|
![]() |
#392 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajme i taj OCZ i ti firmware. Očekuju li oni zbilja da netko na njihove HDD svako malo stavlja novi firmware zbog svih mogućih problema? Vrlo neozbiljno i problematično jer za razliku od matične i grafičke, novi FW na HDD je puno problematičniji zbog potrebe za formatom.
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
flashao sam sa 1.10 na 1.30, nije bilo nikakvih problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
#394 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
jel izašlo koje su promjene na novom firmware?
#396 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam bas pratio ovu temu al zanima me nekoliko osnovnih stvari da ne citam sad 26 strana citave teme. "Obicni" SSD se spaja preko SATA utora jel? E al gledam sad dolaze ovi SSD preko PCI-E pa me zanima kako oni funkcioniraju? jel se uz njih mora imati jos koji disk i jel oni mogu bit primarni hard bez ijednog drugog ? i kako to postelat u biosu jer ak ga spojis prek PCI fakticki ga bios nece prepoznat kao hard?I jos nes vidio sam nesto kao PCI kartica al u nju idu keksi rama pa me zanima sto je to? Noob sam sto se tog tice pa ak netko moze pojasnit?
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 07.06.2009. u 14:49. |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
SSD-i su najčešće 2.5", spajaju se preko SATA priključka tako da mogu i u notebook i desktop ima iznimki tako da ima i 3.5" i 1.8" diskova, isto tako ima ih koji se spajaju preko PATA i ZIF konektora ovi za PCI-E su obično dva ili četiri "obična" spakirana u veće kućište s RAID kontrolerom i mislim da nemogu biti bez drugog HDD-a/SSD-a jer ga BIOS ne vidi kao uređaj za pohranu podataka pa nemožeš ni boot-ati s njega ovi sto idu u PCI (Gigabyte i-RAM) koriste PCI samo za napajanje i spajaju se na ploču još i SATA kabelom tako da možeš boot-ati s njega Gigabyte-ov i-RAM podršava samo 4 GB DDR1 i i radi na SATA-I Ima puno boljih riješenja u 5.25" kućištu |
![]() |
![]() |
#398 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Thx Tomy.e sad me zanima taj SSD jer se on ponasa kao i "obicni" SATA hard ,konkretno mislim na particioniranje?Kad dizes winse isto formatiras i odredis koliku particiju zelis ili to nije tak jednostavno?
#399 |
Premium
|
ma sve je totalno isto, sam brže radi ako kupiš dobar disk i dosta je skuplje od običnih HDD-a moje je mišljenje da je za sada OCZ Vertex pun pogodak na eBay-u je OCZ Vertex 60 GB oko 250 $ |
![]() |
![]() |
#404 | ||||||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Jedini "nedostatak" je SATA kabel. Da je nama takva prijateljica ... ![]()
![]() |
#405 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
Pozdrav, Gdje bi bilo najpovoljnije nabaviti 2 x OCZ Vertex 30GB? Da li preko ebaya ili preko neke druge stranice? |
![]() |
![]() |
#408 |
Señor Audiophile
|
Probaj ovo izbidat http://cgi.ebay.com/TWO-OCZ-30GB-Ver...3A1%7C294%3A50 Ako nije bed "Used" etiketa. @DaNiJ3L: najnormalnije mozes dobit to u HR (nema veze unverified address)
#409 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
@dh41400 Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
#410 |
Señor Audiophile
|
http://shop.ebay.com/items/__vertex-..._fcid=53&gbr=1 Dobro, onda ovo sve (sa cifrom za dostavu) mozes dobiti u HR. Vjeruj mi znam ![]()
#411 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pozdrav svima , kupio sam upravo 2 samsungova ssd-a mmcre28g5mxp i zanima me da li netko zna kako ih staviti u raid (te kako ih uopce staviti u laptop) a to na acer aspire 8930g ,2.0 quad 1024 mb nvidia 9600, 4096mb ddr3, ??? |
![]() |
![]() |
#415 |
Señor Audiophile
|
ICH9-M ... ne bi rekao da ima RAID podrsku. Uz to je SATA-150 u pitanju IIRC. Jos je laptop i ok, ali nazalost kombinacija PM45 i ICH9-M i nije nesto s cim bi se mogao napraviti dobar "Stripping", cak i da ima RAID mogucnost. ![]()
#417 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#419 | |
UT oNs guRu
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
http://www.memoryc.com/products/desc...ed_/index.html |
|
![]() |
![]() |
#420 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
to je sve skupo,trebao sam ja više vertexa dovest u CRO ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|