|
![]() |
#4141 | |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Očekujem novi model, ne model koji ima tipku na drugom mjestu i mikrometre razlike u zaobljenosti. Očekujem uređaj koji vrijedi 5000kn, a ne 98% kopiju uređaja od prošle godine, sa par sitnih hardver i softver poboljšanja i očekivati da to vrijedi 5000kn. Ovo je prije HTC M8.1 ane M9. Uvreda za kupce. |
|
![]() |
![]() |
#4142 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Eto a svi koji su imali hands on kazu da je slicniji po gripu m7ici nego osmici. Neznam zasto si uvrijeden al nisi obvezan kupiti taj mobitel. Ne vidim ni ja smisao prelaska s m8 na ovaj, ali to nevidim ni u jednoj seriji flagshipova. Ako je 98%kopija jos bolje, kupis m8 jer ce sigurno biti jeftiniji, i imas skoro m9. I opet tw pitam, sta bi ti na novom modelu? Da je baterija duplo bolja? Kameru su promjenili, da ima zakrivljen ekran? Opcenito ne kuzim zasto ljude toliko diraju te stvari. Mozes biti razocaran al uvrijeden, ne kuzim. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4143 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislim ono dizajn je IMHO vrh vrhova ali eto uvijek se nađe neko jako uvrijeđen heheh....kao što je neko spomenuo xperie z, ko jaje jajetu ne da su slični nego c/p i? Nekom je taj dizajn vrh vrhova i ne muci ga kaj ce vjerojatno i sljedeca z4 isto biti c/p.... |
|
![]() |
![]() |
#4145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi vrište da je Sami i Apple totalno neoriginalni u dizajnu, a ovo je najobičniji c/p prethodne 3 generacije i onda je to super dizajn. Plus što je ime koma jer su im svi modeli One. Drugi bar stave neku brojku da bi ih mogao razlikovati. Stvarno ne kužim tu logiku.
#4147 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4148 |
Premium
|
Nije to to. Drugi imaju S5, S6, iP5, iP6, Z1, Z2, Z3, G2, G3,... samo je on uvijek One. Kao da ne znaju brojati više od 1. Odi na GSMA i ukucaj HTC One u tražilicu. Past ćeš na dupe kad vidiš koliko ih ima. Da se razumijeno, ne sviđa se ni meni baš previše dizajn konkurencije, ali ovo je bzv. Bitan promjena - premjestili su Power tipku. Đi, stvarno big deal.
#4149 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4150 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
pa istina moj frend ima stari one x i isto je one ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4151 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Meni se sviša M9, treba ga probati uživo, jedino ova izbočena kamera, valjda su to dobro napravili pa se neće igrebati, iako kažu da je safirno staklo pa ne bi trebalo. Rađe bih da je skrivena unutra. |
|
![]() |
![]() |
#4152 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Izgleda da su ti senzori od kamere postali debeli kad svi noviji mobiteli imaju grbe za kamere što je meni užasno iritantno. Blaženi ovi svi kojima je kamera 0,3mm u rupi u odnosu na leđa. Ovo sa periskopima je postalo loše estecki i mobovi postaju klackalice. |
![]() |
![]() |
#4153 |
Premium
|
SGS2 je tu grbu bio elegantno riješio - kupio si bolju bateriju sa novim back coverom i ona ti je taman izravnala zadnjicu mobitela.
#4154 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Kamera mi je trenutno jedini razlog zašto bih eventualno zamijenio M7 za nešto drugo, jednog dana, uopće nije hitno. M8 je po tom pitanju opalio ćorak, M9 je meh. Mogu onda uzeti i Sony Z3 Compact (stvar osobne prirode, imam probleme sa fablet ekranima iako nemam baš malu ručicu). Razumijem da nemaju love za još jedan razvoj kamere, pa su uzeli Sonyjevu. I to je ok, nema baš puno boljih alternativa, ili? http://www.cnet.com/uk/news/agony-an...invent-itself/ |
|
![]() |
![]() |
#4155 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Prvo ime je za cijelu liniju, dom brojka za odredeni model. Vaauu, isto i ovi imaju. |
|
![]() |
![]() |
#4156 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja upravo mislim suprotno, mislim da bi to konacno mogao biti uredaj koji bi zaista TREBAO VRIJEDITI... Po meni M9 je jos najbolje sto se moglo vidjet od perjanica razlicitih proizvodaca, ne u smislu trpanja novih tehnologija nego iskljucivo uredaj su ucinili kompletnijim... Dizajn manje vise isti (kao da to vec nismo vidjeli u samsunga, applea, sony-a itd....) po meni plus ako netko bas pati na to da mu uredaj u ruci kvalitetnije djeluje kad je od metala i stakla, svakako mi je bolja opcija cijeli metalni nego naprijed i straga staklo a po sredini metalni rub... Iako sam sam vise tezio na stranu plastike radi fleksibilnosti pri slucajnom ispadanju iz ruku i manje brinuo za dizajn.. Novi soc koji bi trebao biti stedljiviji i brzi ali BEZ podizanja rezolucije ekrana i ktome jos povecali kapacitet baterije, u ovome su segmentu pluseve samo naredali po meni jer iskreno koji K... ce ti 35834758345 x 43895389759 reza na 5inca ekranu? Samo trosenje resursa baterije itd... Konacno ovu polu prosjecnu 4ultramegajanacupiksel kameru makli i ubacili normalni senzor (naprijed sto je plus), s obzirom da su taj senzor uspjeli softversku postelat da bude dovoljno kvalitetan i bude pa skoro uz bok samsungu i ostatku ekipe (laici ionako nece niti vide razliku) vjerujem da sa ovim 20mpix senzorom nemogu zabrljat nikako... Zvucnici su ostali, ubacili su jos sd slot, stvarno nevidim manu tome mobitelu nakon 4 zadnje godine....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#4157 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Mogao je biti puno niži bez htc loga, a i drugačije ukomponirati rupice za zvučnike i time dodatno smanjiti kučište, također i bočno bezele smanjit. Previsok je mobitel za tu dijagonalu ekrana. Ali to možda čuvaju za 2020. godinu. |
![]() |
![]() |
#4158 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
To sam ja htio reci. Da su skinuli tu traku s logom,stavili logo negdje drugdje, i smanjili mob za duzinu te trake,imali bi LG G2 u predivnom alu kucistu. Zvuk i hardware ne treba spominjat,jos ako je kamera poboljsana. Steta,ovako mi ta traka ubija cijeli dizajn jer 1/3 telefona nema nista pa pocinje ekran. Kao na m8 |
![]() |
![]() |
#4159 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Evo ovak http://i-cdn.phonearena.com/images/a...is-on-fire.jpg Isto tako rupice i gore do vrha pogurati. Ali sto bi ostalo za htc one m10 kad bi slusali korisnike i sve napravili u ovom modelu. |
![]() |
![]() |
#4160 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
usporedbe radi kolega ima one m7 (ako se ne varam to je 4.7") i nemre doć palcem do notifikejšn bara... naravno može ako ga stavi "slobodno" u ruku, a onda pak je mob nestabilan u ruci. ja na z3c (4.6") mogu, a on ima veću capu od mene. |
![]() |
![]() |
#4161 |
Premium
|
Slazem se da je nepotrebna ta traka i mogli su nekako zgurat komponenete da ju maknu, al ovo sto syss kaze ne kuzim, pa ja mislim da ja imam najmanju ruku a da je muska od svih koje znam, pa na m7dodem do gore da neznam kak drzim mobitel, ne kuzim ovo slobodno, npr bez problema mogu dok pisem povuci notification bar bez da micem ostala 4 prsta. |
![]() |
![]() |
#4163 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa nije bas da su ostavili tu traku samo zato da eto stoji HTC logo tamo. Preferiram on screen tipke ali u ovakvim slucajevima kapacitivne bi bile puno bolje rjesenje. Meni je osobno ruzan taj dizajn. I dalje prevelik mob za te dimenzije ekrana i izgleda previse jajasto sa tim zaobljenim rubovima. |
![]() |
![]() |
#4164 | |
Premium
|
Citiraj:
Neznam, mozda ima skroz drugaciji grip pa nemoze, ili sam se ja navikao pa se neosjecam nesigurno tj da ce mob pasti. A mozda i nemam tak malu ruku, al kad ti par zenskih osoba kaze to zapitas se. |
|
![]() |
![]() |
#4165 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Inače ne komentiram dizajn i to ali ove fore oko prevareni smo, uvrjeđeni pa to je isti mobitel su stvarno ali stvarno smješne. Pretpostavljam nitko od autora tih postova neće kupit nove traperice jer dogodine neće imati treću nogavicu, poljoprivrednici odustaju od novih motika jer vrh ide u trokut a ne u kuglu, mislim stvarno kako ih nije sram stoljećima nam već prodavat isti dizajn grablji, motika i sjekira. |
![]() |
![]() |
#4166 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
If ain't broken - don't fix it. Inače nisam u ovoj temi ali pročitao sam toliko glupih postova da ne vjerujem da su napisani u trijeznom stanju ![]() Mobitel izgleda super iako mi je draži dizajn M7. Kamera super, baterija poboljšana, ekran nema blesavu gimmickHD rezoluciju, Sense 7 izgleda badass, zvučnici su još bolji, kućište u dvije boje... Po meni je ovo jedan od top Android mobitela godine.
#4167 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Ne znam za vas al meni se ove lollipop statistike ne sviđaju https://www.dropbox.com/s/8wd8ayg9ar...26-49.png?dl=0 |
![]() |
![]() |
#4169 |
Premium
|
Dolazi M8s - sve isto kao M8 osim drugačijeg/novijeg čipseta http://www.gsmarena.com/htc_one_m8s_...news-11398.php
#4170 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
M8 blackend. .. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |