|
![]() |
#4021 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4022 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Opet pregledao i nigdje ne vidim taj podatak!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4023 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Amis stvarno ima FTTH? Svaki korisnik svoju liniju do centrale? Sto je sa starim paketima? Onima koji sada imaju 20 Mbit ADSL 2u1 za 260 kn ce se smanjiti cijena na 200 kn ili...? Zna li se kada ce informacije od VDSL paketima? Zadnje izmijenjeno od: Touche. 17.09.2014. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa kaj su oni normalni? Pa ovo je skuplje nego kaj je bilo?! Sad imam ovo: 3u1 MAXI: - više od 70 tv kanala - MediaCentar i amisTV aplikacije: YouTube, RadioBox, Facebook, Novosti, Vremenska prognoza - usluga snimalice - do 20 Mbps/768 kbps (min. 14 Mbps) - neograničen internet promet - besplatni razgovori unutar fiksne nacionalne mreže - 10 e-mail adresa, 200 MB mailbox prostora 150 MB web prostora za 299kn (-25% kao pogodnost dok traje ugovor), dok po novom ovo isto stoji 309kn (doduše, unutra je i mobia TV koja mi ne treba) Jedino "dobro" je što mogu uzeti 2u1 (internet+TV) jer mi telefon uopće ne treba za 279kn. Uglavnom, veliko razočarenje ![]() Zadnje izmijenjeno od: FitzTN. 17.09.2014. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Premium
|
Tak da jer bi mi inace bilo skuplje nego prije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4028 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nema nitko. http://www.amis.hr/optika_cjenik.php Citiraj:
![]() |
![]() |
#4030 |
Premium
|
"Nismo zaboravili ni postojeće korisnike! Svim postojećim FTTH korisnicima će se bez naknade povećati brzina na 100/100 Mbit/s u trajanju od 12 mjeseci. Povećanje brzine će biti napravljeno tijekom sutrašnjeg dana". ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4032 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Postoji li negdje plan izgradnje njihove opticke mreze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
sad je pitanje jer tih 20 kn plus za "do 20 mbita" vrijedi i za nas na starim 2u1 paketima...ako da, onda super.....Isto tako sad je pitanje kako će se kalkulirati, što je s onima koji su do sada imali onaj neki maxi paket koji je bio do 20mbita a za 260 kn?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
super user
|
@gnujko Vezano za DSL: Stari paketi ostaju iako vam istekne ugovor. Nove pakete necete dobit nikakvom automatikom . Da bi iskoristili povoljnije cijene morate zatrazit novi ugovor ako za to imate mogucnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
Sremium
|
Pa koliko mi je poznato ja imam pravo preći na novi paket...bez obzira na ugovornu obavezu, dokle god ostajem na amisu 2 godine. Jer u suprotnom, to bi značilo da neko kao ja, ko je godinama na amisu, sad nema pravo na ubrzanje za 20 kn a neko ko se danas sjetio s njima potpisati ugovor - ima pravo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 |
super user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Ali za sada najviše kaj mi je primamljivo je npr. TV+Net, ugovor na 2 godine - prvih 12mj 100kn, pa sljedećih 12 250kn što ispadne preračunato 175kn mjesečno na 2god... Ali još ću se načekati da dođe optika na trenutnu adresu, tak da će se i paketi 20x promjenit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4043 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ima netko možda problema(na ADSLu) zadnjih par dana? Naime imam 8 megabita 2 u 1 i trenutno mi je brzina oko 0.3 megabita. Povremeno se vrati na staro ali to je na vrlo kratko, nakon restarta rutera i povremeno nasumično. Isprobano na 2 kompa i mobitelu tako da nije do uređaja. Nema novih uređaja i sigurno nije nitko spojen neželjeno. Ruter Thomson TG782t ja mislim. Javio sam se njihovoj tehničkoj podršci mailom jer ih je bilo nemoguće dobiti telefonski, ali ništa od odgovora još. Valjda su iz zatrpali ovi optikaneri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4046 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Baš ono kaj komentiram često pa me ko debosa gledaju. Na Amisu ostajem jer imaju nestvarno kvalitetnu korisničku službu. Morala bi luda novčana razlika biti da se prebacim. Gledao druge, ali malo otvoriš ove topice i reko neeee, nije 50kn vrijedno živaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
Sremium
|
Nestvarno kvalitetna za ovu prčiju od zemlje. Inače to je normalna stvar u nekim sređenijim zemljama. ALi slažem se u potpunosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ma poklonjenom konju se ne gleda u zube, na mojih dosadasnjih ugovorenih 20/10 Mbps, ovo je 94,13 konja na 12 mjeseci. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|