|
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
konkretno, meni je bila svaki puta negdje drugdje ![]() Citiraj:
uglavnom, postoje konkretno, meni je bila svaki puta negdje drugdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
#395 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Jel imao neko problema na win7mici? Kad stavim na bilo što osim static lighting, ili enhanced dynamic dx10 igra se neće pokrenut. A zadnje mi daje ghosting na ekranu... Driveri su najnoviji a konfa iz siga
![]() |
#396 |
Antimićanin
|
|
Jedinica mi je isto bila ok, dok dvojku skoro da i nisam igrao, bilo je rpeviše bugova za koje nisam imao živaca čekati da ih isprave
|
Jel imao neko problema na win7mici? Kad stavim na bilo što osim static lighting, ili enhanced dynamic dx10 igra se neće pokrenut. A zadnje mi daje ghosting na ekranu...
Driveri su najnoviji a konfa iz siga |
Jedinica mi je isto bila ok, dok dvojku skoro da i nisam igrao, bilo je rpeviše bugova za koje nisam imao živaca čekati da ih isprave
|
Jel imao neko problema na win7mici? Kad stavim na bilo što osim static lighting, ili enhanced dynamic dx10 igra se neće pokrenut. A zadnje mi daje ghosting na ekranu...
Driveri su najnoviji a konfa iz siga |
![]() |
#397 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam ja mi slim jos malo gotov, zao mi je uopce igrat da ju ne predjem bezveze ![]() necu raditi misije u pripyatu, idem okolo pretrazivat mapu i skupljat artefakte sa full upgrade exoskeletonom ![]() imam 80 000ru, vintorez full upgrade, seva suit full upgrade,exoskeleton full upgrade, army suit full upgrade, svd full upgrade,ak 47 enhaced full upgrade,shotgun full upgrade i jos ko zna sta, niko mi nista nemoze, jos u skadovsku imam artefakata za ~30 000ru ![]()
![]() |
#398 |
Premium
|
|
šta je jedinica, a šta dvojka, a šta trojka??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
šta je jedinica, a šta dvojka, a šta trojka??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#399 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() nema tu kronologije po brojevima, već SoC kao baza, te njihovi Prolog i Epilog ![]() S.T.A.L.K.E.R. 2 će tek izaći za neko vrijeme ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A vidim i po internetu da su ih točno tim brojevima i zvali u razvoju prije nego su igre dobile konačni naziv. Ma velim, to je 1,2,3... - mlaćenje para. No tolko dugo dok je igra dobra i zabavna, ne smeta mi ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Brat od Đon Vejna
|
evo nesto mog arsenala, s tim da imam jos 2 puna personal boxa
![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/2/CD/3rAWkFu1/gear.jpg
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 09.03.2010. u 23:41. |
![]() |
![]() |
evo nesto mog arsenala, s tim da imam jos 2 puna personal boxa
![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/2/CD/3rAWkFu1/gear.jpg |
![]() |
#403 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A da li tvoja grafička podržava dx10.Nisam siguran da 4670 gura dx10 no možda giješim.Meni na 4850 radi savršeno na najjačim postavkama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
Eto ga, što idem dalje igra mi je sve bolja. Jedino što me živcira je previše side questova koje moraš obaviti kako bi dobio dovoljno love ili mogućnsoti za glavne stvari. Jučer sam pokupio Heart of Oasis, nahodao sam se u krug jedno pol sata, dok nisam skužio kaj trebam napraviti ![]()
![]() |
#405 |
Brat od Đon Vejna
|
vjeruj mi, dobra je stvar to sto imas dosta side questova inace bi zavrsio igru u 5-6 sati. Evo ja sam ju zavrsio prekjucer ali sam ostao u zoni da vidim dali se jos sto ima za obaviti. Imam 300 000RU i valjda full upgrade svake puske u igri + gro artefakata. Sad idem po Pripyatu obici sve zgrade da potamanim svu gamad i probat nac zaostale Monolithe jer su mi odjednom svi iz Freedoma zeleni (iako nista nisam radio) pa da ne cuce sami bezveze.
![]() |
#406 | |
Premium
|
Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu. Citiraj:
![]() Istina, tek sam na početku, još istražujem crash siteove, neki od njih su mi još i zaključćani, valjda dok ne prođem još neke questove. Ma znam da je dobro i da je ovako više sadržaja, no mislim da je malo konfuzno napravljena podjela questova. Tipa ono, moraš priočat sa svima i onda si uzmeš brdo misija za obavit, napuni ti se pda njima i ne znaš više otkud bi počeo ![]() Kad smo kod toga imam još jedno pitanje Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu.
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
zbog rušenja na win7 64 obrisao sam igricu bez da sam je posteno igrao... dosta mi se svidjela opisana atmosfera... al po meni ovo je najnestabilnija igra koju sam igrao jos od gtaIV |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
Mislim da ti nije problem u igri, već negdje drugdje. Meni original radi bez greške, nisam nikakve update skidao ni niš, ali nisam baš neki ozbiljniji bug primjetio u igri.
![]() |
#409 |
Antimićanin
|
Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu. |
zbog rušenja na win7 64 obrisao sam igricu bez da sam je posteno igrao... dosta mi se svidjela opisana atmosfera... al po meni ovo je najnestabilnija igra koju sam igrao jos od gtaIV
|
Mislim da ti nije problem u igri, već negdje drugdje. Meni original radi bez greške, nisam nikakve update skidao ni niš, ali nisam baš neki ozbiljniji bug primjetio u igri.
|
A da li tvoja grafička podržava dx10.Nisam siguran da 4670 gura dx10 no možda giješim.Meni na 4850 radi savršeno na najjačim postavkama
|
Eto ga, što idem dalje igra mi je sve bolja.
Jedino što me živcira je previše side questova koje moraš obaviti kako bi dobio dovoljno love ili mogućnsoti za glavne stvari. Jučer sam pokupio Heart of Oasis, nahodao sam se u krug jedno pol sata, dok nisam skužio kaj trebam napraviti ![]() |
vjeruj mi, dobra je stvar to sto imas dosta side questova inace bi zavrsio igru u 5-6 sati. Evo ja sam ju zavrsio prekjucer ali sam ostao u zoni da vidim dali se jos sto ima za obaviti. Imam 300 000RU i valjda full upgrade svake puske u igri + gro artefakata.
Sad idem po Pripyatu obici sve zgrade da potamanim svu gamad i probat nac zaostale Monolithe jer su mi odjednom svi iz Freedoma zeleni (iako nista nisam radio) pa da ne cuce sami bezveze. |
Kad smo kod toga imam još jedno pitanje
Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu. |
zbog rušenja na win7 64 obrisao sam igricu bez da sam je posteno igrao... dosta mi se svidjela opisana atmosfera... al po meni ovo je najnestabilnija igra koju sam igrao jos od gtaIV
|
|
![]() |
#410 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
đizs, zahrđal sam skroz kaj se tiče igranja FPSovlja, a ovaj CoP mi je sjel ko budali šamar. guštam ga ko prase u blatu. idem polako, sve živo istražujem, master level, bez HUD i crosshair i ostalih bedastoća. zagibalo se od cuckovlja i bloodsuckera, tak da je taktika ispočetka bila čista "bežanija".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Brat od Đon Vejna
|
Poceo ispocetka igru ![]() ![]() Puno je lakse za snac se, znam tocno di je sta,kako do neceg sto mi treba.. u 20 minuta igre imam vec precision toolse i nisam ubio Noah-a i njegovog cucka. Nista nedam Owlu ovaj put sunce li mu njegovo...
![]() |
#413 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
|
Eto i ja polako napredujem u igri. Imam sad i još jednu zamjerku - ima puno hodanja između nekih lokacija, treba mi po pet minuta da dođem iz misije u bazu. Znam da je to Zone world i da je to u duhu igre, ali u dva sata igranja ima i do 20 minuta praznog hoda, ako ne i više...
Pitanje:
![]() |
#415 |
humanoid carbon unit
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma sve ok, samo mi malo vuče na Fra Cry2 s tim. Mutavo, mi je npr., u misiji gdje istražuješ crash site - Jupiter plant, nakon provjere crash sitea prošvrljao sam zgradama, potamanio gamad i naravno nisam našao ništa, i onda odem u bazu i opet me šalje tamo skupljat dokumente po tim zgradama. Poludio sam ![]() No dobro, to je već cjepidlačenje, igra je sasvim ok.
![]() |
![]() |
#417 |
humanoid carbon unit
|
pa jel pratiš questove? ili samo random ulijećeš na lokacije napamet? ako ne triggeraš misije u razgovorima, nebuš ništ ni našao. tak sam se zeznul par puta u SoC, sad idem ko penzić polako. fakat ne vidim čemu žurba u igri, ionako čitam da je ful kratka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
|
Citiraj:
Kratko veliš, znači nakon što odem u Pripyat nema drugih mapa?
![]() |
![]() |
#419 | |
humanoid carbon unit
|
Citiraj:
Zaton, Yanov, Pripyat. to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
|
heh, onda još malo pa gotovo. A ja mislio da ću igrat duuugo sa silnim sidequestovima i hodanjem ![]() Pričalo se navel'ko da je ovo zapravo svojevrsni expansion na SoC, kao što je CS bio prequel i pričalo se da se zapravo istovremeno priprema i novi nastavak. Ima li nekih novosti u vezi toga?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|