|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ako gledas nvidiu idi na nesto s referentnim hladnjakom (crni koji pokriva cijelu karticu, turbinski vent sa ispuhom van kucista) ili te xfx sa slicnim ventom. Barem vizualno, mislim da je nesto losiji no navodno nije glasan barem. Za 4770 izbora nemas puno no s nicim ne bi trebao pogrijesiti. |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam Sapphire Vapor-X 4870 2GB DDR5,planiram prodati i preci na nVidiu. Pa sad bi mi trebao prijedlog best buy nVidie do nekih 1500-1600 Kn. Hvala. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedna riječ.Zašto? Inače best buy su bile muškinice po 1299kn koliko već u hg spotu,uglavnom GTX260 216 za tu paru je best buy imo. Još uvijek ne kužim,why? |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#396 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=20935&servisID=1 Eto ti kartica,Asusica,stock taktovi,bez da kažeš keks ode na TOP taktove,1350kn nova nofcata.Čisto korektno,216sp naravno. |
|
![]() |
![]() |
#398 |
Banned
|
GTX260 sa 216SP-a je malkice jača od 4870 1gb,tu su negdje,unutar 5% generalno gledano. Naravno da postoje igre koje bolje rade na pojedinoj kartici kao primjeri za sebe,ali općenito - tu su negdje. Evo review moje vs. 4870 1gb,da dobiješ okvirnu sliku. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16508&page=7 Isplati se za 1350,još Asusica,morala bi se dobro clockati,kao svaka 260tka. Usporedi samo Company of heroes OF rezultate gdje 260 doslovce pregazi 4870 1gb,pa imaš s druge strane GRID,gdje ATi bolje pliva,sve ovisi o igrama a kartice su na kraju obje odlične. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16508&page=6 Zaista evo,jel mi vjeruješ da u prosjeku svaki drugi user na forumu pita to tvoje pitanje,koja je jača,postoji i tražilica,postoje i teme,tema kao sticky,ma nema šta ne postoji o tim karticama,pročitaj,prelistaj i kupi šta ti odgovara. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 11.08.2009. u 19:53. |
![]() |
![]() |
#400 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
teško dvoumljenje
eto danas je odluka pala i kupit cu novu karticu. Nemojte mi se smijat al u pitanje dolaze samo 9600GSO ili GTX275. Reza je 1366x768 (19inch wide) Razlog zašto samo te dvije kartice je što samo te 2 (i još par jeftinjara) imaju u HG-u u Križevcima a mislio sam uzet na master karticu. Dakle nije mi u pitanju lova tolko kolko isplativost tih kartica. Veci monitor nije u planu. Dal bi bila ta GSO dovoljna na mom monitoru? Mislim na novije igre i da nemoram baš smanjivat detalje. Filtere i nebi palio. Uglavnom uviđam i sam da bi GTX275 bila više nezaposlena na tom monitoru nego tjerala igru al zato joj nafrljim sve filtre na max pa bi imala posla ![]() Ali pitanje je svejedno dal je takvo što isplativo? Ako bi uzo GSO obavezno bi stavio i neki bolji i tiši hladnjak na nju. Samo me brine dal je dovoljno jaka. Pošto na tržnici trenutno nema ništ a i ne nudi mi se baš bogzna kaj eto ipak moram kupit novo. Prijedlozi? Koju od te dvije? |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#402 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Po ovome što si napisao, 9600GSO. Na 19" GTX275 nema sta raditi, samo se odmara. |
![]() |
![]() |
#403 |
|
Ma mislim si i ja da bi morala bit dosta. Samo ne da mi se desi da mi neka igra šteka i moram smanjivat detalje i slicne kerefeke. Blesavi crysis i GTA4 me ne zanimaju tak da smo odma na cisto ![]() Al eto neda mi se uzet grafu da bi skužio da ipak trebam jacu. kužim ja da bi 275 bila više nezaposlena. Al zato bi ja sve fino nafrljio na max i uživo a onda bi ona imala kaj za radit. Samo dal je to stvarno potrebno tolka investicija? Mislim ako bi GSO sve tjerala ok onda nemoram uzet GTX |
![]() |
![]() |
#405 | |
|
Citiraj:
Uglavnom ak ju uzmem uzimam obavezno i S1 il neki drugi dobar i tih hladnjak. Nemam volje za avionima u kucištu ![]() Ima negdje neki bench te kartice? Ne obavezno XFX nego opcenito od GSO? Ono par igara sa tom karticom il slicno na toj rezi |
|
![]() |
![]() |
#406 |
Banned
|
Ako je to 384mb kartica GTA4 će te limitirati po pitanju detalja veoma automatski. ![]() ![]() Znam da je igra osjetno reagirala na svaki takav moj pokušaj,doduše na 1920 rezi,ali i doduše na clockanoj GTX260 216. Ili je igra krš,što nije,ili je toliko optimizirana da se može odigrati na svemu,a najbolje na GTX295 ![]() ![]() ![]() Na svemu je pokreneš,na malo toga pristojno iznad 40-50fps sa full detaljima odigraš,ali da se,reza je tu bitan faktor,na 1280x1024 bi to moralo šljakati. Zašto vodeni ne pričekaš neki 9800GT polovnjak jebemu mtr? Ima ih po njuškalu za 450kn,bila jedna 1gb,pa čekaj malo još.Gleč: ![]() http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...b-oglas-532297 |
![]() |
![]() |
#407 | |
|
Citiraj:
Igro sam ju i nije mi bila nešto(onda još na BFG maxcore GTX260 ![]() Uglavnom tolko zahtjevne igre ni ne igram al necu da mi grafa sere. Tražim ovdje po tržnici ko mutav i ništa. Nit ima u prodaji nit mi se ko javlja a sa trenutacnom (ATI HD4550 ) baš i nemogu igrat. Najrađe bi ja 9800gt ili gtx al kad nema onda nema. S oglasnika mi se neda ništ uzimat. Rađe od provjerenih ljudi tu sa foruma. Bit ce onda 9600GSO i bude uglavnom bolje od ove sadašnje. Samo još pitanjce: Jel paše S1 rev.2 na nju? Da ne uzmem bezveze pa ne paše. |
|
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
Ima dosta review-ova... Googlaš: "9600gso review" ![]() http://www.guru3d.com/article/geforc...int-of-view/13 A kartica je odlična, imam 8800GS na 17"CRT (1280 reza) i sve vrti na max. (pod sve mislim na COD4, DOW2 i TW: Empire ![]() Paše na evga 9600gso, a za xfx nisam 100% siguran, al moralo bi pasati? ![]() |
![]() |
#409 |
Banned
|
A dobro,našao sam ti još ovo,upravo.. http://www.oglasnik.hr/oglasi/inform...-10384113.html ![]() 1gb meme,moralo bi i hlađenje biti na visini. Stavi 120mm vent i uzimaj to,pasivna 4850 za 600kn sa 1gb meme,zahvali mi se molim. ![]() http://www.bit-tech.net/hardware/gra...hd-4850-1gb/11 |
![]() |
![]() |
#410 | ||
|
Citiraj:
Uglavnom su neke bez kutije samo u vrecici i imaju neki debeli hladnjak na sebi(okrugli) Budem vidio kad uzmem koja je pa cemo vidjet dal paše. Citiraj:
Provjereno sa foruma je bolje i sigurnije. Pošto nema ništa osuđen sam na novo. |
||
![]() |
![]() |
#411 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#414 | |
Guest
|
Citiraj:
Samo pazi da ne dobiješ ovu "Magic" karticu. ![]() |
|
![]() |
#415 |
3.14zda ®
|
Da, "magija" je poznata rijec kod Asusa jos iz vremena MX-ica ![]() Bajdvej, tatko si je ucopao Điđibajt nV 9800GT OC za 400kn + posta sa njuza ![]() http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3056 |
![]() |
![]() |
#416 |
|
Mislim da nije magic. Hladnjak je bil negdje na sredini kartice. Ma vidjet cu danas u podne kaj je to tocno. Dakle uzet cu GSO i nadat se da bude dovoljna. Sve ove sa oglasnika zaboravite. Ne igram se rado s mojim novcima. Uglavnom bit ce GSO i gotovo. Osim ako mi netko na brzaka ne ponudi nešto bolje al sumnjam da ce to bit. Dakle ode ja u kupnju i nadam se najboljem Thx za savjete ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
|
![]() |
#420 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj: