Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.12.2011., 11:31   #4081
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Je, navodno je to ping prema ostalim igračima, u browseru je to ping prema serveru. U BC2 se ingame prikazivala ukupna latencija, što bi i u BF3 bio puno korisniji podatak, pogotovo zato jer su stavili onaj netcode smoothing.
Anyway, hitreg nije client side, barem ne u potpunosti. Je, tvoj komp provodi ista računanja kao i server, ali server ima zadnju riječ i određuje ko je mrtav, a ko nije. Lag (instant smrti, smrt iza covera) je upravo posljedica toga, tj. neslaganja onoga što kaže server i onoga što je tvoj komp izračunao.

U BC2 je sve bilo na serveru pa kad je nešto nije bilo u redu, usporeno ti je slao informacije, što se manifestiralo kao teleportiranje svega oko tebe. Client je vremenski uvijek bio iza servera. U BF3 si ispred servera, ali kad stignu pravi podaci, sever te vraća natrag što doživljavaš kao trzavo kretanje u ogromnim koracima.
da, ovo je i demize napisao neki dan, BF3 koristi hibridni sustav
Staro 08.12.2011., 11:32   #4082
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Znaci pojednostavljeno:trejdali su ocajne hitboxeve za rubber-banding i instant smrt/smrt iza covera.

Ja mogu zivjet s tim, MRZIO sam ocajne hitboxeve

Nitko ne spominje, al u 64p serveri meni rade dosta bolje nego 32p serveri iz BC2, tako da sve u svemu, podnosljivo...
zen_sux je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.12.2011., 13:01   #4083
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Pingovi su od servera do igraca, a ne od igraca do igraca, to sto svatko ne vidi jedino svoj ping je po meni fail a ne namjerno...
Staro 08.12.2011., 15:52   #4084
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ovo je vrh:

http://symthic.com/?s=bf3&sb=plots&pt=heat

vec sam postao, ali sad je updateano sa vise info i heatmapama

usporedba scopeova:
http://www.reddit.com/tb/n4ws6

novi wallpaper:
original:
http://www.reddit.com/r/battlefield3...ed_subliminal/

samo danas, preuzmite besplatno PlayClaw:
http://www.giveawayoftheday.com/playclaw-2-1-0/

Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 08.12.2011. u 17:35.
DeadMan+ je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2011., 19:20   #4085
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pobogu, što se događa sa ovom glupom igrom?!
Naime, danas je mene i još jednog dečka sa TS-a (malaivica) na pola runde switchalo u drugi team; igra se smrzla, nestala nam oružja iz ruku (kao da smo u spectator mode-u).Tako je stajalo 10ak sekundi i onda je pisalo da nas je netko ubio, te spawnalo na random mjesto u enemy deployment-u da trčimo u suprotnom smjeru kao dva kretena.
Onda smo skužili da nas je igra balansirala u drugi team.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2011., 23:05   #4086
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Pobogu, što se događa sa ovom glupom igrom?!
Naime, danas je mene i još jednog dečka sa TS-a (malaivica) na pola runde switchalo u drugi team; igra se smrzla, nestala nam oružja iz ruku (kao da smo u spectator mode-u).Tako je stajalo 10ak sekundi i onda je pisalo da nas je netko ubio, te spawnalo na random mjesto u enemy deployment-u da trčimo u suprotnom smjeru kao dva kretena.
Onda smo skužili da nas je igra balansirala u drugi team.
Mozda vas je admin rucno premjestio.

@ deadman
Tnx za giveaway
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2011., 23:24   #4087
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT Pregled postova
Mozda vas je admin rucno premjestio.

@ deadman
Tnx za giveaway
And...your point is?
Pročitaj simptome! Zar ne bi trebalo normalno prebaciti bez ikakvih pizdarija?!

Staro 08.12.2011., 23:50   #4088
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
And...your point is?
Pročitaj simptome! Zar ne bi trebalo normalno prebaciti bez ikakvih pizdarija?!
U nekoj normalnoj igri bi
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2011., 23:52   #4089
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Update 3.9gb? Jesu li oni RETARDIRANI?!
Kliknes play without updates (kampanja) i onda napiše Please install the game first - open game menager i naravno nece radit dok se update ne skine. Zasto onda uopce postoji da opcija?! Baš su biseri.

Zadnje izmijenjeno od: kripton. 09.12.2011. u 00:12.
kripton je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 01:27   #4090
ezz
Premium
Moj komp

ezz's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
zašto se svi pjenite na veličinu updejta ?? tak svejedno, install i peri

Oglas
Staro 09.12.2011., 10:35   #4091
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ja mislim da vamo 98% ljudi ima flet i brzinu bar 5Mb, nabrijete mjesecno 100gb prometa i sad je problem odvojit 1h da se skine peč od 4gb?

Bolje da je velik peč i da poprave sto vise stvari nego da non stop štancaju male.
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 10:44   #4092
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Ja mislim da vamo 98% ljudi ima flet i brzinu bar 5Mb, nabrijete mjesecno 100gb prometa i sad je problem odvojit 1h da se skine peč od 4gb?

Bolje da je velik peč i da poprave sto vise stvari nego da non stop štancaju male.
10x je napisano da je u patchu sadržana Back to Karkand ekspanzija, samo ekipi je lakše laprdat i wajnat nego pročitati 10x ponovljene činjenice.

A to što je velik patch, problem je što oni svakim patchom pola stvari poprave, pola pokvare (facepalm).
Npr, ja nisam imao nikakvih problema sa battlelogom do ovog zadnjeg patcha, od tada ne mogu joinat niti jedan party, invite na party mi dođe ali battlelog kaže could not find party, create party button kad pritisnem ne dogodi se ništa, 1 dnevno mi se dogodi random bf3.exe crash, itd. Džabe im njihovo fixanje, kad su mi s.ebali battlelog, joinanje, bf3.exe, itd. A imam najnormalniju englesku limited edition verziju....
Staro 09.12.2011., 11:03   #4093
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Svejedno, patch i ekspanzija bi trebali biti odvojeni download.Trebaju omogućiti optional download, jerbo neki ljudi neće kupiti ekspanziju pa stoga nema smisla da skidaju patch+ekspanziju u jednome.
I btw, svi ste tu skidali majke, očeve i Bogove kada ste vidjeli veličinu patcha, a sada tu pametujete onima koji su tek sjeli za igru nakon par dana; bez obzira što većina ima FLAT i 4mbs, meni se jebeno nije dalo skidati 4GB tkzv. 'patch-a'.
Odgađao sam to u pet navrata.
Prokleto odvratno je da sam ja primoran skidati patch+ekspanziju, a samo mi patch treba za igranje; moja poanta je da bih ja htio napraviti backup patch-eva, pa ako budem morao reinstalirati igru samo zakeljim patcheve i mirna Bosna.
Aliiiiii neeeeeeeeee, ovo je zakon!Bolje da svaki put skidam 2,4,6 GB, jel da?

Staro 09.12.2011., 11:19   #4094
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
O bože...čak i na 4Mbita mi se patch skinuo u manje od 2 sata...prestanite whineati radi gluposti, većini vas kompovi rade non stop, bili vani u gradi ili sjedili za njim...šta je toliki problem odmorit se od battlefielda 2 sata dok se patch skine?
Ekipu koja nema flat u potpunosti razumijem, al vi sa flatom, ohladite. Ima puno većih problema o kojima možete whineati u vezi bf3.

Prodaje:
1.
scp je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 11:24   #4095
El Indio
Registered User

El Indio's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Flat rate ekipa stvarno nema sta prigovarati na velicinu patcha s obzirom da je brzina skidanja stvarno odlicna.... da imamo posla sa recimo blizzard downloaderom onda bi to stvarno bilo grozno
El Indio je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 11:46   #4096
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Nema veze s prometom nego si se taman zazelio igrat kad ono prvo moras patch skidat 2h da bi mogao igrat...ja sam srecom znao da dolazi patch pa sam ga odmah ujutro stavio skidat al navecer igram 2-3h i da nisam znao takodjer bi tu vecer skidao patch umjesto igrao...sumnjam da ne bi reagirao kao i ovi ostali
Staro 09.12.2011., 11:51   #4097
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Svejedno, patch i ekspanzija bi trebali biti odvojeni download.Trebaju omogućiti optional download, jerbo neki ljudi neće kupiti ekspanziju pa stoga nema smisla da skidaju patch+ekspanziju u jednome.
I btw, svi ste tu skidali majke, očeve i Bogove kada ste vidjeli veličinu patcha, a sada tu pametujete onima koji su tek sjeli za igru nakon par dana; bez obzira što većina ima FLAT i 4mbs, meni se jebeno nije dalo skidati 4GB tkzv. 'patch-a'.
Odgađao sam to u pet navrata.
Prokleto odvratno je da sam ja primoran skidati patch+ekspanziju, a samo mi patch treba za igranje; moja poanta je da bih ja htio napraviti backup patch-eva, pa ako budem morao reinstalirati igru samo zakeljim patcheve i mirna Bosna.
Aliiiiii neeeeeeeeee, ovo je zakon!Bolje da svaki put skidam 2,4,6 GB, jel da?
Druže živorade z rafnerje
Backup igre se radi na način da backupiraš CIJELI folder Bf3, nakon reinstalla windowsa, samo taj folder presnimiš natrag di ti je zadani install folder u originu, i vidi čuda maloga, ne trebaš skidati ni megabajt
Nawb

@Rudy - druže grudy, jedno 3 dana je bilo na 1/5 cijelog ekrana battleloga velika obavijest za patch, dakle sve detaljno, otkad do kad, koliko, šta, gdje, kako, zašto, itd., samo je trebalo pogledati očito. Ne kažem tebi osobno, nego generalno, wajna se za sve živo, a očite stvari se ignoriraju....
Staro 09.12.2011., 12:01   #4098
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
jedno 3 dana je bilo na 1/5 cijelog ekrana battleloga velika obavijest za patch, dakle sve detaljno, otkad do kad, koliko, šta, gdje, kako, zašto, itd., samo je trebalo pogledati očito. Ne kažem tebi osobno, nego generalno, wajna se za sve živo, a očite stvari se ignoriraju....
Upravo tako, ja sam recimo bio jedan od onih koji nisu provjerili pa sam skidao kad sam došao s faksa, a tad sam mogao igrat. Al šta sad, nece pobjec ni BF ni ekipa sa TS-a.

P.S.:

Prodaje:
1.
scp je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 12:01   #4099
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Ja rekoh da sam znao, no ne gledaju svi uvijek obavijesti
Staro 09.12.2011., 12:49   #4100
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Rudy Pregled postova
Ja rekoh da sam znao, no ne gledaju svi uvijek obavijesti
Znam, zato sam i napisao onaj dio sa 'generalno...'.
Ali ako netko igra igru, ulazi u faking battlelog ko zna koliko puta dnevno, valjda će pogledati šta je to zeleno preko pol ekrana sunce mu poljubim žarko.
Ako neće, nije igra kriva što je nekom lijeno pročitat obavijest.

@scp - you got me
Staro 09.12.2011., 15:22   #4101
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Nemaju svi 10mbita brzinu i posebno nastane problem kada je spojeno 3+ ljudi na istu mrežu, previše se uspori a da ne govorim da dok se ovo skida pored ništa drugo ne moze skidati niti raditi.
Evo ja sam otisao na faks prije 4h, dobro vjerojatno se veza usporila zbog koje-čega ali update je tek na 23.86% tako da nije nešto ekstra brzo, bar meni.
Staro 09.12.2011., 15:26   #4102
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ne možeš ljudima ugoditi,kad nema patcha vajna se zašto nema patcha,kad izađe onda se vajna da je prevelik,strašno nešto.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 15:30   #4103
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor El Indio Pregled postova
Flat rate ekipa stvarno nema sta prigovarati na velicinu patcha s obzirom da je brzina skidanja stvarno odlicna.... da imamo posla sa recimo blizzard downloaderom onda bi to stvarno bilo grozno
ali zato je blizzardov patch 50mb.. nema nista u gaming industriji bolje od blizzarda, tako da ga se ni ne isplati stavljat u takvu recenicu.

a ovo sto se velicine patcha tice, se potpuno slažem. koga briga kolki je patch. skines ga i igras dalje.. glupo samo zbog nekih koji nemaju flat, al jbg
Danko86 je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 15:37   #4104
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Ne možeš ljudima ugoditi,kad nema patcha vajna se zašto nema patcha,kad izađe onda se vajna da je prevelik,strašno nešto.
Nije stvar u kukanju. Stvar je u tome da moraju razdvojiti mape od potrebnog update-a. Onaj tko ne želi skidati novu mapu neka ju ne skida, njegova stvar, nece ju igrati. A update koji je ključan jer ispravlja masu bugova u igri treba skiniti. Kao što se u svakoj drugoj igri prvo pita želite li ili ne skiniti novu mapu trebalo bi se i u BF.
Staro 09.12.2011., 15:39   #4105
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
brijem da im je to marketinški trik. ono skines si karkand i onda si mislis "ma ako ga imam vec na kompu, zasto ga nebi i kupi"
Danko86 je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 15:47   #4106
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ako ćemo iskreno, 99% ljudi šta već imaju BF3 će kupiti i Karkand, tako da cijela ova priča nema smisla, iako nema smisla ni stavljati mape i patch u isto pakovanje. Ljude zapravo nervira šta im Dice ne daje izbor, nego ih prisiljava da skinu i Karkand, iako će ga kasnije ipak igrati
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 15:54   #4107
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Ja ga neću kupit, ja nisam ni znao da se nove mape placaju kad sam kupio igru i pljunio 345kn za nju pa da jos stalno kupujem nove mape. Tu sam kriv jer sam bio neiformiran i sve previdio, jer mi se igra toliko svidjela da sam ju kupio prije nego li sam ju i zaigrao a to nikad nisam napravio - inace ne kupujem igre. Pa pokvareni prokleti kapitalisti, ne znaju jednostavno kad je dosta. Ako je došlo vrijeme da kruh platim 9kn onda komotno mogu i za svaku mapu jos dat po 5 eura ili koliko je više. Kako ih samo nije sramota, nije im dosta milijarda, oni moraju imat 20 milijardi ili koliko već, kao da i sa ovim prvim nebi dobro živjeli.
Staro 09.12.2011., 15:58   #4108
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ako ćemo iskreno, 99% ljudi šta već imaju BF3 će kupiti i Karkand, tako da cijela ova priča nema smisla, iako nema smisla ni stavljati mape i patch u isto pakovanje. Ljude zapravo nervira šta im Dice ne daje izbor, nego ih prisiljava da skinu i Karkand, iako će ga kasnije ipak igrati
Da...
Staro 09.12.2011., 16:03   #4109
El Indio
Registered User

El Indio's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
nema nista u gaming industriji bolje od blizzarda
Ima blizzard puno vrlina, ali njihov downloader nije među njima. Sjecam se da je skidanje starcrafta 2 na release day (nije bilo preloada) trajalo cijelu vjecnost jer je downloader skidao prosjecno 25 kb/s, dok je origin sve uvijek skidao punom brzinom. To nije problem kod manjih patcheva, ali svaki veci update (nije ih bilo toliko za starcraft, ali za WoW je) je uvijek bio bolan.
El Indio je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 16:29   #4110
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor kripton Pregled postova
Ja ga neću kupit, ja nisam ni znao da se nove mape placaju kad sam kupio igru i pljunio 345kn za nju pa da jos stalno kupujem nove mape.
Ti ili si kupio Karkand i toga nisi svjestan ili te netko dobro oženio. Platio si osnovnu igru 345kn, a prodavala se za oko 150...
Citiraj:
Autor kripton Pregled postova
Pa pokvareni prokleti kapitalisti, ne znaju jednostavno kad je dosta. Kako ih samo nije sramota, nije im dosta milijarda, oni moraju imat 20 milijardi ili koliko već, kao da i sa ovim prvim nebi dobro živjeli.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno