|
|||||||||||
|
|
#391 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo da se i ja malo prikljucim. Rikno mi je HD od Seagate-a tocno nakon godinu dana! E sad, ko je uvoznik, kome se zaliti? MSAN-u? Znam da je bilo price oko upravo ovog slucaja, al ne da mi se sad rovit po 15 stranica .BTW. Ako nam se ne rijese problemi sa reklamacijama, fino jedan dan se zaletimo do te nove "Informatike bla bla" i svako se fino sa pulta uzme komponente koje je reklamirao i uredno izadje iz ducana. ![]() |
|
|
|
|
|
#392 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#393 |
|
Guest
|
Mom frendu crko komp, htio ga na servis odfurati i lagano su ga odjeb. Toliko od tog! Kaj da prijavi inspekciji? Tek toliko da im eventualno zagorčaju život još malo pošto imaju garu :P šalim se |
|
|
|
#400 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Bebi na glavu i udri ![]() Oces priznat garanciju, majke ti garave...ha? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#401 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
E Dizel, da te zena cuje.. hehe
|
|
|
#402 |
|
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
eh...meni je baš žao ljudi kojima će nešto krepati a imaju vemilovu garanciju... btw http://downforeveryoneorjustme.com/vemil.hr sva sreća da logitech ima svoj legendarni support inače nebi nikako ugledao dinovo edge ponovo... |
|
|
|
|
|
#406 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Mislim ako vas vesele neažurne informacije na webu, može za 10 minuta biti up and running ![]() Bit će sve, pomalo. BTW informatičari, niste probali pingat www.vemil.hr pa vidjet kaj javlja? ![]() I šta bi mogao značit 'Bad request (Invalid hostname)'? ![]()
|
|
|
|
#408 |
|
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
#410 | |
|
|
Citiraj:
http://www.tportal.hr/biznis/gospoda...im-imenom.html
|
|
|
|
|
#411 |
|
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A ako se neki hardvare pokvari ja mogu ići direktno distributeru ili uvozniku kome već, ne moram ić u vemil gdje je kupljen? Imam grafu kojoj je distributer vemil. Ali nije uvoznik dakle, mogu li se ja obratiti uvozniku za eventualni problem kad već ovi gadovi ne postoje? |
|
|
|
|
|
#412 |
|
|
Pa naravno, zašto ne bi mogao? Ako znaš koji je točno uvoznik nazoveš ih i objasniš situaciju. Trebali bi ti oni riješiti eventualnu reklamaciju.
|
|
|
|
#413 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bio prije pola sata, sat u ex vemilu, neznam kak se sad po novom zove, stao sam da pitam šta sa starim garancijama, dobio sam odgovor da sve garancije i dalje vrijede i nikakvih problema nema. Tako da ono sa brisanjem guze sa garancijama iz vemila zanemarite i čuvajte ih jer vrijede i sve se može riješiti |
|
|
|
|
|
#414 |
|
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Isprobao sam sada svoju grafu i ne radi. Dobivena je kao zamjenska a ispostavilo se i da zamjenska ne radi. Fuj neda mi se slat u vemil u zg grafu koja vrijedi manje od 250kn HD2600pro |
|
|
|
|
|
#415 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
#416 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jasno mi je kako će vratiti kupce, pošto i dalje prosječan Hrvat(a to nisu članovi PCE foruma) niti ne zna za drugu IT trgovinu osim Vemila i HGspota, ali kako misle nabaviti robu!? Toliki dugovi prema dobavljačima, još ih tako prevare, pa koji bi im dobavljač opet ustupio robu!? Očito pranje novca, od trgovine nema ništa. |
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Vemil Vrbani se ispunio robom navodno,razgovarao sam i telefonski sa ugodnim gospodinom,ne bih znao tko je,imaju Gigabyte 460W Superba za 300kn,od komponenata vrijednih spomena,jeftinijih OCZ DDR2 Vista 2x2 kitova,oni su 500kn,spram GSkilla u Linksa od 650+. I slično. Da se naći,čak i LED monitore navodno da im je LG šibnuo. ![]() Odo čekirati za jedno sat i pol vremena. ![]() ![]() Javim šta sam uzeo ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#420 |
|
|
|
|