|
![]() |
#4081 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
zatim nek ide na market i povuče updejt već postojećih aplikacija. Dodaj par widgeta na zaslon, recimo wi fi i mobile network switch kako biš konrolirao lakše njihovo paljenje-gašenje. Od aplikacija hmmm, ima ih tona...al evo za početak: switchPro widget ,viber , skype , soundhound , retrocalcurator ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4082 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
@dekky: thnx na pomoci ![]() Zanima me za koje aplikacije vrijedi dati novce? Da podrzim developere... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579 Zadnje izmijenjeno od: dekky. 09.03.2012. u 19:19. |
|
![]() |
![]() |
#4086 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#4089 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Izasao ICS za S2 http://galaxys2root.com/galaxy-s2-ro...t-i9100-xxlpq/ |
![]() |
![]() |
#4090 |
Premium
|
Evo našao u linksu otg adapter pa ako nekom treba, ima tamo.. http://www.links.hr/?naziv=adapter-d...kl=200.300.154 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gigabyte je izbacio entry level dual SIM mobitel GSmart G1355. Cijena 285$ http://blog.gsmarena.com/dual-sim-an...of-our-camera/
#4092 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Poštovani evo ponosni sam vlasnik sony ericssona xperie ray s androidom 2.33. No naravno ja ko ja moram nešto sprčkati. Ovako znaći upslio sam si nekakve prečice i neznam ih maknuti. Probao sam ići isto tako kako sam ju upalio da ju ugasim, ali onda mi se pojavila i druga takva. Bilo kakva ideja je dobro došla. Hvala! |
![]() |
![]() |
#4093 |
Premium
|
Šta nema onaj sistem da pritisneš kraticu/widget, držiš prst na tome dok se ne pojavi kanta za smeće na dnu ekrana i onda je odvučeš u tu kantu?
#4094 | |
Premium
|
Citiraj:
Inaće mob imam tek nekih 5 dana, ali brate do sada sve koje sam imao skužio sam za 1-2 maksimalno, a ovog još ne kužim do kraja. |
|
![]() |
![]() |
#4095 |
Premium
|
Isti klinac jel widget ili kratica. Uhvatiš ga i odvučeš u smeće (pojavi se kanta u sredini na dnu ekrana). Radilo mi je na Desireu, a radi mi i na SGS2.
#4096 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4097 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
kako znati jeli 3g brzina interneta na androidu
Nokia ima na mobitelu oznaku 3g kada je signal 3g, da li to ima na androidu... neka aplikacija ili nesto,,, zanima me jer bi kupio mobilni internet pa da odmah vidim kakva je jacina signala, jer cu posuditi tele 2 karticu, i vip, imam t-mobile.. to mi treba jer cu na moru za uskrs utvrditi koja mi je mreza najjaca sa signalom, pa poslije za internet.... ili neko ima neki drugi prijedlog... hvala... |
![]() |
![]() |
#4099 |
Premium
|
Xperia S ima problemčić s ekranom http://crave.cnet.co.uk/mobiles/sony...sony-50007526/
#4100 |
Premium
|
sony ericsson xperia ray 2.33 android.
Ovako trebam još jednu pomoć gdje trebam uči da vidim propuštene pozive? U kontakti>ev. poziva su samo oni kontakti koje sam ja zvao i koji su mene zvali. Hvala na pomoći!. |
![]() |
![]() |
#4101 | |
Premium
|
Citiraj:
valjda je to to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4102 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod mene to ne radi jer kad pritisnem tipku menu onda imam opciju samo očisti popis. E sad imam jedan drugi problem ovako stavio sam neku temu na njega, ali nemogu naći taj fajl da ju instaliram. Jer znate gdje se to točno nalazi? |
|
![]() |
![]() |
#4103 |
Dino Saur
|
nisi nam rekao koja verzija sustava i koji mob ![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
#4106 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4107 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Mislim da je ovo moj sljedeći, tj. da je moj kada izađe. Ima li negdje više informacija od ovih na linku, ipak je prošlo 3mj. od tada. Datum izlaska me najviše zanima.
![]() |
#4108 |
Premium
|
http://www.gsmarena.com/meizu_mx_quad_core-4697.php evo i kineza sa svojim quad-core mobitelima.. i kolko se cini duplo jeftinijima nego konkurencija(HTC, Samsung, Sony) sad dal to sta valja vidjet cemo.. al za tu cijenu sumnjam da su losi.. i kakav je to ASV capacitive touchscreen ![]() |
![]() |
![]() |
#4109 |
Dino Saur
|
Li-Ion 1700 mAh , nebi lose dosao veci kapacitet baterije.. |
![]() |
![]() |
#4110 |
....
|
Mislim da ovaj kinez Meizu ne dolazi to Europe ![]() Ja imam jedno drugo pitanje,kako da spremim kontakte sa SIM kartice?Jer sutra mjenjam SIM karticu pa bi htio nekako kontakte prebacit? Nexus S,4.0.4,Bugless Beast. Tenks Dinos3! Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 25.04.2012. u 20:51. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|