|
![]() |
#391 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Moze koji pic? Imam isto kuciste, mislio sam udomit kojeg monstruma ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: McG. 28.08.2009. u 21:32. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ne brini se ti, TRUE može držati potpuno pasivno i7 na 1.3V u idleu na temperaturi ne večoj od 53 stupnja (osobno provjerio) ![]() Neke stvari jednostavno jesu kakve jesu, kvalitetu češ platiti, uvijek bilo i uvijek će biti tako. Inače LUXX, to je malo povisoka idle temp,dali si ga skroz stegnuo i dali si koristio nakav odstojnik između IKS-a i baze, da ga možeš jače stegnuti
![]() |
#394 | |
|
Citiraj:
Stavljao sam ga bez da sam vadio plocu(bila je backplate od maticne pa sam samo izvadio onu plastiku oko proca i zašarafio ga) Kod sljedece akcije cu i to probat. Ma mislim jednostavno da je do sobne temperature i proca koji jako grije + nepogodnog položaja hladnjaka. Zadnje izmijenjeno od: McG. 29.08.2009. u 13:30. |
|
![]() |
![]() |
#395 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja mislim da bi trebao bazu trulje sredit, imas na forumu tutorial. |
![]() |
![]() |
#396 |
|
Ma jok. Pogledo sam bazu kad sam ga skinuo sa proca i vidio da je pasta ravnomjerno raspoređena po cijeloj bazi. Dakle baza je u redu kao i proc. EDIT: Eto danas su temperature super. Idle oko 43-46 Load oko 60-62 nakon 10 minuta linX-a Vidjet cu još. Narucen je CM 690 pa ce bit još bolje ![]() Zadnje izmijenjeno od: LUXX. 30.08.2009. u 12:19. |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Preporuka za vent AM2+, X2 550BE
Promjenio bih svoga AC Freezera Pro sa nekim od navedenih hladnjaka pa vas molim preporuku koji bi bio najbolji izbor i da stvarno dobro hladi te da je tih:Ili neki dr. cijenom do nekih 250 max 300 kn. Gledao sam sve u Linksu posto mi je najblizi no svi drugi prijedlozi i vise nego dobrodosli. Ako netko ima dobar CPU hladnjak za prodat slobodno mi se javi na PM. Kolega sa foruma nudi ovaj pa su i taj onda dolazi u obzir.
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.09.2009. u 01:33. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#401 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Jedno glupo pitanje: Postavio sam (ove) pasivce na MOSFET-e na ploči. Sad, oni su sami po sebi dosta niski i lagani. Postoji li način da ih nekako zaljepim jednog za drugog da im povećam površinu/masu? Da li će kontakt između njih biti ikakav tako da se prenosi toplina s jednog na drugog? Zadnje izmijenjeno od: McG. 14.09.2009. u 14:01. |
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
U kompletu s colerom dobijes 80mm vent, max vrtnja 2300 o/min. Tih je do oko 1500 o/min, ali pri toj brzini padaju performanse hladenja. S coolerom dobijes i "spange" za veci 92mm cooler, ja sam stavio nanoxiu i postavio vrtnju na 1400 okretaja. Rezultat je tisi komp i 3-4 stupnja manje temperature na svim vrijednostima (sad mi je OC-ana load temp oko 44C). Cooler je kvalitetan, ali sam izludio dok nisam nasao tih 92mm vent. Znaci ako uzmes mini ninju ubrzo ces traziti i dodatni vent, sto je extra trosak i nepotrebna zafrkancija. Sve je to na dvije jezgre (u dobro provjetrenom kucistu), cetiri ce ga ugrijati jos koji stupanj. Zadnje izmijenjeno od: theobromine. 15.09.2009. u 16:09. |
|
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@win32 Preporuka za Ninju2 ili ako mozes ikako isciditi jos 50kn onda Mugen2 definitivno.. Zalmana 9500NT imam doma i dobro me sluzia dok sam ima starog athlona64 x2 4000+ Oc'anog na 3.0Ghz.. Iako ne znam tocno kako bi se nosia s novim procevima, logicno je reci dobro jer se manje griju i radjeni su u manjem proizvodnom procesu... |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Pitanjce za temperaturu
evo muči me vrijednost ove temperature, tj muči me od čega je, cpu, kako piše sigurno nije, jer je malo blesavo, matična je iz siga ga-ma770-ud3 evo očitanje iz everesta i drugi programi mi očitavaju isto, jel bi to bila možda naponska? |
![]() |
![]() |
#408 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
to o laganju stoji, al meni je sad prvenstveno zakon šta sad čujem kak mi zuji monitor, a ne više turbomlazni ventovi za ispuhavanje zraka koji mi prži jaja ![]() Zadnje izmijenjeno od: Elpresidente1. 27.09.2009. u 10:15. |
![]() |
![]() |
#412 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Neznam zakaj al bacio sam se malo danas u razgledavanje ladnjaka za svoj AMD....pošto je dosadno imat jedan te isti ladnjak duže vremena ![]() Pošto kodnas nema Mugena2,bacio sam oko u inozemstvo te našao na neš zanimljivo po dobroj cijeni. Surfajući po Frostyu prvo otvorih top5 AMD coolers: LINK I u oko mi upadne,pored Sumbeama kojeg ima samo u US i Prolimatecha koji uopce nije za AMD namjenjen(tj neznam dal ima bracekta); DeepCool Ice Blade Pro (click za review) Hladnjak koji ima izvrsne reze u testovima(gotovo jednak ko V8,outperforma sve Xmagtekove i Noctue)) pogotovo za AMD platformu,te je najtiši od prvih 10 mrcina za AMD. I naravno,problem di to nabavit....jedva našo na netu...... i onda nabašem u polususjednoj nam austriji na: Alpenfoehn Brocken CPU Cooler (klikni za review) Pogledom na slike jednog i drugog dolazimo na zapanjujuću sličnost,MADE IN CHINA vent,koji na oba čik pogodi svijetli plavo te identični oblik samog ladnjaka. Ko je čija kopija? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo jednog,250kn al mislim da 10 kn mozes izvuc,ako nemres ja cu ti ih donirat ![]() CM Hyper 212 PLUS po testovima za intel se čini odličnim izborom za tu lovu,podere nekoliko i skupljih coolera. A znajući da AMD voli trljanje direkt bakrenih cijevi po svojem uzavrelom tjelu,može biti samo bolji u toj domeni ![]() Imaš ga u Feniksu u Maksimirskoj,Zagreb.... Preporučio bi ti i Alpenfon Brocken(post iznad) za istu cijenu no za njega moraš imat nekoga vani ili skoknut do Graza(ko ja prekosutra hehe) ili ti možda do Trsta. EDIT: Đihaaaaaaaaaaa,eto me iz Graza,na uštrb gostovanja u Rumuniji sam otisao tamo u nabavku nekih stvari za sat.tv a usput posjetio Di-Tech....shop uređen ono,minimalizam sa stilom kakvog kodnas NEMA Zadnje izmijenjeno od: McG. 30.09.2009. u 22:28. |
![]() |
![]() |
#416 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Nisi nam naveo koliko para si spreman uložiti u hladnjak? U svakom slučaju uzmi si nešto sa 120mm ventom i biti će ti dovoljno mutavo. cca 150kn, cca 200 kn, cca 250kn, 300kn, 350kn
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 02.10.2009. u 11:24. |
![]() |
![]() |
#417 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Cca 150 kn, jer me uzluduje stock cooler a ne mislim cockat nes posebno ![]() hvala na infu, i razmisljao sam o scytheovim hladnjacima ![]()
@Work HP Zbook15 @Home Acer 5020 Zadnje izmijenjeno od: McG. 02.10.2009. u 11:25. |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a tako si ih i sam mogao posloziti po cijeni jer ovo sto je on naveo je cisto listanje scythe ponude bez imalo smisla. Nema veze sto neki hlade kao i oni za upola manje para ili gotovo kao stock - scythe su a to je valjda cool pa su dovoljno dobri za preporuciti. Kad se sjetim da sam zbog takvih generickih preporuka bez pameti kupio ono smece od shurikena pa ga kasnije s gustom unistio ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
MPower
Datum registracije: Nov 2008
|
AMD Athlon X2 64 6000+@3.0Ghz temperatura
Znači zanima me kolika je optimalna temperatura ovoga procesora i odmah pogledajte u moj komp i ak tko zna optimalnu temperaturu matične, tj. čipseta. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|