|
![]() |
#4051 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
pročito stranicu? al opet ne kužim : hitthewa : stoopid a da mi to na PM pošalješ? ![]()
![]() |
![]() |
#4052 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Jedina razlika je u tome da sam zbog nekih sranja preuzeo server pa je plačanje dobrovoljno. Ako hočeš OK ako nečeš opet OK. Znači za sada server hoda dok god ga mogu plačati sam - to podrazumijeva da što više ljudi da svoje "milodare" to meni mlakše ito server ide dalje. I nema demokracije - ako pomislim da neko mulja, vara, daje pass neovlašteno ili bilo kaj drugo što nije u sakladu sa mojim pravilima ponašanja i pravilima igre - ban ide bez upozorenja. Znači svako ko se prikopča se smatra upozorenim. Isto tako znači da ako daješ lovu to je tvoja dobra volja - ako zasereš i odletiš - nema povrata. Jel sad malo jasnije? MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4053 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
kao drugo: nisam na serveru bio niti 10 minuta, igramo PO a već se pojavi rak i počne nešto urlati da sam cheater. dobrodošlica br.1... treće: dođe fleks i napadne me da sam spammer. totalna neistina i on to zna. dobrodošlica br.2... svima ostalima čista petica i pivo prvom prilikom! hvala na toplom dočeku bez negativnih primisli. ![]() znači, ekipa ne voli konkurenciju koja bi mogla biti jača od njih i odmah se brani svim dopuštenim sredstvima. : bonker : okej, to mogu razumjeti. on topic: i ja sam imao malih problema da mi upad na server prođe, pa mislim da bi sticky trebalo ipak nadopuniti sa nekoliko detalja koje ne znaju igrači koji nisu na serveru od prvog dana (hvala MisterM-u i m4D_m4X-u na pomoći). da ne kažem da tamo piše hrpa teksta a ima jako malo sadržaja. znači najbitnija stvar koju treba napraviti prije ulaska na server je brisanje ili rename-anje svih .iwd fileova u cod2 main mapi koji počinju sa "z" (z*.iwd) koji se automatski downloadaju sa drugih servera. naravno da treba ostaviti pce mod i ove dvije mape (tri? naime u stickyju piše 3 mape a onda imamo 2 linka) i isključiti "allow downloading". sorry na dužem postu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4055 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sve je to uredu kad bih ja igrao samo na našem serveru, ali ako ih svaki put brišem, svaki puta kad se priključim na neki drugi server to mi skida. U main folderu imam fajlove koji počinju sa z, zzz, zzzz i ne smetaju kad se spajam na naš server.
![]() |
#4056 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Gle tamo se neke stvari mjenjaju na dnevnoj osnovi - ma i sam ovakv režim je privremen - da čisti COD 2 + plus dvije mape (jer je jedna odbačena kao loša) + plus zzzz_PCEmod_v2.iwd. I to je to. Kad ti dajem podatke ne spominjem samo sticky nego i ovaj cijeli thred. Oprez: ako ti Rak ili Atha nešto kažu shvati to kao da sam ti ja rekao, oni i jesu admini servera. ![]() EDIT: Zaboravih spomenuti da Kalimero postovi ne prolaze baš najbolje ovdje - obično su naznaka budućih ...... khm problema - zato izbjegavati to.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 | ||||||
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Radi se o tome da bi na svakom serveru dobio ban bez puno pitanja. Ono je bilo uobičajeno javljanje jednog poznatog noob chita. Već viđeno toliko puta. Samim time su svi shavtili moju ishitrenu reakciju. Ali sam bio toliko priseban da ipak pogledam kako igraš i već je nakon minutu bilo jasno sa igraš loše i bez njega. Nemoj ovo shvatiti kao ispriku ili izvlačenje. Shvati to kao upozorenje ako ti padne na pamet kakva glupost. Nisam se dužan nikome ispričavati nakon cijelog dana programiranja (a nisam programer) da bi svi mogli bolje igrati bez da ih neki klinac sa hormonalnim poremečajima ometa u tome (tu se ne misli na tebe nego na druge koji su radili probleme). Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Druga opcija mi je bila da postavim force download na serveru i ponašao bi se kao BiHnet ili Logosoft server. Doći će i vrijeme da ću to morati napaviti, ali za sada je dovoljno da imate mod odakle povući. Dva linka su zato jer su ostatak od zri koja su bila prvobitno ali je većina zaključila kakko je jedna od mapa glupa i ružna. Zato sam je i uklonio. Ako netko ima volje i vremena neka napiše F.A.Q. za igricu i posta ga u stickyu. Možda nekome i pomogne iako se do sada pokazalo da malo toga napisanog pomaže.
![]() |
![]() |
#4058 | |
Moderator
|
Citiraj:
Zbog tih takvi i njima sličnih sam popustio u školi, nemam samopouzdanja i skrivam se u frižideru. Počeo sam zbog toga koristiti razne psiho stimulanse poput gemišta i pive što mi je donijelo neke druge zdrastvene probleme. Čak se i na serveru pokušavam sakriti, ali me uvijek pronađu i u većini slučajeva prokrvarim iz šupka jer su tolko perverzni da mi pokušavaju ugurati kundak. Još uvjek se nadam da će biti bolje i da će moji problemi proći. ![]()
![]() |
![]() |
#4059 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
L O O O L - čina
![]() |
![]() |
#4060 | |||||
nautic expert
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
zato i ne stoji tvoja tvrdnja: Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4061 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
RESPECT!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4062 |
1oo1 NooB
|
@mymoon - pošto sam ti tek sada poslao PM tvoj zadnj post ću smatrati greškom koja se neče ponoviti. STRIKE TWO! MM
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja se javno ispricavam mymoonu. Gadno sam pretjerao. Nadam se da ce primiti ispriku ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4065 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
@Mrki - u tom slučaju navalite ![]() EDIT: Hvala Mrki - nadodano u pravila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
osobno su mi najdraze matmata i ona druga isto na pjesku...trenutno se ne mogu sjetit....u zadnje vrijeme makljaze su dobre..ima nas uredno u visokom broju....al razmirice nas jos muce pa se nadam da ce se i to popraviti... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ajo ljudi ko je za malo jutarnjeg napucavanja ![]()
![]() |
#4070 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
1oo1 NooB
|
Bem mu miša jel opet promet u pitanju ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
Dark side Moderator
|
šmrc, nemogu biti svama, komp mi je u banani, dobio novu plocu i nista vise neradi, hebem se ko mali majmun. uzas. bem ti asusa. evo instaliram cod 1 na laptoppa odo udarat bar jedinicu kad sam ovisnik o codu postao. : goood :
![]() |
#4075 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
MisterM, imaš mail...
![]() |
#4076 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Moderator
|
Citiraj:
Trčali ste ko Jeleni. ![]() A izgubili smo kad nas je bilo jedan manje. Da je ostalo 4:4 ili 5:5 niste imali šanse. Ali nema veze bit će bolje. ![]()
![]() |
![]() |
#4080 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|