|
![]() |
#4081 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Heh, vjerojatno i ja i svi mi, ali lako je preko foruma s tuđim q po tipkovnici mlatiti i bit moralna veličina ![]() Napraviš si otok usred jadrana, a namirnice ti dostavlja helikopterom Todorić osobno ![]() Ali to ti je to. Prosinečki kojeg si spomenuo mi se čini kao jedan od onih kojima taj nedostatak privatnosti i ''normalnog'' života i dan danas smeta i teško se nosi s tim. Evo kud će Pep i Pogba, šeik plaća ![]() http://www.tportal.hr/sport/nogomet/...Guardiolu.html
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 07.05.2015. u 12:10. |
![]() |
![]() |
#4082 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Ajde hvala bogu da se više makne iz Bayerna. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4084 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Zašto većina ljudi pljuje po Guardioli? Pa Bayern je jedne sezone igra vrhunski nogomet i osvoija sve šta se moglo (Ribéry je tu sezonu odigra čudesno uz standardno odličnog Robbena). Nije kriv trener šta su igrači stariji 3 god., ozljeđeni i sl... Mora bit da je osta Jupp Heynckes da bi Bayern automatizmom osvoija ligu prvaka iduće sezone. Guardiola se može prigovorit da nema plan B, kako u Barcelona tako ni u Bayernu i to je činjenica. Zadnje izmijenjeno od: antebr. 07.05.2015. u 13:09. |
![]() |
![]() |
#4086 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Aha lichsteiner niije bio bocni kad je prosao trojicu i pucao s 10 m u bezdan? Ili je u torinu centar na 10m od gola? Pogledaj si tekmu opet...ja jesam jucer pa ces uvidjeti da si napisao glupost. |
![]() |
![]() |
#4087 |
Mirko, a ne Harry
|
Dobro u tom slučaju je on prešao centar i još jedan igrač a ostali su čekali na svojoj polovici. No nije ni važno, dobit će Juve svoju porciju na Bernabeu igrali 8-2-0 ili bilo kako drugačije. |
![]() |
![]() |
#4089 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4090 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Imam ja toga još,imaš i ti hajlajte koje bi trebao bar pogledat ako već ne gledaš tekmu a tu izvališ i ostaneš živ ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Nema nogometa u Španjolskoj nakon 16.05. Ne mogu se dogovoriti oko raspodjele novca od TV prava. Ovo ide Realu u korist jer bi se Luka mogao vratiti a i Barca bi imala pauzu baš u trenutku kad su u najvećoj formi. http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...efinitely.html |
![]() |
![]() |
#4092 |
Mirko, a ne Harry
|
Pa zapravo po svim komentarima i hvalospjevima o Juventusovoj magičnoj pobjedi dalo se naslutiti kao da je Juve pobjedio sa 3-4 razlike i apsolutno izdominirao Real i da će naravno Juve razvalit raspali i "out of form" Real (kojem Barca bježi samo 2 boda a igraju najbolji nogomet) i proći dalje tako da bi zapravo nas Realovce trebalo zanimat kakvi će komentari biti ako Real prođe. |
![]() |
![]() |
#4093 |
Guest
|
a kvota na Real , 1.62 i raste ![]() Bit će 1.70 na dan tekme, pa bubrege bi na to stavio ![]() |
![]() |
#4097 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4099 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Neznam kako ti to računaš, ali Varan je u pravoj formi. Zadnje dvije šta je igrao, bilo je pobjeda Reala i 4+ golova Barca-Bayern. ![]() Vidi Pottera, na kraju će još uplatiti i navijati za Juve. "Poslije ovako nečega čak mi na trenutke dođe da mi ni ne bude žao ako Juve prođe." ![]() Onda će reći bila je teška utakmica protiv Valencije, španjolsko prvenstvo je ipak najvažnije... Da skratim, bit će barem 5 razloga opravdanja neprolaska u finale kako je i sam drug Brko naveo. ![]() QuidZz, nije. Sevilla ima lijepu priliku. Prijašnji Kup Uefe su uspjeli obraniti Real Madrid i Sevilla. Znači, Sevilla bi mogla postati prvi klub u povijest koji je obranio Kup Uefe i Europsku Ligu. Svaka čast... ![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4101 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#4102 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#4103 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
E vidiš, to je razlika između onog gore kolege od kojeg sam kopirao post i bilo koga drugog, kad pročitam njegov nekako simpatiziram Juve, kad pročitam tvoj najradije bi da im se sruši stadion ![]() Edit: lel čak nisam ni dobro ni pročitao kakvu si glupost izvalio, špa prvenstvo da bude važnije od osvajanja LP dva puta zaredom a još ni ne ovise samo o sebi u prvenstvu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 08.05.2015. u 13:38. |
|
![]() |
![]() |
#4108 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#4110 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam je li istina, to je index.hr. No ako je, za tu gestu, po meni, ima pravo ne samo plakati i gelirati se već i puno toga više. Kome ne paše, neka uplati 7 milja i više eura u dobrotvorne svrhe i tek onda ima pravo kritizirati i pri tome ne mislim na igru već čovjeka i ponašanje. A gdje su ostale donacije..... Haters gonna hate. Over and out ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/ron...ra/818984.aspx |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|