Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.03.2006., 07:46   #4051
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005

pročito stranicu?

al opet ne kužim : hitthewa : stoopid

a da mi to na PM pošalješ?
Staro 30.03.2006., 08:41   #4052
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Hrconja
pročito stranicu?

al opet ne kužim : hitthewa : stoopid

a da mi to na PM pošalješ?
Bem mu miša - pravila pristupa su ista - ime i prezime, nick i aka. Pošto si onomad odustao obrisao sam tvoje ime i prezime. Kad to dobijem ti dobiješ pass.

Jedina razlika je u tome da sam zbog nekih sranja preuzeo server pa je plačanje dobrovoljno. Ako hočeš OK ako nečeš opet OK. Znači za sada server hoda dok god ga mogu plačati sam - to podrazumijeva da što više ljudi da svoje "milodare" to meni mlakše ito server ide dalje. I nema demokracije - ako pomislim da neko mulja, vara, daje pass neovlašteno ili bilo kaj drugo što nije u sakladu sa mojim pravilima ponašanja i pravilima igre - ban ide bez upozorenja.
Znači svako ko se prikopča se smatra upozorenim. Isto tako znači da ako daješ lovu to je tvoja dobra volja - ako zasereš i odletiš - nema povrata.
Jel sad malo jasnije?

MM
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2006., 10:00   #4053
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor AMD
Upomoć!!!
Vi gore igrate, a ja nemogu na server.
Problem je sljedeći.
Nakon što se počne učitavati mapa izbaci mi se poruka tipa:
Server ... invalid .iwd u mapi main/z_pw_cli_09d.iwd

Sa uključenim downloadom pokušava skinuti iwd sa servera ali je to na serveru isključeno.
Uredno mogu igrati na drugim serverima. Na bosancima je taj iwd nepotreban.
Molim da mi ga netko pošalje.

Naravno da sam skinuo i novi mod i stavio u main.
kao prvo pozdrav svima! novi sam na pce cod2 serveru i nadam se da ćemo se još dugo i sretno međusobno bashati. : hello2 :

kao drugo: nisam na serveru bio niti 10 minuta, igramo PO a već se pojavi rak i počne nešto urlati da sam cheater. dobrodošlica br.1...

treće: dođe fleks i napadne me da sam spammer. totalna neistina i on to zna. dobrodošlica br.2...

svima ostalima čista petica i pivo prvom prilikom! hvala na toplom dočeku bez negativnih primisli.

znači, ekipa ne voli konkurenciju koja bi mogla biti jača od njih i odmah se brani svim dopuštenim sredstvima. : bonker : okej, to mogu razumjeti.

on topic: i ja sam imao malih problema da mi upad na server prođe, pa mislim da bi sticky trebalo ipak nadopuniti sa nekoliko detalja koje ne znaju igrači koji nisu na serveru od prvog dana (hvala MisterM-u i m4D_m4X-u na pomoći). da ne kažem da tamo piše hrpa teksta a ima jako malo sadržaja.

znači najbitnija stvar koju treba napraviti prije ulaska na server je brisanje ili rename-anje svih .iwd fileova u cod2 main mapi koji počinju sa "z" (z*.iwd) koji se automatski downloadaju sa drugih servera. naravno da treba ostaviti pce mod i ove dvije mape (tri? naime u stickyju piše 3 mape a onda imamo 2 linka) i isključiti "allow downloading".

sorry na dužem postu.
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 11:07   #4054
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
evo nesto za zagrizene sa 27 eura viska.....

Zadnje izmijenjeno od: mITZEK jr. 05.04.2006. u 07:57.
mITZEK jr je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 11:18   #4055
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Sve je to uredu kad bih ja igrao samo na našem serveru, ali ako ih svaki put brišem, svaki puta kad se priključim na neki drugi server to mi skida.
U main folderu imam fajlove koji počinju sa z, zzz, zzzz i ne smetaju kad se spajam na naš server.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je online   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 11:25   #4056
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor mymoon
kao prvo pozdrav svima! novi sam na pce cod2 serveru i nadam se da ćemo se još dugo i sretno međusobno bashati. : hello2 :

kao drugo: nisam na serveru bio niti 10 minuta, igramo PO a već se pojavi rak i počne nešto urlati da sam cheater. dobrodošlica br.1...

treće: dođe fleks i napadne me da sam spammer. totalna neistina i on to zna. dobrodošlica br.2...

svima ostalima čista petica i pivo prvom prilikom! hvala na toplom dočeku bez negativnih primisli.

znači, ekipa ne voli konkurenciju koja bi mogla biti jača od njih i odmah se brani svim dopuštenim sredstvima. : bonker : okej, to mogu razumjeti.

on topic: i ja sam imao malih problema da mi upad na server prođe, pa mislim da bi sticky trebalo ipak nadopuniti sa nekoliko detalja koje ne znaju igrači koji nisu na serveru od prvog dana (hvala MisterM-u i m4D_m4X-u na pomoći). da ne kažem da tamo piše hrpa teksta a ima jako malo sadržaja.

znači najbitnija stvar koju treba napraviti prije ulaska na server je brisanje ili rename-anje svih .iwd fileova u cod2 main mapi koji počinju sa "z" (z*.iwd) koji se automatski downloadaju sa drugih servera. naravno da treba ostaviti pce mod i ove dvije mape (tri? naime u stickyju piše 3 mape a onda imamo 2 linka) i isključiti "allow downloading".

sorry na dužem postu.

Gle tamo se neke stvari mjenjaju na dnevnoj osnovi - ma i sam ovakv režim je privremen - da čisti COD 2 + plus dvije mape (jer je jedna odbačena kao loša) + plus zzzz_PCEmod_v2.iwd. I to je to.
Kad ti dajem podatke ne spominjem samo sticky nego i ovaj cijeli thred.
Oprez: ako ti Rak ili Atha nešto kažu shvati to kao da sam ti ja rekao, oni i jesu admini servera.

EDIT: Zaboravih spomenuti da Kalimero postovi ne prolaze baš najbolje ovdje - obično su naznaka budućih ...... khm problema - zato izbjegavati to.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 30.03.2006., 11:31   #4057
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor mymoon
Pozdrav i tebi

Citiraj:
Autor mymoon
Zapravo je to moje pravo i obaveza na serveru. Ipak sam ja admin, poznat sam i po kratkom fitilju kada su u pitanju chiteri i niskom razinom tolerancije. Znam chitere prepoznati jer znam što chitovi rade. Sam sam ih probao i pratio precizna uputstva onih koji to rade duže vrijeme. Niti ja, niti bilo koji anticheat program nismo nepogrešivi.

Radi se o tome da bi na svakom serveru dobio ban bez puno pitanja. Ono je bilo uobičajeno javljanje jednog poznatog noob chita. Već viđeno toliko puta. Samim time su svi shavtili moju ishitrenu reakciju. Ali sam bio toliko priseban da ipak pogledam kako igraš i već je nakon minutu bilo jasno sa igraš loše i bez njega.

Nemoj ovo shvatiti kao ispriku ili izvlačenje. Shvati to kao upozorenje ako ti padne na pamet kakva glupost. Nisam se dužan nikome ispričavati nakon cijelog dana programiranja (a nisam programer) da bi svi mogli bolje igrati bez da ih neki klinac sa hormonalnim poremečajima ometa u tome (tu se ne misli na tebe nego na druge koji su radili probleme).

Citiraj:
Autor mymoon
Sa Fleksom sam riješi nesuglasice, ali RIJEŠI IH.

Citiraj:
Autor mymoon
Ne, ne možeš. Zasigurno se ne bojim konkurencije. Pogotovo ne tvoje. GOre sam ti objasnio čega se bojim i što mi je cilj. Da se bojim konkurencije Zule bi bio prvi na listi za odstrel. U 5 minuta jučerašnjeg igranja je iskušao sve poznate metode ubijanja na meni. Onda mi još MadMax uspije spustiti bombu pred facu (u trenucima dok Zule nije bio priseban). I to ne jednu da slučajno ne bi preživio. MILOOOOOST!

Citiraj:
Autor mymoon
Zasigurno će se sticky nadopunjavati. Ne znaju svi sve. Samo to netko treba napisati. Otvorio sam ga da bi bio popunjen informacijama o aktualnim modifikacijama koje sam napravio i tome sasvim lijepo služi. Podršku za probleme si mogao uvijek nači ovdje ili na bilo kojem drugom forumu.

Citiraj:
Autor mymoon
Zapravo je nebitno da li imaš kakve modove dok god nisu promijenjeni originalni fileovi i dok imaš naš mod i isključen auto download. Dobar dio problema sam riješio tako da sam isključio download sa servera. Uz to piše na više mjesta u ovom threadu da se mora isključiti, kao i na jednom mjestu u stickyu.

Druga opcija mi je bila da postavim force download na serveru i ponašao bi se kao BiHnet ili Logosoft server. Doći će i vrijeme da ću to morati napaviti, ali za sada je dovoljno da imate mod odakle povući. Dva linka su zato jer su ostatak od zri koja su bila prvobitno ali je većina zaključila kakko je jedna od mapa glupa i ružna. Zato sam je i uklonio.

Ako netko ima volje i vremena neka napiše F.A.Q. za igricu i posta ga u stickyu. Možda nekome i pomogne iako se do sada pokazalo da malo toga napisanog pomaže.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 11:51   #4058
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Citiraj:
Autor mymoon

To ti je tako. I ja imam još uvjek tih problema da me stari prdo... omalovažavaju, gaze i tlače zato jer sam još mlad i neiskusan, a da ti ne pričam kakve gnjusne izjave moram slušati na serveru.
Zbog tih takvi i njima sličnih sam popustio u školi, nemam samopouzdanja i skrivam se u frižideru.
Počeo sam zbog toga koristiti razne psiho stimulanse poput gemišta i pive što mi je donijelo neke druge zdrastvene probleme.
Čak se i na serveru pokušavam sakriti, ali me uvijek pronađu i u većini slučajeva prokrvarim iz šupka jer su tolko perverzni da mi pokušavaju ugurati kundak.
Još uvjek se nadam da će biti bolje i da će moji problemi proći.

Asus N750JK (Upgrade)

Staro 30.03.2006., 12:37   #4059
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor AMD
To ti je tako. I ja imam još uvjek tih problema da me stari prdo... omalovažavaju, gaze i tlače zato jer sam još mlad i neiskusan, a da ti ne pričam kakve gnjusne izjave moram slušati na serveru.
Zbog tih takvi i njima sličnih sam popustio u školi, nemam samopouzdanja i skrivam se u frižideru.
Počeo sam zbog toga koristiti razne psiho stimulanse poput gemišta i pive što mi je donijelo neke druge zdrastvene probleme.
Čak se i na serveru pokušavam sakriti, ali me uvijek pronađu i u većini slučajeva prokrvarim iz šupka jer su tolko perverzni da mi pokušavaju ugurati kundak.

L O O O L - čina
Staro 30.03.2006., 17:40   #4060
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Citiraj:
Autor RAK
... Ali sam bio toliko priseban da ipak pogledam kako igraš i već je nakon minutu bilo jasno sa igraš loše i bez njega.
pa znam da ne blistam, pogotovo sa pištoljem. ali da si ostao još malo vidio bi da nisam niti na jednoj mapi bio najgori po scoreu. mada ja mislim da score nije sve, pogotovo kod S&D...
Citiraj:
Autor RAK
Nemoj ovo shvatiti kao ispriku ili izvlačenje. Shvati to kao upozorenje ako ti padne na pamet kakva glupost. Nisam se dužan nikome ispričavati nakon cijelog dana programiranja (a nisam programer) da bi svi mogli bolje igrati bez da ih neki klinac sa hormonalnim poremečajima ometa u tome (tu se ne misli na tebe nego na druge koji su radili probleme).
naravno da ne tražim isprike, nemam na to pravo, niti ih očekujem. evo ja se sada ispričavam ako sam na bilo koji način uvrijedio tebe ili bilo koga drugoga. ne želim nekakve prepirke ili natezanja jer znam da se ponekad napisani post na forumu može protumačiti na krivi način.
Citiraj:
Autor RAK
Da se bojim konkurencije Zule bi bio prvi na listi za odstrel. U 5 minuta jučerašnjeg igranja je iskušao sve poznate metode ubijanja na meni. Onda mi još MadMax uspije spustiti bombu pred facu (u trenucima dok Zule nije bio priseban). I to ne jednu da slučajno ne bi preživio. MILOOOOOST!
haha. a to si ti urlikao? da li je preživjela tastatura?
Citiraj:
Autor RAK
Podršku za probleme si mogao uvijek nači ovdje ili na bilo kojem drugom forumu.
ma jesam, našao sam rješenje, ali sam htio samo pojednostaviti stvar. nigdje ne piše da u main folderu ne smiju biti neki fileovi, vjerovatno zato jer nitko nije imao takve probleme poput nas, mene i AMD-a. igram na nekoliko servera, pa pokupim dosta toga.

zato i ne stoji tvoja tvrdnja:

Citiraj:
Autor RAK
Zapravo je nebitno da li imaš kakve modove dok god nisu promijenjeni originalni fileovi i dok imaš naš mod i isključen auto download.
isprobao sam to i nisam mogao ući na server. najmanje dva filea su mi prekidala spajanje na server: z_ps_svr_09d.iwd i z_pw_cli_09d.iwd, a za druge ne znam, nisam više isprobavao nego sam ih sve maknuo. btw, imao sam još 18 takvih fileova pokupljenih sa drugih servera. niti jedan originalni file igre nisam mijenjao.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2006., 17:46   #4061
Virus7
Premium

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor AMD
Ovo je L o o o O O O o o o L - čina!!!!!!!1

RESPECT!!!!!!!!
Virus7 je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 18:43   #4062
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

@mymoon - pošto sam ti tek sada poslao PM tvoj zadnj post ću smatrati greškom koja se neče ponoviti. STRIKE TWO!

MM
Staro 30.03.2006., 19:42   #4063
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja se javno ispricavam mymoonu.

Gadno sam pretjerao.

Nadam se da ce primiti ispriku !
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 23:25   #4064
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Da se stvar nebi komplicirala primjenjuje se slijedeće: ako igrač slučajno uleti u to područje njegova dužnost je da se makne što prije iz tog područja - to znači da ne može stajati tamo i ubjati duže od vremena koliko mu je potrebno da se makne - ako se nađe u situaciji da ne može pobječi mora poginuti. Čemu sve to - jedan od zaštitnih znakova cheatera/i drugih bolesnika je respawn killing.
A šta kad biseri čuvaju zastavu u svom spawnu što nije rijedak slučaj (pogotovo matmata i britanci) da ih gledamo

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2006., 23:37   #4065
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor MRKONJA
A šta kad biseri čuvaju zastavu u svom spawnu što nije rijedak slučaj (pogotovo matmata i britanci) da ih gledamo
Dobar primjer - niti to nije u redu i neće se tolerirati.

@Mrki - u tom slučaju navalite

EDIT: Hvala Mrki - nadodano u pravila.
Staro 31.03.2006., 01:44   #4066
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor MisterM
Dobar primjer - niti to nije u redu i neće se tolerirati.

@Mrki - u tom slučaju navalite

EDIT: Hvala Mrki - nadodano u pravila.
To je valjda najbolje na matmati, kad se zbuksaju u spawn sa zastavom. Onda je MUSAAAAKAAAA!!
Staro 31.03.2006., 08:09   #4067
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

osobno su mi najdraze matmata i ona druga isto na pjesku...trenutno se ne mogu sjetit....u zadnje vrijeme makljaze su dobre..ima nas uredno u visokom broju....al razmirice nas jos muce pa se nadam da ce se i to popraviti...
pozz
Staro 31.03.2006., 09:39   #4068
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

ma svaka cast covjece ja ne bi tri dana pregrmio....
Staro 31.03.2006., 10:03   #4069
R.B.
Premium

R.B.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ajo ljudi ko je za malo jutarnjeg napucavanja
Staro 31.03.2006., 21:10   #4070
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor R.B.
ajo ljudi ko je za malo jutarnjeg napucavanja
A malo večernjeg napucavanja.?: quake :
Staro 31.03.2006., 21:23   #4071
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

ja sam za, ali već 2 i pol sata nema više od 3 igrača odjednom...
Staro 31.03.2006., 21:52   #4072
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Bem mu miša jel opet promet u pitanju
Staro 31.03.2006., 22:05   #4073
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Damn, pa kaj je ovo??? Nigdje nikoga...
maX je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2006., 22:22   #4074
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

šmrc, nemogu biti svama, komp mi je u banani, dobio novu plocu i nista vise neradi, hebem se ko mali majmun. uzas. bem ti asusa.

evo instaliram cod 1 na laptoppa odo udarat bar jedinicu kad sam ovisnik o codu postao.

: goood :
Staro 31.03.2006., 23:09   #4075
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
MisterM, imaš mail...
Staro 01.04.2006., 01:38   #4076
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Saveznici se vraćaju iz knock Downa i pobjeđuju na bodove, preokret je označio dolazak Gemmya.

Do tada smo gubili 4:0 i ubijao nas je AMDjac sa svojim kempanjem u bazi i zule na terenu.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2006., 01:46   #4077
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Citiraj:
Autor Isus
Saveznici se vraćaju iz knock Downa i pobjeđuju na bodove, preokret je označio dolazak Gemmya.

Do tada smo gubili 4:0 i ubijao nas je AMDjac sa svojim kempanjem u bazi i zule na terenu.
Još ste dobro prošli jer sam već bio gladan i nervozan, a tebe sam skinuo barem 10 puta ako ne i više.
Trčali ste ko Jeleni.
A izgubili smo kad nas je bilo jedan manje. Da je ostalo 4:4 ili 5:5 niste imali šanse.
Ali nema veze bit će bolje.

Asus N750JK (Upgrade)

Staro 01.04.2006., 01:49   #4078
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Dobra partija! Dobra ko kruh! Ko dobar dan!
Staro 01.04.2006., 01:56   #4079
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ko dobra piva ili vincheko
maX je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2006., 03:00   #4080
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor AMD
Još ste dobro prošli jer sam već bio gladan i nervozan, a tebe sam skinuo barem 10 puta ako ne i više.
Trčali ste ko Jeleni.
A izgubili smo kad nas je bilo jedan manje. Da je ostalo 4:4 ili 5:5 niste imali šanse.
Ali nema veze bit će bolje.
Tak smo se i osjećali ko Jeleni u sezoni lova. znam da sam jednom poludil. tebe gađam s M1 i nemrem te pogodit a na nišanu si mi, odjedmom bam ja mrtav, WTF? Kill cam otkriva tajnu, tebi metci fijuću oko glave i onda me mrtvo hladno skineš s drugim metkom iz MP44. Tad sam prokleo "realizam" igre i morao nekog ubit, na koncu je jadni vasilije platio ceh
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno