dok im ne sjedne na račun. I nakon toga oni šalju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
isprika na dezinformaciji.
![]() |
![]() |
#415 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: instar ih nema i kaze da nece vise ni bit. diskont nema. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 12.06.2012. u 09:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Izgleda da sam je ubo u zadnji čas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: ko je dobavljac? jel se moze direkt kod njih zicat/pitat? edit2: he he. kakve šemice. u adm-u jos uvijek tvrde da je mogu dobit iz skladista, samo cjena je 2400kn. ne kuzim sta ne dobivaju svi ducani sa istog mjesta/skladista? ili su neki "povlasteniji"? Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 12.06.2012. u 10:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Premium
|
uzeo na kraju ovo: Gainward GTX 570 Phantom sta mislite? http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=449 http://www.overclock3d.net/reviews/g...tx570_review/8 http://www.tweaktown.com/reviews/385...w/index20.html http://www.bit-tech.net/hardware/201...antom-review/1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Casual Racist
|
Da, problem je vjerojatno sto dobiju manje kolicine tih MSi 570 i to ode odmah tako da treba bit brz na okidacu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|