Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.04.2012., 23:41   #4141
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Eto ga iz penala ako ne ide drugačije!
Tak jasno

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 14.04.2012., 23:43   #4142
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
I opet se nadju ljudi koji vele da je to jedna od najvecih momcadi svih vremena ...
Naravno ja isto ne vidim šta je posebno u njima.
Dogodine nek Dinamo samo "kupi" suce i bez problema osvaja LP
bor1s je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.04.2012., 23:43   #4143
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ne navijam ni za real ni barcu.. Čini mi se da je real ove godine mrvicu bolji od barce, uvjerljiviji, ali imat će tešku misiju uzet prvenstvo.. Barcu više ne gledam ni kada su prijateljske utakmice upitanju.. jednostavno ti bogovi nogometa moraju pobijedit ovako ili onako.
Staro 14.04.2012., 23:48   #4144
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Naravno ja isto ne vidim šta je posebno u njima.
Ajax 1994 i Man Utd 1999 su bile velike momčadi, generacije igrača a ne valjača, momčadi sa karakterom. Barca bi bila najveca ikad da se gleda samo gola dominacija u posjedu lopte. Ili najveca po broju diskutabilnih odluka u njihovu korist zadnjih godina.

Osobno u Španjolskoj sam jedino pratio Deportivo iz La Corune, ne preferiram Real, ali ovo kaj se Barci daje zadnjih godina je previše.
Router je offline  
Staro 14.04.2012., 23:50   #4145
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Citiraj:
Ajax 1994 i Man Utd 1999 su bile velike momčadi, generacije igrača a ne valjača, momčadi sa karakterom. Barca bi bila najveca ikad da se gleda samo gola dominacija u posjedu lopte. Ili najveca po broju diskutabilnih odluka u njihovu korist zadnjih godina.
Kod takvih izjava vidim tvoj pogled na nogomet tako da uopće nema smisla raspravljat
bor1s je offline  
Staro 14.04.2012., 23:55   #4146
Router
Hejter

Citiraj:
Kod takvih izjava vidim tvoj pogled na nogomet tako da uopće nema smisla raspravljat
Pogled na nogomet kao i na sve u životu - stekni a ne da ti padne s neba. Ili sudačkim previdom kao.
Barca je pročitana knjiga. Igra im je par godina ista, bilo je to lijepo u početku ali sad više to nema smisla, od onog sa sucem Overboom pa nadalje ...
Liverpool - Everton i Schalke - Dortmund danas su bile prave nogometne utakmice. A ne ova jeftina režija suca koji zna da mora ostati barca na 4 boda prije el classica sljedeci vikend.
Router je offline  
Staro 15.04.2012., 00:01   #4147
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Bayern je izgubio prvenstvo i ide ranjen u prvu utakmicu Realu.. Real će past u Barci 100%, ovako ili onako i onda ranjen čeka Bayerna. veselim se tim utakmicama. A ovu drugu neću ni gledat. Već sada mi žao chelsea. Pokrast će ih spektakularno kao one godine!!
Edit: Borisu, jasno nam je da navijas za barcu..

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 15.04.2012. u 00:07.
dean225 je offline  
Staro 15.04.2012., 00:04   #4148
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Citiraj:
Pogled na nogomet kao i na sve u životu - stekni a ne da ti padne s neba. Ili sudačkim previdom kao.
Barca je pročitana knjiga. Igra im je par godina ista, bilo je to lijepo u početku ali sad više to nema smisla, od onog sa sucem Overboom pa nadalje ...
Liverpool - Everton i Schalke - Dortmund danas su bile prave nogometne utakmice. A ne ova jeftina režija suca koji zna da mora ostati barca na 4 boda prije el classica sljedeci vikend.
Ako ništa bar si me dobro nasmijao. Pročitana knjiga kažeš hahahaha
Podsjećaš me na thora sa izjavama u COD temi ili još bolje ivana u kladionici (no pun intended )
Jesi ti kad uopće igrao nogomet? Ajd mi navedi koje to ekipe danas mijenjaju igru iz sezone u sezonu. A ako je već Barca pročitana knjiga to bi značilo da ih prosječne ekipe mogu dobiti kad se sjete (ali ne samo ih suci još drže tu di jesu).

Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 15.04.2012. u 00:11.
bor1s je offline  
Staro 15.04.2012., 01:15   #4149
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Ajd mi navedi koje to ekipe danas mijenjaju igru iz sezone u sezonu..
Odakle da počnem, ajde od najjačih

Real Madrid ( ovisno o treneru: Del Bosque; Schuster; Pellegrini, Mourinho - drugačiji tip igre) da ne pišem traktat - formacije drugačije, taktika, nogometna filozofija

Inter (Milan): razlika u nogometnoj taktici između, primjerice, Mancini-ja i Mourinha ( npr. Mancini je igrao na posjed lopte, Mourinho na čvrstu obranu i kontre i polukontre...)

Manchester City : Prije par sezona je igrao tipičan engleski nogomet, danas već igra dosta tehnički potkovano, prestalo se forsirati bokove kao prije, i naravo duge lopte)

Eto primjera, a ima ih još...

Što se tiće ovog ostalog, ne upuštam se u takve razgovore. Svi imaju zdrave oči pa vide
burmuz je offline  
Staro 15.04.2012., 01:33   #4150
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

A gle, zna se zašto se to radi i zašto "izgleda" da UEFA i suci imaju prste u tome. Široka je baza navijača, pare su tu od marketinga, prodaje suvenira, prava na prijenose i čega sve ne da ne pojednostavljujem to. Kud bi sad došli da je sad Real ponovno otišo na +6 ako je taman zakuhano prvenstvo. Barca, valda uz Manchester United ima najviše fanova na svijetu. Jbg, UEFA nema kruha od toga da provlači jedan APOEL kroz cijelu koji možda ima skupa 35 000 navijača ako i toliko. Ovo što se dešava poslijednju godinu-dvije je čista popularizacija nogometa (da neke ekipe kao Dinamo dobio "lakši" ždrijeb ili slično). Da je gadno gledat, je. Da sav sport, a pogotovo nogomet, odavna pliva u parama i nije neka novost. Real je jači ove sezone, a i pokazalo se u zadnjem El Classicu kakav će biti nastavak sezone.

Vidim da se priča i o Španjolskoj kao nekoj nogometnoj velesili. IMHO, nije dugo tako loša momčad osvojila svjetsko. Možda je to samo filing ali su se žešće provlačili kroz neke utakmice.
tutix je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.04.2012., 02:21   #4151
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nogomet već neko vrijeme nije nogomet, nego krava muzara.
Previše se tu love okreće da bi se radilo samo o lopti.
Nisam gledao tekmu niti barce ni reala ali se ne bi čudio da su jedni i drugi morali ostat na ovoj razlici bodova da bi prvenstvo bilo zanimljivije.

@burmuz

Smiješno je govoriti o takici jedne ekipe sa istim trenerom i uspoređivati sa drugim ekipama sa različim trenerima.

@tutix

Real je jači, ali smo zbog širine klupe, pa u realu bi se bez problema mogle 2 ekipe složit koje bi bile u top5 u primeri. Imaju stvarno strašnu klupu.

Imam osječaj da će se real loše provest sa bayernom, pogotovo sada kad više nemaju šanse za osvajanje prvenstva.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 15.04.2012., 03:16   #4152
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Podsjećaš me na thora sa izjavama u COD temi ili još bolje ivana u kladionici (no pun intended )
Jesi ti kad uopće igrao nogomet? Ajd mi navedi koje to ekipe danas mijenjaju igru iz sezone u sezonu. A ako je već Barca pročitana knjiga to bi značilo da ih prosječne ekipe mogu dobiti kad se sjete (ali ne samo ih suci još drže tu di jesu).

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Odakle da počnem, ajde od najjačih

Real Madrid ( ovisno o treneru: Del Bosque; Schuster; Pellegrini, Mourinho - drugačiji tip igre) da ne pišem traktat - formacije drugačije, taktika, nogometna filozofija

Inter (Milan): razlika u nogometnoj taktici između, primjerice, Mancini-ja i Mourinha ( npr. Mancini je igrao na posjed lopte, Mourinho na čvrstu obranu i kontre i polukontre...)

Manchester City : Prije par sezona je igrao tipičan engleski nogomet, danas već igra dosta tehnički potkovano, prestalo se forsirati bokove kao prije, i naravo duge lopte)

Eto primjera, a ima ih još...

Što se tiće ovog ostalog, ne upuštam se u takve razgovore. Svi imaju zdrave oči pa vide
Primjeri su ti stvarno na vrhu

Uspoređivati različite trenere istog kluba je bezveze, i naravno da svaki trener ima svoju igru, pa ti tvrdnja da navedeni klubovi mjenjaju igru iz sezone u sezonu ne stoji

Pep vodi svoju igru koja je očito efikasna - polufinale lige prvaka i izgledno finale (osim ako Čelzi ne pokaže zube), i za petama Realu u prvenstvu i ako će sve biti kao i očekivano, osvajanje prvenstva, a moguće i drugih trofeja (Copa del Rey, superkup, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup)

i zbog čega bi sad on trebao imat potrebu da tu igru mijenja ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 15.04.2012., 03:59   #4153
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Edit: Borisu, jasno nam je da navijas za barcu..
Gle ja se samo ubacim ovdje malo u raspravu jer pratim dosta sport pa mi je zanimljivo malo razmjenit mišljenja Mislio sam već prije spomenuti dobro si me podsjetio, kako smiješno ispada da sam ja neki veliki fan Barce a uopće nisam. Od španjolskih klubova volim Valenciju i Bilbao ali svejedno Barcu volim pogledati u jačim utakmicama jer igraju najbolji nogomet trenutno na svijetu (bez obzira na suce).
Ali nekad jednostavno impulzivno reagiraš dok netko izvali:
"Barca je pročitana knjiga. Igra im je par godina ista, bilo je to lijepo u početku ali sad više to nema smisla, od onog sa sucem Overboom pa nadalje ... "
i moraš nešto napisati.

Po meni ovakvo nešto može izjaviti samo netko kome je namjera trolati ili tko nema pojma o nogometu. Ja se isto možda gore nisam najbolje izrazio ili točnije nisam dopunio misao te je burmuz stavio totalno promašenu usporedbu koju su već objasnili buljo i panda

Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 15.04.2012. u 04:08.
bor1s je offline  
Staro 15.04.2012., 08:35   #4154
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

@burmuz

Smiješno je govoriti o takici jedne ekipe sa istim trenerom i uspoređivati sa drugim ekipama sa različim trenerima.

Imam osječaj da će se real loše provest sa bayernom, pogotovo sada kad više nemaju šanse za osvajanje prvenstva.
Samo sam odgovorio na ono što je bilo postavljeno, očito je da svaki trener mijenja taktiku.
A za ovo drugo, što reći. Ne želim trošiti tipkovnicu,
burmuz je offline  
Staro 15.04.2012., 09:09   #4155
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Koji ste vi seratori ovo je strašno, svi mrze Barcelonu ali svi gledaju svaku utakmicu. De pogledajte kad toliko pametujete penal za Levante, lopta s tri-četri metra u facu, Busqets je napravio najinstiktivniju reakciju koju bi svaki čovjek napravio, nit je to smetalo da lopta uđe u gol, nit da dođe do nekog, ionako bi se odbila od prsa/vrata/glave i sve bi bilo isto. Penal za Barcelonu ajd pogledajte malo bolje, jel nije igrač Levantea gurnuo igrača Barcelone, da je svirano na centru igrališta aposloutno nitko ne bi reako ništa, ja osobno ne bi to sudio kao penal al mene se ne pita. I što je toliko teško priznat da su bolji, sad svi kažete Real će izgubit, Real će skinut gaće, ovo ono, pa nek dođu u Barcelonu pobijede ih i riješena priča, zašto to ne bi moglo, ovaj Real je jedna od najboljih ekipa u zadnje vrijeme, pa nek to pokažu na terenu, za što ja mislim da je vrlo moguće, a ne skidat gaće i pričat o sucima. Eno Messi 6 golova iz penala, C. Ronaldo 11 ove sezone, da je obrnuta situacija sad bi pol foruma sralo na usta, al nemojte tako gledat možda je Real zaslužio i više penala, uzmite svaku utakmicu pa gledajte koliko je zasluženo, a koliko ne. Suci po meni favoriziraju i Real i Barcu u Špa., ko što kod nas favoriziraju Hajduk i Dinamo, al govorit o nekim teorijama zavjere mi je preglpo (na ovo mislim u Špa., kod nas ima svega). Sjećam se za Jordana i Bullse pola "poznavatelja" košarke mi je objašnjavalo kako on ima veze kod sudaca, viđen je sa sucem na večeri i takve gluposti, bez da su pogledali par utakmica i vidjeli kako čovjek igra. Tak i Messi sad, daj pogledajte utakmicu i uživajte u igri i potezima, a ne govnati bez razloga. Ne volim ja Real Madrid, al kad je neka utakmica pogledam ako mogu, ima tamo vrhunskih igrača, trener i kao ekipa igraju super, ne slažem se sa svim odlukama sudaca pa ne skačem ko baba na svaku i smišljam teorije zavjere zašto Real mora osvojit prvenstvo itd. I daj ekipa prestanite u svemu tražit nekakvu zavjeru, nešto što većina ne vidi, što je ilegalno i šta ti ja znam. Dođem u teretanu pa mi dođu likovi i pričaju kak je netko na steroidima sam zato što dobro izgleda, u gradu netko pokupi zgodnu žensku odma ljudi se nađu prozvanima komentirat ovaj je pun ko brod, tata mu kupio bmw-a. Daj pogledajte igru pa govorite nešto, ova tema se svodi na komentiranje penala, crvenih, veličanje "muške igre" (šta god to značilo, makar pol foruma ima 100+ kila i ne može potrčat), ismijavanje torresa i carolla, komentiranje navijačkih ispada. U biti ono što se može pročitat na 24sata, index, net.hr i sličnim vrišteća naslovnica-bratsvo i jedinstvo-pro gay portalima.
timmy je offline  
Staro 15.04.2012., 09:15   #4156
Router
Hejter

Citiraj:
Ako nakon skoro svake utakmice barce imaju neki repovi oko sudjenja, onda kak se ono veli di ima dima ima nekaj i vatre. Ma da, nogomet je gola statika i rigidna struktura koja se ne mijenjaja vijekovima. Sad ti nasmijavaš okolo neznalice ... Očito si više ljubitelj režije pa možda ti kazalište ne bi bilo loš odabir, a ne pravog sporta u kojem pobjedjuje bolji i inspiraniji u tom trenu, a ne da pobjedi onaj koji mora, jer ostanak na 4 boda razlike donosi jos koji euro više za koji tjedan. Stvar je samo guranja u nedogled i podilaženja nekim čudnim interesima. A tu barca prednjači. Dobra da ima 'znalaca' poput tebe koji vide ono što većina ovdje ne vidi pa da nas prosvjetliš.

Zadnje izmijenjeno od: Router. 15.04.2012. u 10:21.
Router je offline  
Staro 15.04.2012., 10:22   #4157
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Daklem, stoji jedino ovo da se povlace repovi nakon svake utakmice Barcelone, a to je samo zato jer je ona trenutno u zaristu zbivanja, zato sto je jedna od najboljih ekipa u nogometu ikad, svi koji to ne zele priznati su samo obicni seratori kontra barce.

Ja ne volim Real, ManUtd, ali uvijek cu iskreno reci da trenutno Real zasluzuje uzeti naslov prvaka, jer ove godine igraju jak nogomet.

Nemojte biti seronje, uzivajte sto ste dio generacije o kojoj ce se pricati, ko sto vi danas pricate o cuvenim Ajaxovim, ManUtdovim i slicnim generacijama koje su igrale...

Da se vratimo na suce, na svakoj utakmici, ALI SVAKOJ, ima more dvojbenih situacija, problem je što je Barcelona u zaristu pa izgleda ko da joj se rihta put da osvoji nesto, ja ne tvrdim da je meni sve cisto, ali nista manje nema ni u DRUGIM UTAKMICAMA drugih klubova, samo sto su oni sad pod povecalom jer su daleko bolji od svih.

I tek netko ko gleda nogomet i prati druge tekme moze vidjeti koliko se toga zbiva jos po drugim utakmicama, ali se nigdje ne spominje jer nece puniti novinarske stupce...

Stoga nebudite jalni jer ste fanovi klubova koje je Barcelona dosad pobjedivala, priznajte bili su bolja ekipa i dovidenja. Sudacki previdi ce postojati, i uvijek ce postojati, savrseni sudac ne postoji u nijednom sportu, najblizi tome je bio PL Colina.

A ove fore o "procitanoj knjigi" moze izjavit samo totalni laik nogometa, Barcelona igra istim stilom vec miljonima godina, jer su jedna od rijetkih ekipa koja njeguje svoj nogomet, koji se uci od malenih nogu u Masiji, da je lakse uklopiti nove clanove ekipe. A ne po treneru ko u 90% ostalih klubova, jer u Barceloni se trener prilagodava ekipi, tj bira se onaj za kojeg se misli da moze njegovati tu igru. Zašto uništavati sustav stvaranja nogometaša i igranja nogometa koji košta više od drage nam Lijepe naše, i koji je prokleto učinkovit...

Za kraj jedna internetska, Haters gonna hate
Staro 15.04.2012., 10:29   #4158
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Koji ste vi seratori
Ovak-ili se nauči normalno komunicirati ili nemoj pisati ništa, nisi od jučer na forumu

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Nemojte biti seronje
To vrijedi i za tebe.

Citiraj:
ismijavanje torresa
50 milja plaćena igračina koja se bori na ljestvici strijelaca sa klupskim kolegom bekom Ivanovićem, o njemu pričamo?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 15.04.2012., 10:42   #4159
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Zar i ovdje ima ljudi koji misle da je Barcelonin penal upitan?

Niste jedini, i novine tako pišu "Barçin penal dignuo na noge cijelu Španjolsku!" itd., ali to bi se i u rukometu sudilo, a kamoli ne u nogometu.. Guranje s 2 ruke, o čemu mi pričamo?
Staro 15.04.2012., 10:53   #4160
Jelc
Super Moderators

Za one koji nisu gledali:

Pa nek svako sam procjeni.

Htio sam stavit i prvi penal ali je u međuvremenu maknuta snimka...

Jelc je offline  
Staro 15.04.2012., 11:27   #4161
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

U pocetku mi se cinilo ko da nije penal, ali ako se rulja zali na ovo onda stvarno
Staro 15.04.2012., 11:54   #4162
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Teta sanchez se fino bacio. Da je kojim slučajem sudio faul u napadu, nitko se ne bi žalio.
Ali ok, 3 boda barci, idemo dalje..
Edit: koga briga koji je igrač barce odglumio penal.. pazi lika, šepa od guranja.. Hehehe.. kraljevi!!!

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 15.04.2012. u 12:09.
dean225 je offline  
Staro 15.04.2012., 12:01   #4163
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Slazem se da na Sanchezu nije ni bilo kontakta, ali na Cuenci sigurno jest
Staro 15.04.2012., 12:04   #4164
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Pao je ko pero. Dijete od 10god ima vise snage u nogama od njega?
draksa je offline  
Staro 15.04.2012., 12:11   #4165
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Probaj koji put igrat nogomet, pa ces vidjeti kako je lako izbaciti igrača u punom trku

Mislim cak i Marca priznaje da je bio penal, koji slove ko najveci antibarcelonisti od novina, al pcekspertasi znaju bolje
Staro 15.04.2012., 12:34   #4166
draksa
Premium

Neznam za tebe,ali mene nije tako lako izgurat
draksa je offline  
Staro 15.04.2012., 12:37   #4167
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Neznam za tebe,ali mene nije tako lako izgurat
Da ti igraš za Barcu sad nebi imali o čemu pričati jer nebi bilo penala
bor1s je offline  
Staro 15.04.2012., 12:40   #4168
draksa
Premium

Citiraj:
Da ti igraš za Barcu sad nebi imali o čemu pričati jer nebi bilo penala
Da, jedino je problem sto imam 2 ljeve
draksa je offline  
Staro 15.04.2012., 12:42   #4169
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
veličanje "muške igre" (šta god to značilo, makar pol foruma ima 100+ kila i ne može potrčat)

Bome sam se fino nasmijao na ovo

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 15.04.2012., 12:47   #4170
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Probaj koji put igrat nogomet, pa ces vidjeti kako je lako izbaciti igrača u punom trku
Ahahahhaha, ma ovog nema niti u crtanim filmovima Otkud ta teorija, sve ovisi o situaciji i kako se igrač postavi, nema tu pravila. "Izbaciti" valjda misliš iz ravnoteže. Ajde mi onda objasni zašto se "remplanje" sudi kao faul na igraču koji stoji a drugi se zaleti na njega ramenom, a ne sudi se kada oboje trče i guraju se ramenima. Obje situacije su rame o rame.
I da, ako je stabilniji onaj kad stoji, zašto uvijek u remplanju izgubi od onog koji se zaleti na njega?
Jedino ga je lakše srušiti, ako mu premetiš rad nogu (fauliraš ga, potepeš ili sl.)
A penal je smijurija, i to teška
burmuz je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno