|
![]() |
#4052 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dojmovi dan nakon patcha: -odlicne promjene u bt.logu/chatu/hudu -INRV nerf-super -guner Venoma i Kasatke napokon dobija hit mark-super -javelin koji vise nije zbagiran (ovo nisam probao, jel ima netko da potvrdi?), -claymorice i mine ne nestaju kad umres (al se sad autospotaju???? wtf?) Heli je nerfan do boli : 1.havoc NIJE poboljsan isti je traktaor kakav je i bio 2.stealth reduced -ok, bilo potrebno 3.longer flare times-ok,ok bilo potrebno 4.tv raketa ispravljeni bugovi, al 0.5 sec delaya u kontrolama, u praksi moguce pogodit samo staticne mete-cmon! 5.guided i obicne hidra rakete dosta neprecizniji na vecu daljinu -really???!??? 6.jetovi canonom sad spuste hely kolko sam sinoc vidio sa 100 na 0 , u manje od jednog strafing runa. Ouch. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4054 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
Da, jet sad ubije heli bez veceg problema. Ali s druge strane, lockane rakete jetu sad rade 70% damage, tako da cim prime hit dobiju disable, zapaljeni su i pred raspadom. Za TV raketu mozda i bolje da ne skida helije. Uz to sto ih jet lakse skine, javelin vise nije bugiran (provjereno), mozda i ne treba da ih se skida jos i raketom nego da ona sluzi samo za ground mete. Raketu jos uvijek nema toliko ljudi, ali za mjesec-dva ce ih imat manje vise svi, i skidat ce tebe koliko i ti njih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4055 |
Premium
|
Nije nerfan do beskorisnosti, vec onaj glupi filing da je bespotrebno overnerfan s tim da ostavljam prostor da sam pristran ![]() Zato ne vajnam vec kazem samo -ouch! Kuzim stealth i flerove, al ostale su stvari bespotrebne, bez preciznosti guided hidri i tv rakete, hely sad ovisi o pozicioniranju tima jos vise. Sta je ok kao teamplay i to, al prije si bar imao mogucnosta da se sam "decontainas" ako se tako mogu izraziti, ako cjeli tim suxa, i otvoris si prostor za uc dublje, sad je jos samo jet "slobodan" a hely bolje da henga sa svojim armorom, mAA i pjsesacima ako je iole bolja pratija. To su stvari koje kuzim i manje kuzim, al ok. To sto jet koji je sad slabiji na inf sa AA raketama, balansiraju tako da sad pogledom ubija hely, ne kuzim. Sinoc sam bar trojici novih letaca pomogao da otvore flerove recimo to tako, necu ni opisivati kakvo je stanje kad si vs pilota sa 5 service starova u jetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja bolje da ni ne pišem šta mislim o ovom smeću od patcha. I neću, jer sam prerazočaran, slušala se očito samo ekipa no skilled whinera kojima je sve bilo overpowered, pa se nerfalo sve živo i neživo. Kreteni. Ali samo ću se složiti sa zen_suxom, također imam pristrano mišljenje, ali helije su nerfali prepreviše, totalno bespotrebno i ubija volju za letenjem.... Trajanje ecm-a je kraće, domet soflama je veći, sinoć ispalim 6 raketa iz vipera u lika, dobijem 3 x-a i on dalje trči sa javelinom kao da sam ga gađao sa pol kilometra iz m93 pištolja, omfg. Itd itd, uglavnom, koliko sam dosada užitka imao leteći u viperu, havocu i avionima kada nema raspoloživog helija, sada je to ubijeno, doslovno. Za primjer, jučer je jedan squad na vrhu antene spawnan, SAM držao preko 400 ticketa partije, A flag - recept - soflam gore i 4 engija sa javelinima - rezultat - niti jedan heli ne ide van iz baze (koja je naravno, odmah do A), niti jedan avion, tenk tu i tamo prođe, ali prema B, ali što vrijedi kad im tenk na vrhu antene ne može ništa. Jadno i bijedno, ali efikasno. Eto za koga i kakve retarde su oni pojačali domet soflama i snagu javelina. Užas.
![]() |
#4057 | |||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4058 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
isto kao sto nitko ne kuzi da je na Khargu najvaznije imati B flag i od tamo dejstvovati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 | ||
Premium
|
Slazem se da je to dobra timska igra, al kuzim kolko je frustrirajuce kad ih tvoja ground ekipa ignorira...jbg. I pokazuje se ono sta tupim od pocetka kolko je taj soflam mocan i nezgodan kad se squad placment vrti oko njega, samo se tek sad vidi kad je javelin fixan. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4061 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
NA VRHU ANTENE (ne na stijenama, nego na ANTENI), dakle na samoj anteni gore, kako su uopće došli gore?? Jedva ima prostora za njih 4, još svi proneaju.... Ili je bila retardacija tipa, ja ću uzet avion samo da odletim iznad, pustit ću ga da se razbije, i iskočit padobranom gore, a vi se spawnajte na mene, pa ćemo exploitat, jer nam sa zemlje ne može nitko ništa, a letjelice ćemo razvaljivat na spawnu. Kakav faking strateški point i kakva fakin timska igra, to je retardacija i exploit. Sa zemlje ih vidiš, ali ih štiti nevidljiva tekstura, dakle ne možeš ih ubit ničim, a poletit ne stigneš da ih srokaš helijem (nisam siguran uopće da li heli može doseći tu visinu) ili avionom.
![]() |
![]() |
#4062 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ma uostalom nek njih cetvorica cuce gore koliko god hoce. Nek ih je i vise. To je samo nekoliko ljudi manje da se bori za pointove. Ne zaboravi - flyboys get the fun, ground gets the job done ![]() Ajde, da te malo oraspolozim - najavili su skori upgrade za commo rose ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
treba napravit vrh te antene šiljastim u iducem patchu. a ne kao platformu na kojoj se okupljaju exploiteri i jebeni kreteni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
Registered User
|
![]() Pozdrav kolege soldjeri! Evo javlja mi se jedan problem, naime nakon 2 min sto udem u igru punkbuster -.- me kicka ( has kicked....... for 2 min for violation). I uglavnom nemogu uopce igrati. Dali se jos nekome javlja taj problem i dali ga je tko rjesio?? Hah sto sam skicnuo na forumima od bf3 su na francuskom.Dosad sam probao reinstalirat pb i dodat bf3 i nist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() evo nakon ovog patcha i 15-ak partija meni sve radi uredno jednom mi se igra srusila i to je to .... drivere imam 11.9 a koliko sam skuzio helli je sad slab a jet rastura i jako mi se svidjelo kad fuc** antena pada ali nazalost pada sama pri kraju partije , trebali su to izvesti drugacije da se miniraju sajle ili samo podnozje pa nek se onda penju na kukuruz ![]() ![]() mine stavljate 6 max a ako i stavite jos koju prije nego sto zgines prve se poniste.. a punkb updejtaj rucno .....sve u svemu sa jos kojim patchom bice to ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
još koji patch i sve ce nerfati toliko da ti nece biti dovoljno 200 metaka da skineš nekome 1%...i to ce onda jos nerfati |
![]() |
![]() |
![]() |
#4068 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Tako je svima koji igraju...Moraš pitat druge player-e na serveru da ti kažu. Što je malo glupo,bolje da su stavili samo da vidimo svoj ping,što će mi od drugih. Što se tiče novog patcha.Igra mi se ruši nakon par 2h ja mislim,samo od sebe,a ponekad i zastane na onaj Loading... Ovo za Loading... sam skužio da treba pomicati miš lijevo-desno gore-dolje,dok ne prestaje s odbrojavanjem do druge runde i kad krene loadati mapu.Jer kad sam miš ostavio mirno,uvijek mi zapelo na Loading... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Što se tiče mojeg iskustva s novim patchem; moram priznat da sam zadovoljan barem što se tiče prvog pokretanja-crasha kojeg sad više nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#4076 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#4079 |
Premium
|
Po mom razumjevanju jer je hitreg client sided. Znaci tvoj ping ne pokazuje, jer i ping koji pokazuje, nije njihov ping naspram servera, vec tvoj pring naspram njih, odnosno njihov ping naspram tebe tocnije misilim. Onda je tvoj ping naspram sebe 0 i nema ga smisla pokazivati. Nisam ni sam siguran da sam dobro pohvatao, ostavljam prostor da sam u krivu. Ovo se najlakse provjeri tako da odaberite recimo nekog igraca i na jedan drugom procitate njihov ping, pa npr. ako wifebeater666 naspram jednoga ima ping 62, a drugoga 72 mislim da mi teorija stoji, a ako oba pokazuje 62, u krivu sam i nemam objasnjenja zasto ne vidis svoj ping. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Je, navodno je to ping prema ostalim igračima, u browseru je to ping prema serveru. U BC2 se ingame prikazivala ukupna latencija, što bi i u BF3 bio puno korisniji podatak, pogotovo zato jer su stavili onaj netcode smoothing. Anyway, hitreg nije client side, barem ne u potpunosti. Je, tvoj komp provodi ista računanja kao i server, ali server ima zadnju riječ i određuje ko je mrtav, a ko nije. Lag (instant smrti, smrt iza covera) je upravo posljedica toga, tj. neslaganja onoga što kaže server i onoga što je tvoj komp izračunao. U BC2 je sve bilo na serveru pa kad je nešto nije bilo u redu, usporeno ti je slao informacije, što se manifestiralo kao teleportiranje svega oko tebe. Client je vremenski uvijek bio iza servera. U BF3 si ispred servera, ali kad stignu pravi podaci, sever te vraća natrag što doživljavaš kao trzavo kretanje u ogromnim koracima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|