|
![]() |
#4051 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Ubacio CM benru V.4 cisto da vidim razliku izmedju fundowskog 4.1 i njega. Utisci : Fundowsky je daleko vizuelno bolji,brzo se boota,zamjerke baterija dosta brzo ode. Ostalo je manje vise ok. Benru baterija uz cesto koristenje,meni recimo citav dan koristenja pod wifi,dwnload i svasta nesto svuce pola uz normalno koristenje vjerujem da moze prebaciti i tri dana, i moram priznati da brzina Benru-a je nenadmasiva,apsolutno sve odradi u sekundi. Nijedan freeze dosad. Ostajem na Benru zasad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Registered User
|
Pitanje: Prticioniranje sd card,kartica je od 8gb. Koliki izabrati EXT a koliki Swap? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4053 | |
Registered User
|
Citiraj:
biće da je od uređaja do uređaja
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ne radi mi Google Voice Search! Jel' neko imao slicnih problema?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4055 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#4056 |
Registered User
|
Ej narode posto vidm slabo ko prica o igrama ovde. Evo jedan savjet kako pokrenuti dosta igara pomocu ovog guida. Prvo morate skinut chainfire3d aplikaciju koja ima na marketu. I onda skinuti plugine koji se nalaze na ovom linku http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1443794 sa upustvom. Posto nas telefon koristi HVGA (320x480) rezoluciju,na ovom http://www.andropalace.net linku imate sve igre s mogucnoscu odabira HVGA igara . Ako sve odradit kako treba bez problema se goni Nfs Shift,assasins creed hd, Heroes of sparta i mnoge druge 3d igre sa odlicnom grafikom. Ovaj guide radi i na CM benruv4 i na fundowskom 4.1. Evo igara sto je lik jedan isprobao na nasem phonu http://androidforums.com/huawei-soni...650-sonic.html Ako sta zapne tu sam. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Souldefiler. 17.09.2012. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4058 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() pozdrav svima! imam isti problem kao i kolega, samo sto je meni tu gresku javljao sta god da sam odabrao. ni tel poziv nisam mogao napravit. nakon toga off/on, reset, i nista. onda sam izvadio bateriju i pokusao ponovo i sad mi stalno vrti onaj logo huaweia stalno. uopce ne mogu upisat pin... to mi se i nedavno dogodilo, ali nakon vađenja baterije je pomoglo. sad ne pomaze... zna netko mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Uđi u recovery, ugasi mobitel (odnosno izvadi bateriju pošto ga ne možeš ugasit), stisni volume up (za pojačavanje zvuka) i power tipku i drži ih 15-ak sekundi dok ne uđeš u meni recoverya. Odaberi wipe/data cache, i onda odi u advanced meni i wipe dalvik cache i onda zdrmaj reboot. Trebao bi ti mobitel proradit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
svaka čast! nakon FR i brisanja svega upalio se! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4061 |
Registered User
|
Ej zna li iko ista o Cyanogen Mod 9 (4.0.4).Vidim neki italijani su krenuli raditi na xda forumu. Nisam mogao a da neprobam,ubacio ga i smjesno koliko dobro izgleda,znaci kad ga zavrse definitivno prelazim na njega.Izasla je beta 5 verzija ( sad radi i bluetoth). Ali moram vas razocarati ![]() A evo i link za download roma sa zadnjim update-om: http://www.mediafire.com/?8zecosib4had77s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Registered User
|
Jest na talijanskom je al lako je skontati sve. ako ti se da probaj super izgleda. Uostalom vratis na svoj stari rom za 10 minuta samo sacuvaj na kartici sve negdje na kompu za svaki slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja sam išao na setovanje, engleski je trenutno, sad gledam koji launcher da koristim, jer imaju dva, edit: rom je jako velik, malo prostora, dosta toga se treba skinuti, neke aplikacije javljaju grešku, što ga više punim aplikacijama, to više koči, na kraju kad se uzme u obzir da je sve još u fazi stvaranja nije loše, kamera naravno ne radi, ima jak zvuk, čak sam smanjio tonove, što inače nikada ne radim evo benchmark kaže ( procesor na 600mhz, nisam radio oc ) 1620
Zadnje izmijenjeno od: briferboy. 20.09.2012. u 22:08. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mozda ce neko reci da to vec ima objasnjeno na prethodnim stranicama foruma ali ne mogu vise citati, oci ce mi ispasti trazeci. Usput ako to nesto znaci verzija je 2.3.6. Hvala unaprijed. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Promjeni SD karticu ili formatiraj s fat . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4068 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
http://www.mediafire.com/download.php?02pgtikc7do77x1 http://www.mediafire.com/download.php?cr6885da595dz9b |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 | |
Registered User
|
Citiraj:
hotmail aplikcija ne funkcioniše dobro, stalno je gasi, rekao samo da je tvuk dobar, mislio sam prilikoom zvona kad vas neko poziva, dok je zvuk u slušalici vašeg sugovornika, jako utišan, nisam video u postavkama da ima šta da se podesi u vezi toga
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Registered User
|
Ej Briefer drago mi je da si testirao malo CM 9, ja sam upravo podigao cpu na 790 i radi. WTF? Preko se restarta mob. A zvuk je nenormalan znaci kod mene grmi kad pustim neki mp3 sto je za svaku pohvalu. Dosta je brz i evo instalirao sam chainfire nfs shift testiran ide ko podmazan, dok mi je i na benru i na fundowskom crashiralo. Sve u svemo CM9 treba da se zavrsi detaljno i cm7 ce biti proslost. Ipak je ovo beta verzija tako da je normalno da neke stvari nerade. Al nemos kad su ovi na xda lijeni pa im se neda to zavrsiti. Nadam se da ce mozda Fundowsky upotrijebti svoje moci i probati to napraviti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 | |
Registered User
|
Citiraj:
čekam benchmark, koji kaže 1409
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
#4076 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Registered User
|
Jel' ima neko browser.apk naseg telefona? Nemam backup aplikacije (greskom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 | |