|
![]() |
#4081 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Btw: kad izlazi druga? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
A za Firefly reći da je dobro da je ukinut. To je blasfemija.[/QUOTE] Potpisujem ovo u potpunosti i ne vjerujem da ću ikada prežaliti njeno ukidanje. Čak ne vjerujem da bi mi ikad dosadila jer jedino se dobre SF serije mogu vrtiti u nedogled.Firefly i Rome su jedine serije kojima se još uvijek pomalo nadam da bi se mogle nekako nastaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 | |
Guest
|
Justified - gotov, slabija sezona ali svejedno odlična. Još dvije imamo do kraja samo na žalost ![]() Shameless - Odlična sezona ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4085 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Spartacus - odlicna 9/10 Vikings - poceo nedavno, jebencia mi je 9/10 sada i Game of thrones 3, 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Takoder mi je Spartacus odlican, od samog pocetka ga pratim i fakat je odlicna serija, stvarno mi je zao da je ovaj tjedan zadnja epizoda ![]() Sto se tice Misfitsa, gledao sam na jubitubiju neki interview s Robert Sheenanom i rekao je lik da idu neki pregovori oko toga da ce mozda biti u 5. sezoni koja nam dolazi u 10. mjesecu ove godine, to bi bilo fakat carski, on je najjaci karakter ![]()
![]() |
#4087 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Lijepo mi je sjela i prva polovica zadnje sezone Breaking bada - genijalci.
![]() |
![]() |
#4088 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4090 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
2 epizoda Game of Thrones odlična ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
game of thrones je stvarno odlično počeo, sviđa mi se što nisu odma na početku udarili sa puno akcije nego čisto lagani uvod.. bit će svega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() trololol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4097 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Danas zadnja epizoda Spartacusa... pustio sam suzu na kraju ![]()
![]() |
#4099 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4101 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
aaaahhhhhhhhhhhhhh................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stvarno je serija odlicna, finale epsko i medu najboljim epizodama (kill them all mi je i dalje No#1). suzne oci, priznajem, i knedla u grlu je bila. isto im svaka cast sto su odali pocast prakticki svih vecim glumcima sa odjavnom spicom, pogotovo sa originalim Spartakom. jedna od najboljih serija ikada pogledanih i nadam se da ce biti nekakva jos "ekspanzija".
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4102 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Premoćan je kraj, malo naivno al dobro. Moralo je tako završiti pošto su se koliko toliko držali nekih povijesnih činjenica. Inače, Starz je krenuo s Da Vinci's Demons, tak da neznam kad će snimat ovo i dal će uopće.
![]() |
#4103 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sta me briga kada, ako treba kao Patuljka 10 godina, neka bude 10 godina ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4104 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Guest
|
Postoje fanmade traileri, najave ali su većinom crap. Na ovo sam se naježio. Jedva čekam 11. mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
#4109 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Defiance, http://www.imdb.com/title/tt2189221/?ref_=sr_1, kakav mazohizam, 1:25 čiste dosade, Likovi katastrofa, kartoni bez emocija. Priča je klišej, tko uopće piše ove scenarije. CGI katastrofa, maske, okoliš u razini najgoreg šrota, totalno sam razočaran, najave dramljenja za filere, jao, sve miriše na jednu sezonu ako. Ali meni je dovoljna ova jedna epizoda, instant brisanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Guest
|
Defiance - Ima potencijala. Sve ovisi kako će dobro ubaciti cijelu priču oko toga što se dogodilo etc. i kojom će ići brzinom naprijed. CGI je odličan. Nije top-notch ali borba i neke scene su natprosječne za jednu SyFy original seriju s obzirom na budget. Anyway, efekte ne gledam. Samo da ne krenu u Caprica stilu. Valjda je Kevin Murphy nešto naučio od toga. Rockne S. O'Bannon ima iskustva sa Farscapeom. Drago mi je da je Michael Taylor uključen. Isto vrijedi za Capricu, ali ipak radio i na BSG-u. Bumo vidjeli. Što se tiče previše drame, ako će biti u stilu/količini BSG-a super, samo da ne pretjeraju. Fali SF-a, a ovo nije loše. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|