|
![]() |
#4111 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Thoroughbred B Daj mi samo reci kako ih nalaziš da napraviš preko 6iljada dmg. ![]() Ja dobivam idiote u timu, ali nikad toliku količinu u protivničkom timu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4113 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ja bez problema radim 5-6k dmga evo 10ak partija danas samo dvije sma kiksal sa oko 2.5k a zujim ko debil zadnji!! ![]() P.:S. brijem da bum probal otkljucat ovog rusa 140. cini mi se jeben tank, a kaj je najbitnije manji je od smeca 62 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
t62 je zakon, al ni meni ne leži jebiga, tolko su me silovali u njemu, većinom mojom krivnjom da sam ga prodao express.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#4120 |
Banned
|
pa nerfan sam u svkaom pogledu al posebno u tom kaj me one shota obj704 lol smao cujem BOOOM i bok. al bas ono BOOOOOM ![]() ekipe su epske. tu nema govora uopce.. nikad vise botova ovo je stranso TD ovi su OP! tu nema govora! pa to je prestrasnoo kolko skidaju one shot na TX tank jebote pas Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 07.10.2013. u 19:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4123 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mrzim taj isu, najgore mi je kaj ne znam dal ima to govno od topa ili nema, a kad me strese a nema onda redovito imam osmijeh na licu, makar je razlika samo u 300 hpa ![]()
![]() |
#4127 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Realno gledajući, što bi se dogodilo jednom T54 da ga u stvarnosti bočno rokne ISU 152mm sa HE granatom.. TD-ovi bez kupole su jako specifični po meni i trebaju bit malo buffani jer imaš samo jednu prilikuza šut i ako fulaš,jebo si ježa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Banned
|
nekaj se definitivno promijenilo od kad nisam palil WOT. ovo je strasno.. pa to ispod 1k dmg nema susa na t9-10 p.s. jebena fora.. ulogiram se na forum i imam warning post koji mi je dala neka trebica moderator..za post iz sijecnja dala mi warning u kolovozu... hahaha kakvi ridikuli..ono valjda se morala dokazat kao savjestan moderator pa je kopala po postovima i dijelila warninge ahhaha unblvbl ak kupim taj ISU 152mm. sa 4 skilla na svakom crew memberu..jel cu bit ubojit lik? ko mi moze to garantirat..da ne spiskam 100k free XPa sma tak kuzim sad. 20ak partija danas. world of TDs. na teamu 3 tanka tier x ostalo TD..nista artya..super! ![]() e da imam jos neki tank tier 3. LTP.. nije vlajda da me to neko od ovih rusa podjebava pa mi je uvaljal tank koji se zove LTP??? hahaha ovo je show! nema ga na tech tree ili ja ne vidim dobro Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 07.10.2013. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Premium
|
Moram se složit da je ipak malo previše TD-ova u igri kada su desetke u pitanju...arty je nestao s "scene". Ali ![]() ![]() http://www.imagebam.com/image/09375c280212258
![]() |
#4130 |
Banned
|
ne bez zajebancije ne kuzim kog oni jebu. odustanem zbog retardiranih fora, vratim se da bi me docekalo jos vece sranje. pa to nema nigdje...from world of arties to world of tds..world of tanks nula bodova..ti likovi ce se sami pokopat. jedva cekam da izadju vozila u WT i onda cu zakucat zadnji cavel u kovceg ovom smecu sutra cu postat replaye. ahha to su trgaone.. cak i ekipa s aheavy tanks kampira u bazama... kakvi su to likovi.. ili losi botovi.. ovaj SERB je moron samo takav! Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 08.10.2013. u 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Drage kolege iz PCE klana...dajem neopozivu ostavku na mjesto deputy commandera i napustam klan. Hvala svima na svemu i posebno Meanbossu ali eto, zao mi je sto klan nije zazivio malo vise tj jace, kada se spominjalo o stvaranju PCE klana dosta je ljudi bilo zainteresirano ali na kraju nisu svi dosli, poneki su i otisli. Zao mi je sto nas nema dovoljno i to je jedini razlog zbog kojeg idem a idem kod Bulje i Thoroughbreda u njihov klan. Eto hvala i nemojte sto zamjeriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Teško zažive klanovi,"dobri" igrači su već koncentrirani po klanovima...što želim reć,PCE je mogao "zaživjet" i skupit 100 igrača ali kakvih? Onda klan i nema nekog smisla,osim druženja,a za to klan nije potreban... Daj je PCE nabacao 100 svakakvih igrača,teško da bi osvojili šta na mapi...jer bi tu bilo svega,a kvalitetne igrače je teško skupit...nekako se u HEG uspjela skupit OK ekipa (neću reć da rasturaju jer se dosta fušari još uvijek),ali ima potencijala... ![]()
![]() |
![]() |
#4134 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
E jebat ga, pomalo se vracam u WoT....neznam ni sam sta mi je. Idem brute force metodom ko bot samo po exp, zivo me vise zaboli za statistiku. Da kosu cupam jer lemingtrain od 14 tenkova ode lijevo a desna strana solobodna i 2 scouta capaju bazu. Jucer od 50 rundi 20 dobijenih i to ni sam neznam kako. Napravim sa JTem 6k dmga i dobijem noob rank od idiota sta su poginili na startu...jebes tim ako sam samo ja polu-normalan igrac. Anyway, pitanje. Jel Lowe jos zaradjuje lovu il je nerfan prihod? Istrazio T28 i sad bi to trebao kupit i nagrindat do T30... ili ic na rusku Td granu primarno? 704 mi je bio i ostao nocna mora ![]() Nekako mislim da TD sa kupolom ima vise prednosti overall. Lorr 40t grind prema Batmanu je vise mazohizam nego grind...to ako ikad smognem volje i strpljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
hehe,sve je ok...gustaj,dobar si igrac...bit ces od velike pomoci novom klanu! ![]() ![]() p.s.jos malo nek se dovucem do ST-I i t54 pa se nadam da cemo bar koji put zaplatoonat! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 |
Banned
|
mogu ti rec da u ovom svijetu TDova lemming train savrseno funkcionira ak si na strani koja napada! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Premium
|
Samo za protivnicki tim, moj tim nije i nikad nece tako pobjedit, zaglave na jednom il 2 tenka i cijela kolona se usere....ono nevjerovatno nesto. Svi se boje i cekaju da neko drugi krene prvi. Svasta, onda gledas budale i kako vrijeme prolazi i druga strana ce se il vratit il capat nasu bazu..pa se zrtvujem za domovinu i zaletim, svi me izbuse i dok reloadaju mislis da ce moji krenit..oni stoje i cekaju.... Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 08.10.2013. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nisam niti ocekivao da ce PCE imati 100 clanova niti da cemo ici igrati klanske bitke ali jesam prizeljkivao da ces nas biti barem toliko da mozemo igrati kompani. Ono kad me vidite da sam online slobodno se javite i zovite da platunisemo ![]() @BladeRy Lowe ti nesto malo vise zaradjuje buduci da je najskuplji premium tenk kojeg mozes kupiti ali opcenito svim premium tenkovima su nerfali zaradu (naravno ako igras s premium racunom to se ne vidi). I nemojte gubiti zivce s kemperskim tdovima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 |
Premium
|
Ma lowe je jedini premium sta imam, pa htio ne htio moram s njim zaradjivat. I kad izgubi donese sta u blagajnu. JT je dobar za nabijat dmg za daily 250k, al radi i troskove ![]() Prije sam sa arty zaradjivao, sad izgleda ni to nije nacin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |