|
![]() |
#4051 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jbg, 1300kn je max koliko u ovom momentu mogu dat za grafu... nista idem na sapphire 6850 toxic, samo me zanima ako je ne bude hocu li falit kupim li XFX AMD RADEON HD 6850 Black Edition ? Buka mi ne smeta.. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Tražim na google-u i ništa pametno zasad... Ima li netko informacije koja je optimalna grafička za Battlefield 3 (24" monitor 1920x1200, detalji u igri sve na high)... nije bitno jel ati ili nvidia, nisam fanboy. ja kupujem hardware to get the job done. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4054 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4056 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako ti je hladnjak najbitniji kriterij onda idi na Gigabyteov model, tiše od Windforcea nema... I ne bih htio ulaziti u priče o šrotovanju i struganju XFX-ovih hladnjaka da ne ureknem svoju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nije meni buka bitna, sta se mene tice moze radit buku kao concorde samo da ona radi kako triba ![]() Inace Sapphire toxic mi se najvise svida...gledao sam testove 6850 ( od xfx-a, sapphire, msi, gigabyte ) sve je to slicno...par fps-a razlike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4058 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III ili Sapphire6950 1 gb 2 venta
Naslov sve govori, dvoumim se izmedju te dvije (koju god da uzmem neću pogrješiti) ali interesira me mišljenja drugih. Ostatak konfe izgleda ovako: Gigabyte 990XA-UD3 Phenom II X4 955 BE 4 Gige rama Monitor 22ws- na 1680x1050. Treban odlućiti do srijede pa ajde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@zagi Ako ides na GTX uzmi Gigabyte GTX 560 Ti 1Gb. Ustedis ~170kn a dobijes identican proizvod, slicnih performansi i nesto nize buke.. No definitivno se slazem s kolegom Coconut-om za garanciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4061 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Da još malo proširimo opcije: a) Zotac GTX 560 Ti za 1.496 kn: http://www.m-computers.hr/katalog/16...30aa560d84922a Nije tvornički overclockirana ali je cijena vrlo atraktivna. b) MSI GTX 560 Ti twin frozr II koja je po karakteristikama gotovo identična Gigabyte GTX 560 Ti ali uz 3 godine garancije: http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...WINFROZRII/OC# |
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
HD 6870 pitanje komparacije
pozdrav, zanima me nesto. Imam dvije 6870 sa arctic cooling hladnjacima gore u CF, kriza , slaba iskoristenost igara i jos toga me tjeraju da dajem jednu. E sad nes me zanima posto nisam bio aktivan u informatickom svijetu proteklih par mj, kako stoji situacija sa 6870 i sto je novo doslo da je bolje, ili vidio sam nekoliko kao fleshanja sa slabije na 6870 i sl, tako da okvirno mogu znat koliko se jos jako drzi sa konkurencijom. Hvala i LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjerojatno uskoro ide mali upgrade kompa pa imam pitanje, tj. imam dvojbu pa... HD6850 OC 1Gb vs. GTX 460OC 1GB Ne mislim clockat grafu. Ostatak kompa: x4 645 @ ~3.5 Ghz Corsair CX400 2x 2GB rama Namjena, da mogu koju noviju igru odigrat na fullHD rezi, naravno ne na high detaljima.
![]() |
#4068 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
eto probaj vamo pogledati http://www.anandtech.com/bench/Product/301 kako ti 6870-ice u cross-u rade tj. odnose se prema drugima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
Registered User
|
hvala, iako nisam pitao za CF al mod je strpao tu jer je citao 1 recenicu od posta al ok uvijek je tako. Uglavnom vidi 560TI je tu negdje sa jednom, al i dalje neznam zasto nije ta cijena moje primamljiva na oglasivacu..nemam pojma, cekat cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako su ti 2 puno, prodaa jednu i bez nje se u fullHD rezoluciji da jako kvalitetno igrat, eventulno ćeš za neke zahtjevnije igre morat smanjit AA ili postavke sa ultra na high, al ono, sigurno sa single karticom nećeš morat igrat na low ![]() Imho toliko jak CF ni nema smisla osin ako nemaš neku multi-monitor setup.
![]() |
#4072 |
Registered User
|
e to vam je tako, kupio kad sam imao, sad kad nemam prodajem. Spustio i cijenu 2 puta, al nista, 3 mj cekat ovdje premium acc nemogu pa cu ic drugim putem. Iskreno ne treba mi CF, od svih igra sto sam igrao nisam imao pomak neki da jedna nije bila dovoljna, a u 80% slucajeva morao sam iskljucit jednu jer je igrica stekala radi ne optimiziranosti, jedino mi je zao za BF3, jer taj ce valjda trebat nes jace |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Registered User
|
hvala thunder, stavio 1000 pa cemo vidjet...fala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Realna cijena, prodaj, i ova jedna ti je i više nego dovoljna za igranje, jer očito ne shvačaš da je to dobra grafa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Pošto sam uzimal na rate bila mi je dosta mala razlika u cijeni, a kartica je ipak jača. Uglavnom, zadovoljan, u idleu je hladna i tiha, u loadu se ne grije baš previše al se čuje vent kad se malo jače zavrti.
![]() |
![]() |
#4079 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nekakav best buy molim
Izašao sam iz štosa, ne pratim grafe zadnjih par godina (od 4800 serije) Slažem komp za nećaka pa molim neku ATI preporuku (što ćeš oduvijek još od xpert@play kartica pa preko allinwondera sam atijevac :-) Molim Vas preporuku za neku grafičku srednje cijene (do recimo max 800 kn) s kojom se ipak može poigrati u full hd rezoluciji. Ili da mu dam moju 4870 500 Mb (ne znam da li ona još drži vodu) - pošto ja ne igram ništa, a sebi da uzmem neku jeftinjaru? Hajmo experti da vas vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
kakav je ostatak kompa? mozes mu slobodno dat 4870, to je fina grafa i dalje... sebi uzmi za 150kn neku sa trznice ili iz oglasnika, pazi samo da ima akceleraciju za HD materijal ako pustas filmove, nebi bilo lose i bar 128mb rama, sve drugo je zanemarivo ako ne igras nista |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|