|
![]() |
#4082 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Tako nekako. Opet to skoro vrijedi za sve. Za jedan mobitel naprave odlične maske, za drugi ko da poblesave i naprave nikakve. Makar sam sa Nillkin staklom zadovoljan. Ne govorim koliko bi mogao i ako bude štitio ekran od ludorije, ali sigurno bolje štiti od folija, manje zaje-baje s stavljanjem na mobitel, prikaz mi je bolji, tipkanje je bolje i ako traje koliko i folije već je super. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
No eto, frend ima Nillkin staklo na Z1C a ja neko ProGlass na S5 i Z1... neke razlike ne vidim. Jednako je packavo, dobro se drže oba dva i na oba jednako nema ogrebotina. Njegovo prednje je koštalo 7 USD, a moje prednje i zadnje za Z1 6 USD. |
![]() |
![]() |
#4084 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() |
#4086 |
Premium
|
Ma već je to stiglo do mene u metropolu. Brzi su Janezi, ampak se razme. Ambalaža je vrh. Kao da sam kupio mobitel, a ne obični kejs. Dual layer pakung u prozirnoj foliji plus folija na samom kejsu. Iza 17 sati isprobavam pa ću napisat jel to išta valja, a možda okinem i koju fotku.
#4087 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Da li servis kod z3c prizna odljepljivanje ekrana kao tvornicku gresku i odma uzmu popravit bez puno pitanja? Da li je bolje nosit u t-mobile ili odma u servis? Cura ga ima. Citam stalno ovdje o tome i nekidan idem vidit i na njezinom valjda pola ekrana toliko ima lufta da se vidi svjetlost od ekrana. Uzas. E sad naravno da nije 100% nov i pao joj je i ima ogrebotina, pa sam cekam da mi kazu da se zbog pada odlijepio. |
![]() |
![]() |
#4089 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ok, odnesem u t-centar pa cu vidit. |
|
![]() |
![]() |
#4090 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pretpostavka je majka svih zajeba |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4092 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U slučaju da ste propustili, evo i 4k video recenzije Z5 Premiuma. A evo i pisane pa navali narode ![]() http://mob.hr/sony-xperia-z5-premium-recenzija/ Zadnje izmijenjeno od: mbusic. 16.11.2015. u 18:13. |
![]() |
![]() |
#4093 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Zadnjih nekoliko dana paralelno uz LG G2 koristim i Xperia Z1. Pošto sam imao Z3C prije LG-a, moram primjetiti da je Z1 tenk u odnosu na Z3C. Mobitel je stvarno kvalitetno napravljen, zaštitni pokrov za usb, karticu i sd su puno bolje izvedeni. Općenito, jako kvalitetbo napravljen telefon. E, i samo zbog fantastične Sony tipkovnice sam ga u stanju ostaviti i prodati G2.
#4094 |
našikan pravim haos
|
Izašao camera update za vlasnike Sony Z5 i spin-offa....kozmetički zahvati na UI-u i dosta ubrzano podizanje camera app-a. Promjene u algoritmima nema niti će ikad biti. |
![]() |
![]() |
#4095 |
Antimićanin
|
A bitno da su se tebi i meni smijali kad smo rekli da je to to kaj se kamere tiče... neka. Sad ga sigurno neću kupiti. Prvo jer su usrali bateriju naspram Z3 i drugo jer je kamera ista ili zanemarivo bolja od Z1 koji je svjetlo dana ugledao pred 2 godine... |
![]() |
![]() |
#4097 |
Antimićanin
|
Procesori će biti sve topliji i možda sve rastrošniji, barem što se Snapdragona tiče ![]() ![]() SD801 je majka dan danas za 99,9% stvari. Ok, osim za antuntuna, tu je već star ![]() Nemam mobove na pretplatu niti ikad više ću ih imat, došlo mi iz guzice u glavu. A Z5 sam mislio uzet kao zamjenu za Z1. Na kraju definitivno odustajem od toga jer vidim da nema nikakvog smisla. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.11.2015. u 16:12. |
![]() |
![]() |
#4098 | ||
našikan pravim haos
|
Po kojoj logici ako se smanjuje nm tehnologija? Sami su rekli: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4100 |
Premium
|
Možda bude baterija trajala duplo duže ako se novi uređaji budu normalno (čitaj slabo) koristili. Vjerojatno kod laprdanja o duplo duljem trajanju baterije misle na stand by vrijeme jer kod aktivnog korištenja čisto sumnjam da je moguće duplo dulje trajanje. Procesor čini tek jedan dio ukupne potrošnje, a gdje su još ekran, zvučnici, signal i ostale kerefeke... Po mojim osobnim iskustvima loš ili nestabilan signal jako ubijaju bateriju i tu niti najštedljiviji procesor ne može puno pomoći.
#4102 |
Antimićanin
|
Pa kak je krenulo sa SD810, tko zna ![]() @The Man Tak jasno. No i sam Android pocica dobar dio, pogotovo kad dođe neka verzija google servicesa pa popizdi. No sad odemo OT. Uglavnom, Sony ide prema naprijed ali sporo. |
![]() |
![]() |
#4103 |
Registered User
|
Problem je optimizacija kernela koja je kriminalna. Em je sve trzalo pa su to pokrpali, pa su dečki na XDA našli caku i navodno zombie kernel troši barem upola manje struje. Ja neću probavat jer mi se ne gube DRM ključevi za low light shit (mada kakvo je stanje ne bi bio na nekom osobitom gubitku) pa čekam rasplet root sage i DRM fore vračanja ključeva na UBL. BTW novi UI je bombončić, fali burst, algoritme nisu mjenjali jer se to ne može sa apk fajlom, ali koliko vidim meni više nema left side blura, zasad, hooray ![]()
#4104 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#4105 |
Registered User
|
#4106 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Razvijati vlastite čipsete nije ni lako ni jeftino. Plus što baš i nemaju iskustva u tome za razliku od Samsung i Huaweija, a ni mobiteli im ne nose neku lovu (stalno su oko pozitivne 0, za razliku od ova dva navedena) pa baš i ne vidim neku ekonomsku računicu u tome.
![]() |
#4107 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Jel itko pročita vijest prije nego šta je komentira ili je i loša vijest dobra ako se tiče Slonya? Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.11.2015. u 07:17. |
|
![]() |
![]() |
#4108 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dolazak još jednog igrača na tržište čipseta je dobra vijest za nas potrošače. Koliko će biti uspješni ovisi o cijeni i performansama tog/tih čipseta.
#4109 |
Registered User
|
Pa u tom i je fora, do sada nije bilo HALova uopće, neg se trebalo izvlačit, a zadnji dostupni su bili od Z1 sa 4.3 androida koji su se portali na 4.4, 5.0 i 5.1 pa i 6.0 AOSPe a sad bar nešto. Tako da iz tih sabotiranih se mogu napravit punokrvne jer je bilo devova na Z3 dretvi na xda koji su pokušavali ranije ali pošto nije bilo ništa službeno dobili su pisma iz odvjetničkog ureda Sonyja...
#4110 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ekipa, davio sam Brku preko PM, ali da pitam sve skupa. Xperia Z2. Jučer napravljen factory reset. Otad ne mogu uspostaviti odlazni poziv, niti me tko može dobiti pozivom. Međutim, 112 normalno zove ibs njima sam 2 puta razgovarao. Također, podaci normalno rade, evo i sad surfam na 3g Kad pokušavam pozivati iskoči obavijest zabrana odlaznih poziva. Ima netko ideju? Naravno, nikakve zabrane u postavkama nema. E, još jedna stvar, ne mogu uopće u recovery. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|