|
![]() |
#4081 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#4082 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
I ja ga uzo i nisam stigo ni jednu odigrat jer mi stalno puca igra, izbacuje me na login screen.. probao i WoWp i packet loss po 60%... Ima li jos neko problema s wot-om danas? S drugim igrama nikakve frke, osim što su me brzo pretukli pa mi nije zabavno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4085 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dobro, koliko ja moram damagea napraviti da bi moja ekipa pobijedila ? http://wotreplays.com/site/372153#ka...m4n123-isu-152 EDIT : Tako tipično, nakon vrhunskog poraza, dobijemo borbu u kojoj napravim 0 damagea. Well played WG, well played.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 05.10.2013. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
Moderator
|
Mali zmaj u akciji. ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/372734#sa...mdejac-arl_v39 Tifa, napokon je sve proradilo. ![]()
![]() |
#4089 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4090 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() pa znas da sam ja solo igrac bil, nikakvi teamovi, platooni, klanovi. full posada i skillovi desetki km odvozenih po mapi. rijetko me ko mogel skinut. batmana treba znat igrat onda si ti team problem nastaje ak je na protivnickom teamu onaj grk, satanicom. a i njega sma znao lukavstvom dobiti. lik je lisica t62 mi je bil jedan od losijih tankova. 54 je kralj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
Moderator
|
![]() |
#4093 |
Banned
|
jel ima gdje link za buduce major update.. ono novi tankovi, promjena enginea, fiizke, nemam pojma nekih velikih promjena u WOT-u.. ne igram mjesecima vec pa me insteresira kojim smjerom namjeravaju ici sovjeti. rostal sam malo po FTR blogu al nis pametno nisma nasel |
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 |
Guest
|
SS više ne posta na blogu, prešao je na wot-news: http://ftr.wot-news.com/ Ukratko: 8.9 - nova linija njem. td-ova 9.0 - novi grafički efekti, možda i fizika |
![]() |
![]() |
#4095 | |
Banned
|
Citiraj:
e to me interesira taj 9.0 bi me mozda mogel vratit da probam ponovo halat thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Premium
|
Imam neki feeling da večeras kupujem IS7 ![]()
![]() |
#4097 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() T62 mi je najbolji med u igri, za razliku od bata ima gotovo pa neprobojnu kupolu. Meni t54 nije dobar, samo zbog topa, a t62 ima sve prednosti t54 + odlican top. Cekam popust za e50m pa da vidimo i taj medium, sa t54, t62, obj 140 i batom imam fini prosjek dmg i na svakom acea, a znas da nije lako doc do acea s tim tenkovima. Najteze mi je bilo sa batom, trebalo mi je cak 200 partija. Sad sam na centurionu 7/1, idem i na britanski med 10. Oboazavam mediume ![]()
![]() |
![]() |
#4098 |
Banned
|
ne znam jel t62 buffan od kad sma ja prestal halat al kolicina dingova na 54 i 62 se ne moze usporediti. silueta.. to su dva razlicita tanka i 62 za random solo je kita od tanka. buse te ko svicarski sir. kad malo bolje razmislim batman je najbolji tank u igri i nema mu ravnog. (mozda t57heavy.) ko ga zna igrat, iskoristit sve njegove prednosti, sa full crew, nece ga ni taknut jel on nema armor. UFO p.s. nema wot instaliran, al bi rado pogledal video. ne znam koji ti top koristis na 54 da ti nije dobar. ja sma koristil onaj drugi, brzi i to je bil masakr. mislim da sam na 56% w/r solo na 54, a s batom nesto manje oko 54-55% stal sma na 950+ partija s batom, a da nisma prestal igrat igral bi samo njega i bil bi na par tisuca. preejebena stvar ocito imas drukciji stil igre od mene. ja ne kampiram. e50m. nema kaj trazit sa ovim durgim mediumima...jedino ak mislis rammat ekipu. prevelik je i nema prednosti koje imaju ovi drugi tankovi. e da, znas koji mi je najveci problem sa batmanom znal bit, kad imas los team koji ne radi damage....i to se vrlo cesto znalo dogodit.. da ostanem bez municije xD Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 06.10.2013. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 |
Strichek Moderator
|
World Of Tanks
Nije buffan, t54 vise dinga zbog toga sto upada sa tier9 koji nisu uvijek sa zadnjim topom za razliku od desetki, probao sam oba topa na njemu i slazem se da je taj bolji makar sa njim cesto dingam a da ne pricam da rijetko koju desetku sprijeda mozes probit (sa goldima prakticki ne igram). Bat je super, sa njim imam 61% w/l i 2300 dmg prosjek na 250 partija, a sad su ga nerfali pa nema vise snajpanja sprijeda, a tesko je nekog flankat ako ti je tim pun idota. U jednoj partiji smo nas tri bata igrali protiv tima bez artyja i tda, skoro svi ht, pojeli smo ih, doslovno pojeli. Otkad je arty nerfan jako puno ljudi igra sa tdovima a uletit izmedju 3 tda tier 10 je samoubojstvo, instaliraj wot pa da malo haramo sa betmenima ![]() Sa t62 i betmenom igras skroz drugacije i zato velim da je betmen nenormalan medium ![]() P.s na onom videu imam skoro 8000 dmg, ubio sam 4 desetke na betmen foru sto ne bi mogao ni sa jednim drugim tenkom. Nemoguce je usporedit koji je od ta dva mediuma bolji jer sa svakim je stil igre drugaciji ali oba dijele prvo mjesto, makar vecu prednost dajem t62. I jos jedna stvar, dosta puta sam oneshootao betmena sa gwe 100, t62 nikad. Edit: da da, samo 30 metaka ps mtr, ostalo mi 3 nakon one partije ![]()
![]() |
#4103 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4104 |
Premium
|
Purchased: 'IS-7' sucessfully purchased. Spent credits: 6.100.000. !!! ![]() Moćno "oružje" ![]() http://wotreplays.com/site/373771#fi...red-object_268
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 06.10.2013. u 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4109 | |
Banned
|
Citiraj:
tip je imal i srece jer su kontra team totalni dilkani. ![]() p.s. zgleda mi kad gledam ovaj replay kao da tipa uopce ne vide, sto je nemoguce, jer niti nema scouta, niti puca iza grmlja kak treba, a nitko od protivnickog teama ni ne pokusava uperit cijev prema njemu. dobro je grif je tu. 6k dmg 4 killa sa t57h bas velim TB-u da zujim nenormalno. tijelo mi se odviklo od igre totalka..glava leti na jednu stranu, ruke na drugu, zujim strava.. trebalo bu mi par dana da se mehanizmi posloze. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 07.10.2013. u 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4110 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|