|
![]() |
#4111 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Da se meni zbroji score imao bih oko 7.7k killova i 5.9k smrti sto je tik iza Zule-ovog dupeta ![]() EDIT: RAK, ako budes imao volje onda spoji statistike nekih koji su mijenjali ime tak da bude sve pod jednim imenom... Kuzis kaj hocu reci, ne? ![]() Zadnje izmijenjeno od: maX. 01.04.2006. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Hehe...nista od mene i igranja ovih dana...samo skidam anime...pa nema dovoljno BW-a za igranje ![]() ![]() ![]() EDIT: hehe 2800 postova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4116 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
tko god je ubijen snajperom sam je sebi kriv. gledao sam meceve na profesionalnoj razini i tamo NITKO nema snajper. jer mete ti se neukazuju. i to NIKAD. sto se tice AMDejca koji je 6. na listi snajperista uvidio je kad zalegne na pod da ce prije poginuti jer igra nesimulira oruzja kako bi trebala. gotovo sva oruzja imaju odlike snajpera sto je nemoguce. vecina oruzja nije ni priblizno tako precizna u rukama obicnog vojnika. da amd nauci nisanit kroz scope na vrlo maloj udaljenosti onda bi mogao igrati i trcati po kucama. ali opet bi on kao i ja bio slabiji od onoga koji nosi neko drugo oruzje na tako maloj udaljenosti. pa se amd prebacio na pusku da se negnjavi s pizdarijama s kojima se ja gnjavim. ali ja snajper nosim iz ljubavi. premda da uzmem pusku odnosno lee bez snajpera igrao bi 20% bolje. da jos sam na poslu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4118 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ![]()
![]() |
#4120 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
npr. počne S&D , malo se pomaknemo , i već nam bombe dolete prek kuće. treba onda realism mod da možeš bacit bombu ko normalan čovjek. i ovo za dimne je isto dobra zamisao, samo da je u granicama normale
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4121 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A dimne mi fale......šmrc..... u CTF-u, pa da nas je svih 30 i onda ni Brecourt nije dosadan baš suprotno. ![]() U stvari da nas je 30 ni jedna mapa nije dosadna - ni ruske.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4122 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja osobno mrzim bombe, i prvi bih potpisao peticiju da se izbace. odnosno, da se uvede da se ne mogu bacati preko brda i 3 zgrade skupa, i još da odskoči 7 metara, i skoči iza ćoška i pogodi me u glavu, i to od Scoripa, koji ima glupi lag, pa više ti uopće nije jasno, odakle, tko, kako, nema logike... edit: Scorpio je uzet kao primjer.. ![]() Uglavnom je glavni krivac m4dm4x. jedan mod sve riješi: REALISMUS MOD!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
hmm .. kaj se tice daljine bacanja bombi .. mislim da kad bi te mape stavili u stvaran svjet i svakome od vas dali bombu da bi ju više od polovice vas moglo baciti s jenog kraja mape na drugi ... jer te mape nisu bash tak velike ... .. jedino kaj bi trebalo popraviti je odbijanje bombi .. jer sumnjam da su bombe napravljene ko loptice skočice ...
![]() |
#4125 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4126 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
jedino mapa leningrad je u kuycu, ostale ruske su po meni jako dobre. francuske mi sve idu na kuyac... Bombe- samo da ne mogu letit ko trombloni... pa jebote, ni oni toliko skoro ne može letit.. ![]() ili recimo onaj snajper iz singleplayera, koji ima poluatomatski način rada, nema ručnog repetiranja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4129 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4130 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
- svaki imalo sposoban vojnik baci bombu 30-35 metara i to vrlo precizno. Mape su tave veličine da je bacanej bombi preko pojedinih mapa moguće. - Bombe odskaču od betona (ono nije asfalt), a ne odskaču od trave i pijeska. To se čini vrlo realno. Isto tako se odbijaju od zidova kuća. - Može se ubaciti G43 i M1 Carabin scoped. Može se ubaciti i Thompson i PPSH scoped. Mislim da sam vidio i bazooka i Pantzerfaust. Ima i artiljerija i avionske bombe. Postoje i potezne i nagazne bombe. kada bi baš sve uveli onda bi igranje u Burgundyu i Lenjingradu bilo jako zanimljivo. - mozemo izbaciti i Lenjingrad i sve francuske, pa cemo igrati ukupno 4 mape. ili je bolje sa izbacimo i ruske? Ima i onih kojima i one smetaju. Odite nešo baciti u kljun. Vidim da vam se priviđa. Kakva realnost u igri? Igra nije realna ni sa 6 Reslisam modova. U stvarnosti ne bi preživio ni pola metra nakon spawna na tako malom prostoru sa tolikim brojem ljudi. I sigurno ne bi jurišao ko Boško Buha.
![]() |
#4131 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ma nabijem tu realnost...Dosta mi je realnosti oko mene. Zato i odem sat vremena dnevno se malo napucavat baš da se opustim i malo pobjegnem od svoje realnosti. Meni je igra ok kakva je i neznam kad će ljudi to prihvatit nego stalno nešto zanovijetaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
shto kazhe sam, briga me shto nije realna. zabava je bitna, jel?! nego kako da je! i kakvo spominjanje fragova, i tko che imati vishe killova na serveru. suck that. ![]() rache, bila je greshka, mislio sam na beton. omakne se. ne budi bubba. ![]() ![]() shto se tiche novog oruzhja. hell yeah, volio bih probati. i shto kazhesh, neke mape bi uchinilo zanimljivijima. people...igrajte ![]() ![]()
![]() |
#4133 | |
Faraon
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nego, bas me zanima kaj bi tek radil sa scoped M1 Carabin-om! : nuts : Meni ne smetaju ruske mape, ali mi tamo fali samopouzdanje u obliku M1 Garanda tak da na tim mapama moram uzeti snajp! Nego, u zadnje vrijeme mi se je jako poceo i svidjati, tko zna, mozda postanem novi gospar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |