|
![]() |
#4142 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Sva cast mojima, borili se do kraja, srece nazalost nije bilo. Koncentrirat se na LP i razvalit Juve u srijedu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4145 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nitko se nece dotaknuti sudjenja? Opet maleni Real pokraden? ![]() |
![]() |
![]() |
#4146 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sad nađi onaj moj post od pred par dana kad sam ti rekao da ne razumiješ ništa te da ga bookmarkiraj ![]() Ajd da se ne mučiš tražeći ga, evo ti ga ![]() Vidi pod a) ![]() Ako idu u štrajk i ne odigraju prije finala LP preostala 2 kola - onda je. Citiraj:
Citiraj:
Ma pogledaj i ti moj linkani post gore jer i ti ništa ne razumiješ... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.05.2015. u 22:13. |
||
![]() |
![]() |
#4150 |
Mirko, a ne Harry
|
Iako ne znacajna, 2 trofeja su vec osvojena ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4153 |
Premium
|
Ukoliko barca izgubi od atletica i ne pobjedi doma u zadnjoj utakmici, real i dalje moze osvojiti prvenstvo! Ne treba se prdavati do samog kraja, bit ce jos 'cistih' penala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#4155 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
S obzirom da ove sezone još nisu nijednom dvije tekme zaredom remizirali tj. izgubili pa remizirali ili obrnuto, teško da će se sad desit. Nije nemoguće, ali jebeno teško ![]()
![]() |
![]() |
#4156 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4157 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Ozbiljno shvaćaš tog lika ozbiljno? |
|
![]() |
![]() |
#4163 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zavist ti izlazi na usi ![]() Na pocetku se trofeji nisu brojali jer su bili mali i nebitni, glavni koji se broje su prvenstvo (prakticki izgubljeno), kup (izgubljen), lp (u srijedu izgubljena) a sad se prica o tim istim nebitnim trofejima ![]() Heripoter veli da je barca na jedvite jade dobila tekmu, a ovi su par puta do gola dosli i kad ga pitas da veli dal je gledao tekmu ne zeli odgovorit jer znamo da nije. A real i valencija danas super tekma, komedija kaj je sve fulao najveci klub na svijetu, ronaldo ocito popusta pod pritiskom, od bacanja na svaki dodir, ne moze proc 1 igraca 1na1, bjezi mu lopta, slobodnjaci su prednost za suprotni tim, penal je fulao, ubio ga pritisak.
#4165 |
Premium
|
Ma mirkec je meni osobno najveci car u ovom topicu. Toliki fanbojizam se rijetko gdje moze vidjeti. Cak ga nisam sreo ni u prijasnjim pc vs mac ratovima, kao ni u konzolaskim, a bome ni u apple vs samsung vs rest of the world ![]() Sto se tice kupa kralja, obje ekipe mi poprilicno drage. No navijat cu za Bilbao. Barca ionako ima vec ligu, a LP bi mogli takodjer ladno uzeti. Posebice ako ce igrati protiv reala u finalu ![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4168 |
Registered User
|
Tipično za igrače Reala. Pepe: Referee made it hard for Real Madrid. The referee charged fouls against us that we did not understand. Andre Gomes committed lots of fouls but got away with them. It was an easy match to officiate but the referee complicated it unnecessarily. http://www.goal.com/en/news/12/spain...or-real-madrid |
![]() |
![]() |
#4170 |
Mirko, a ne Harry
|
Oh boy, here we go again... kad Barcin navijač krene o sucima onda znaš koliko je sati.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|