|
![]() |
#4142 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Druženje s ljamom, cca. pola sata ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4143 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jebem vam ljame ![]()
![]() |
#4144 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4147 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ljama je ljama, al' dvaput je dvaput ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Opet je forum kihnuo. A rano jutros je bio ok. Nije vrag da ni Chuck nije pomogao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ova slika gore sa Čakijem me podsjetila na Alan Ford i legendarne priče Broja 1 vezane za Trojanski rat kad je Odisej jašio na drvenom konju za djecu ![]()
![]() |
#4154 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ništa čudno, meni Chrome rijetko kad učita stranicu kako treba... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4159 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moj bed onda. Nemam pojma, curin laptop, Windowsi stavljeni prije koji sat, opera stavljena evo maloprije, otvarane stranice samo sa driverima. Možda si je Opera Link povukla nekej s njenog kompa.
![]() |
#4163 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Trivijalna stvar, ali nekako mi ne priliči da na jednom od najozbiljnijih PC portala pregled kategorija počinje sa temom "overkloking". To mi je više pojam nad kojim sline bugisti i slični. Iako navodno postoji "određeni" rast performansi uz overkloking, realno gledajući, vjerujem da većini ozbiljnijih/običnih usera to nije toliko bitan pojam. Samo moje skromno mišljenje ali ja bih tu kategoriju stavio kao podforum unutar foruma ostalo ili na zadnje mjesto hardwerskog dijela. ![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 09.03.2012. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Već duže vremena prilikom listanja foruma preko mobitela (Opera mini) sve mi šteka i imam ogromnih problema sa otvaranjem stranica. Naime u 90% slučajeva mi zapne na ovome: test-engine.xclaimwords.net/CrossPostPage.xclaim I neće dalje učitati stranicu. Ponekad moram po 20-ak puta stisnuti back pa ponovo učitati stranicu da bi mi ju napokon otvorilo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
opera mini? Pa stalno sam na njoj, svaki dan odvrtim forum, nikad nije trznulo, kamoli ovako nešto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|