|
![]() |
#4141 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kaj ja znam. Moj XZ je bio rootan kad se zbrikao. Dobio ga natrag preflešanog. Ali nije rikno zbog roota nego ko zna zašto. |
|
![]() |
![]() |
#4142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Srećom slonija lako potpuno pregaziti službenim. S knoxom npr se moš fukat ,ili puno majmunirat. Nije tema,al šta nije htc priznavao garanciju na hw i uz root ,ili sam pobrkao lončiće ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4143 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Prilikom spajanja punjača jedino bi zavrtio SONY logo i ugasio se i tako konstantno dva sata kolko je bio na punjaču , a na power tipku reagira blinkanjem crvene led lampice.
![]() |
#4144 |
Antimićanin
|
Veliš da si probao Flashtool? Hm... Do sada sam svaki puta Sonyje uspio dobit sa time, čak i zbrickane (osim svog, naravno). Velim, tako je i meni prdnuo rootan nakon nekog vremena ali moj se nikako nije palio niti je lampica svjetlila kad se punio. Očito je netko nadobudan tamo. Sad je glupo išta pametovati jer vjerujem da si bijesan. Ne znam, mogu ti preporučiti kolegu Bruno_RV. On ima malo ozbiljnije alate od nas sa fleštulovima i sony kablovima sa ebaya. Možda on može pomoći. Edit: još bi možda mogao pokušati kontaktirati Sony Mobile HR na facebooku. Često su znali uletiti i pomoći ljudima pri zavrzlamama sa Agramom. Nemaš kaj izgubiti. Sjećam se da su bili ugodni u komunikaciji kad sam imao XZ na servisu u Agramu. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.12.2015. u 22:29. |
![]() |
![]() |
#4145 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Kontaktirao sam njih, a i putem Sony support stranice sam isto poslao upit. EDIT: Dobio odgovor od Sony XPeria korisničke podrške , ukratko - ne mogu ništa , jamstvo je odbijeno i poništeno za cijeli uređaj radi rootanja.
![]() Zadnje izmijenjeno od: mstaglicic. 03.12.2015. u 15:19. |
|
![]() |
![]() |
#4146 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Situacija je ovakva: u pitanju je Xperia Z, napravljen bekap s "Backup and restore" aplikacijom koja je i došla s njom. E, sad - bekap je napravljen dok je gore bio android koji je i došao s njom - v4.1.2 (Jelly Bean), upgradable to v5.1.1 (Lollipop). U međuvremenu odrađen upgrade na Lollipop i nakon nekog vremena mob se kvari i ide na servis gdje je vraćen na tvorničke postavke. Znači nema podataka, samo čisti 5.1 gore. I sad, ima se taj bekap koji je urađen, ali ga se ne uspijeva vratiti, a sve što se vidi je poruka da nije moguće vratiti bekap zbog različitih verzija softvera. Koji klinac?? Kako onda vratiti bekap? Bar kontakte? Taj bekap koji postoji ima ekstenziju .semc. Ima li tko kakav savjet, pomoć, bilo šta? Hvala. (Znam, znam, kontakte je trebalo čuvati na gmailu.) |
![]() |
![]() |
#4147 |
Antimićanin
|
Po meni, treba skinuti zadnji 4.1.2 ftf i flešnuti ga preko flashtoola. Tada napraviti restore i onda backup sa boljim softverom tipa MyBackupPro (ja uvijek radim sa time). Onda upgrade i restore preko te aplikacije. I 99,9% sam siguran da ćeš uspjeti. |
![]() |
![]() |
#4148 |
Registered User
|
Da, zvuči logično. Ali štos je u tome što sam post napisao u ime jedne frendice. A nije mi blizu ni ona ni telefon. Ništa, valja u servis. Mislio sam da bi netko možda znao kako "pročitati" taj napravljeni bekap pa makar samo povaditi kontakte (slike i mjuza nebitni) koji bi se onda ručno sredili na gmailu i ovaj put bi se uključila sinkronizacija. ;-) |
![]() |
![]() |
#4149 |
Antimićanin
|
Pa objasni joj kako ide flešanje sa flashtoolom. ![]() No, eto. Riješenje postoji uglavnom ![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Registered User
|
Da, da, u servisu će vjerojatno biti ta priča. Pretpostavljam da se sve potrebno može naći na XDA-Developers forumu? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4152 |
Registered User
|
O, imamo to i ovdje? Hvala, Druže Brko! |
![]() |
![]() |
#4153 |
Antimićanin
|
Ima ima, puno se pričalo o tome, ali morat ćeš potražiti po ovoj temi. Zbilja ne znam gdje je točno. Sad su Flashtool i Xperifirm zajedno u jednom paketu pa čim skineš fajlove, odma se konvertaju u FTF i može se flashati. Ako zapne, javi. |
![]() |
![]() |
#4154 |
Registered User
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4155 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Nije teško flashat, većinom samo automatika...
![]() |
#4156 |
Registered User
|
Pa nije ni mislila nastupit s pričom: "Morate mi to napravit, to je "vaša stvar!", šta je tebi. To bi trebalo spadati u najnormalniju uslugu koju će ti servis napraviti. Za određenu cijenu, naravno. |
![]() |
![]() |
#4158 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4159 |
Registered User
|
Ovo mini nema smisla, Z6 Compact isto tako, jer Compact linija je bila rezervirana za neparne serije. Ono što bi moglo ić na CES je Z5 Ultra sa 6''+ ekranom i vjerojatno Z5 Compact Tablet, ili malo veći Ultra tablet. Uz to će vjerojatno ići i sat novi.
#4161 | ||
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Meni kronično fali kompaktni mobitel, dimeznija max 135mm i sa jebeno dobrom kamerom. Jednostavno Meizu M2 mini koji imam, nikako se naviknuti baratati sa jednom rukom, Moto G1stgen mi je najj što se tiče dimenzija, a pogledajte bolesne japance koje nemoš nigdje drugdje osim japana kupit. http://www.gsmarena.com/docomos_shar...news-14257.php Pa susjeda bi dao za ovaj mobitel. Citiraj:
![]() |
#4162 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Z6 će doći u 5 verzija - normalna, Compact, Mini, Plus i Ultra http://www.techgrapple.com/sony-xper...e-five-models/
#4163 |
Registered User
|
Da Z5 Compact ![]() Ajd da zaključimo, to su dakako sve rekla-kazala i tračevi, međutim, prilično je pouzdano da će Z6 ili kako god se nastavak zvao doći u drugoj polovici 2016. A najjače mi je šta napišu da će Z6 doći sa SD615 ili 617 ![]() Od cijelog portfelja dosadašnjeg, fali Ultra telefon od Z Ultre i T2 Ultre nije bilo tako da se sada pretpostavlja da će doći. I ja vjerujem, zbog dosadašnje prakse, da će Sony izaći sa eventualno novim low-end, al to je pod velikim upitnikom zbog poslovne strategije da se baziraju na skuplje modele. Eventualno nasljednik E serije i to je to što fali u portfelju. Pošto je to CES u Las Vegasu ako se ne varam, od svega toga možda bi mogla biti samo najava da Z5 dolazi na američko tržište, možda u suradnji sa nekim od tamošnjih teleoperatera pošto je Verizon ukinuo Z4v model i nije niti došao do prodaje, a upravo je taj model bio putokaz što će biti Z5. Iako, još puno dječjih bolesti oni moraju ispraviti na Z5 seriji prije nego se upuste u izbacivanje novog flagshipa jer izbacit Z3+ i Z5 kao trenutne poluproizvode je bila ogromna greška. BTW. priča se da početkom siječnja stiže MM na Z5 a nedugo zatim i na ostale koji su na listi. Jedva čekam ![]()
#4165 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
http://tinypic.com/r/95tvzd/9 Cudo ![]() ![]() E da, radi se o Z3 ![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#4167 | |